Tak to prr... Hostina pro vrány vyšla česky v roce 2006. To bychom se opravdu nemohli bavit o ničem. Alek nastavil jasná pravidla. V seriálových vláknech do úrovně právě odvysílaného děje, jinde po Tanec. A očekávám, že embargo na Tanec brzo padne taky, nicméně dodržuju ho.
To vůbec ne, všichni mladí jsou dobrý (Bran a Rickon a Tommen... ), jediný dřevo v první byla právě Sansa a v druhý se srovnala. Ale Arya prostě ruluje od prvního dílu bez nějakých výkyvů (třeba i Joff mi v první řadě přišel sem tam slabší - třeba scéna s Mycahem).
Fajn, protože by sis všimla, že mi seriál v patě neleží, že se k němu vůbec nevajadřuji, protože mne naprosto nezajímá a zde komentuji něco decela jiného.... :-)
Fajn, protože by sis všimla, že mi seriál v patě neleží, že se k němu vůbec nevajadřuji, protože mne naprosto nezajímá
Mno.... (smajlík ve tvaru čertíka) :)))
Kriso - vůbec ne :-) Mne ten seriál vážně nezajímá, takže vůbec nemá ani smysl se k němu vyjadřovat...maximálně, když někdo do charakteru postav zamíchá nějaké popisy odkazující na seriál tak se podivím, protože o nich nevím.
Ale baví mne číst tady ty diskuse. Nejvíce ze všech seriál vždycky ztrhá svoa00 - ale běda, když kdokoliv jiný jen naznačí, že něco není jak má - pak dostane zdupec, že si vůbec dovoluje otevřít hubu :-D Fakt mne toto její jednání velmi udivuje a baví zároveň, ale dozvěděla jsem se, že prý úplně totéž dělá na ČSFD (nejen o tomhle seriálu) a nejsem jediná, kdo si toho všiml...."Svého bratra si zmlátím sama, ale opovažte se na něj vztáhnout ruku vy!" :-D
Ehm... Pošlete mi sem toho člověka co to napsal... Trochu si s ním "přátelsky pohovořím" a pak už ho nikdo nenajde.
Hodně blbá otázka: Co se řeší? Nechápu co je na tom odkazu zvláštní. Proč je svoa "na zvracení", nechápu reakci Everetta. :D. Odkazuje mi to na Maisie s jehlou v ruce. Od tama jsem se ještě proklikal na stránky valyriansteel, kde se prodává replika jehly. Může mi někdo vysvětlit co mi uniká? :)
Komentáře
http://video.idnes.cz/?c=A120615_101054_televize_jaz&idVideo=V120615_102810_tv-zpravy_zkl
:)))
PS: doufam že to už tu nebylo...
A ještě před dvěma roky, kdy to vzniklo, jsme z toho byli nadšení a tušili, že tahle holka bude geniální :-)
heavy: Z hlediska vyššího principu mravního... :D
Lidé, čtěte! (V. I. Stalin :-))
svoa00: ...vražda na tyranovi není zločinem? ;-)
"Vražda na targaryenovi není zločinem" :-D
:D
Ale baví mne číst tady ty diskuse. Nejvíce ze všech seriál vždycky ztrhá svoa00 - ale běda, když kdokoliv jiný jen naznačí, že něco není jak má - pak dostane zdupec, že si vůbec dovoluje otevřít hubu :-D Fakt mne toto její jednání velmi udivuje a baví zároveň, ale dozvěděla jsem se, že prý úplně totéž dělá na ČSFD (nejen o tomhle seriálu) a nejsem jediná, kdo si toho všiml...."Svého bratra si zmlátím sama, ale opovažte se na něj vztáhnout ruku vy!" :-D
Co se řeší? Nechápu co je na tom odkazu zvláštní. Proč je svoa "na zvracení", nechápu reakci Everetta. :D. Odkazuje mi to na Maisie s jehlou v ruce. Od tama jsem se ještě proklikal na stránky valyriansteel, kde se prodává replika jehly. Může mi někdo vysvětlit co mi uniká? :)