Predstavujem si dve babky na trhu, ako sa hádajú a jedna začne hovoriť tej druhej ,,When my dragons are growth, I will take back what was stolen me, and then I will burn your house to the ground." A predavač vydesen: ,,Where are my dragons?!"
Miss. Tie obrázky sú parádne, hlavne Margaery s Tommenom, tie slnečné okuliare nemajú chybu :D ( alebo to nie sú okuliare ? páska cez oko ? )
To je styl, jakým autor kreslí oči. Téměř pokaždé. (Proto mu taky říkám mrtvolkář- ty postavy na mě pak prostě působí tak nějak mrtvě. A morbidně. A dost se mi to líbí... :D)
Mně to připomíná Burtonovu Mrtvou nevěstu a Ukradené Vánoce:-) A líbí se mi to, nejlepší je Margaery:-)
Presne na Burtonovu Corpse Bride som si spomenul pri Margaery :D BTW: Ukradené Vánoce? Slováci majú preklad Predvianočná nočná mora :P:D
Slováci mají překlad, my stupidní výmysl namísto názvu. ;)
Nie žeby som chcel napádať tých prekladateľov, ale.. Ano,v tomto prípade mi Ukradené Vánoce prišlo trocha stupídne, hoci deja sa týkajúce... Veď vlastne aj Predvianočná nočná mora nie je 100% preklad, to Pred je tam vložené pre lepšie znenie :D:)
Zato sú príklady kedy ma zase zarážajú výmysly Slovenských prekladateľov... Napríklad 2012: Koniec sveta... Film sa odohráva v roku 2039.. Har! ;D Niečo je odveci, nájdite čo a máte cookie
Komentáře
http://9gag.com/gag/4880856
(Proto mu taky říkám mrtvolkář- ty postavy na mě pak prostě působí tak nějak mrtvě. A morbidně. A dost se mi to líbí... :D)
BTW: Ukradené Vánoce? Slováci majú preklad Predvianočná nočná mora :P :D
Zato sú príklady kedy ma zase zarážajú výmysly Slovenských prekladateľov... Napríklad 2012: Koniec sveta... Film sa odohráva v roku 2039.. Har! ;D Niečo je odveci, nájdite čo a máte cookie
"Mrtvá nevěsta""Mrtvý ženich"Baratheon-Lannister-Lannister-TyrellxD