Odkazy , obrázky...

1656668707180

Komentáře

• no jo, ved hrot tej kopije je hrubší ako on :D
  • Ten obrázek s Dany dělá z Joraha tak trochu jiného medvídka :D
    :D
  • Kolikoli: Ja som vždy vedel, prečo majú Pedomonti v znaku Medveďa .D
    Mrcel17 napsal(a):

no jo, ved hrot tej kopije je hrubší ako on :D

:D :D Pravda...
  • sveva napsal(a):

Montezuma:
    1) Proč má Daenerys zelené oči?

:D

Mně víc vadí ty anime oči, co všude cpou.
  • A ještě: Dany drží jednoho draka. Má vedle sebe 2 neporušená vejce a skořápky. A Jorah má na zádech asi plyšáka :D. (+ draci i vejca jsou zelený)
  • Poďme sa po endžiť kvôli farbám :D Juvééé
  • Můžeme to rozebrat ještě víc do hloubky, jestli chceš :D.
  • Kolikokoli napsal(a):

Můžeme to rozebrat ještě víc do hloubky, jestli chceš :D.

A prečo má Dany žlté vlasy a nie strieborné O_o To úplne mení význam obrázku, teraz to môže byť aj Cersei :))))
  • ´great for omelettes and taking over kingdoms´
    http://9gag.com/gag/4880856
  • Marci pan napsal(a):

´great for omelettes and taking over kingdoms´
    http://9gag.com/gag/4880856

Fujtajxl! Pak to rozklepneš a vypadne na Tebe mrtvolka nedovyvinutého draka... :-O
  • Predstavujem si dve babky na trhu, ako sa hádajú a jedna začne hovoriť tej druhej ,,When my dragons are growth, I will take back what was stolen me, and then I will burn your house to the ground." A predavač vydesen: ,,Where are my dragons?!"
  • Davos by byl vydra! :D
    Team Dragonstone by TEH-beXki
    Onion Otter by TEH-beXki
    Not A Perch by TEH-beXki
  • :D Dobrodružstvá Vidry a Ducha :D Vidriducha
  • Montezuma3: Pěkné, ale děsivé. Na první pohled se zdá, jakoby měla Arya zářivě modré oči... :D
  • Jej, jak vidím všechny ty obrázky, tak si říkám, ať už je po státnicích, ať mohu taky něco takového vytvořit:)
  • Tak si říkám, dával už sem někdo obrázky od mého oblíbeného "mrtvolkáře"?
    The Noble Houses of Westeros (with sigils) by cabins
    Tommen and Margaery by cabins
    Margaery and Sansa by cabins
    Victory in the Flames by cabins
  • Miss. Tie obrázky sú parádne, hlavne Margaery s Tommenom, tie slnečné okuliare nemajú chybu :D ( alebo to nie sú okuliare ? páska cez oko ? )
  • Mrcel17 napsal(a):

Miss. Tie obrázky sú parádne, hlavne Margaery s Tommenom, tie slnečné okuliare nemajú chybu :D ( alebo to nie sú okuliare ? páska cez oko ? )

To je styl, jakým autor kreslí oči. Téměř pokaždé.
    (Proto mu taky říkám mrtvolkář- ty postavy na mě pak prostě působí tak nějak mrtvě. A morbidně. A dost se mi to líbí... :D)
  • Jo tu už jsem tu kdysi dával. Ale to jich ještě autor neměl tolik. Reakce byl, že je to moc emo :D
  • Montezuma3 napsal(a):

Jo tu už jsem tu kdysi dával. Ale to jich ještě autor neměl tolik. Reakce byl, že je to moc emo :D

Mě se ze začátku přesně z tohohle důvodu taky nelíbily, ale rychle jsem si zvykla a ty nové jsou parádní hned na první pohled. :)
  • Mně to připomíná Burtonovu Mrtvou nevěstu a Ukradené Vánoce:-) A líbí se mi to, nejlepší je Margaery:-)
  • Michelle napsal(a):

Mně to připomíná Burtonovu Mrtvou nevěstu a Ukradené Vánoce:-) A líbí se mi to, nejlepší je Margaery:-)

Presne na Burtonovu Corpse Bride som si spomenul pri Margaery :D
    BTW: Ukradené Vánoce? Slováci majú preklad Predvianočná nočná mora :P :D
  • Michelle napsal(a):

Mně to připomíná Burtonovu Mrtvou nevěstu a Ukradené Vánoce:-) A líbí se mi to, nejlepší je Margaery:-)

Slováci mají překlad, my stupidní výmysl namísto názvu. ;)
  • Někdy se přílišná kreativita necení:-)
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Michelle napsal(a):

Slováci mají překlad, my stupidní výmysl namísto názvu. ;)
    Nie žeby som chcel napádať tých prekladateľov, ale.. Ano,v tomto prípade mi Ukradené Vánoce prišlo trocha stupídne, hoci deja sa týkajúce... Veď vlastne aj Predvianočná nočná mora nie je 100% preklad, to Pred je tam vložené pre lepšie znenie :D :)

Zato sú príklady kedy ma zase zarážajú výmysly Slovenských prekladateľov... Napríklad 2012: Koniec sveta... Film sa odohráva v roku 2039.. Har! ;D Niečo je odveci, nájdite čo a máte cookie
  • BG: Margaery je spíš černá vdova než mrtvá nevěsta:-D Ale jo, ona mě k tomu přirovnání k Burtonovi mimojiné dovedla:-)
  • Michelle napsal(a):

BG: Margaery je spíš černá vdova než mrtvá nevěsta:-D Ale jo, ona mě k tomu přirovnání k Burtonovi mimojiné dovedla:-)

Margaery "Mrtvá nevěsta" "Mrtvý ženich" Baratheon- Lannister- Lannister-Tyrell
    xD
  • MU: Chce být jen šťastně vdaná paní, no:-) Jen nemá prostě štěstí - ti chlapi nic nevydrží:-D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi