:) ok, tak zkusíme něco, na co mi při listování náhodně padl zrak a co by snad nemělo být tak lehké jako můj poslední pokus :wink:
"Myslím, že jsem," řekla.
Bojím se, že tímhle stylem brzo skončíme u jednoslovných citátů typu "Ano" či "Ne". 8)
No, dobře, no... tak jsem tam přidala další slovo :P čímž jsem možnosti značně omezila ;-)Počítám s tím, že citát případně později rozšířím a nebo vás "zahltím" nápovědami ;-)Ale ostatní mé původní nápady mi přišly až příliš snadné a pak už se mi nechtělo nic hledat :oops:
No já mám jasno teda v jednom, sansa to nebude, ta totiž nemyslí a už vůbec si nemyslí, že myslí :-)
No tak já si tipnu, Brienne, k ní by mi ta nejistota seděla.
lorde veliteli, ano, to je přesně ta cesta, kterou jsem doufala, že se někdo bude ubírat :lol:
Řekla to pochopitelně naše malá Sansa.Jestli nevěříte, tak si to dohledejte, chytráci. :wink:
no... byla to ona a nebyla :wink:
Ustrojená neustrojená, obutá neobutá...
Chceš pojmenování Alayne Kámen?
nakonec to nebylo tak těžké, jak se na první pohled zdálo, že? 8)
kdyby to kdokoliv jiný napsal jako heavy, tak nenamítnu vůbec nic :oops: ale od něj bych v tomto (jejím) případě očekávala poněkud víc - jako kdy, kde a komu :twisted: nejraději bych to uznala Alekovi, protože jeho úvaha byla správná :-) a jeho názor sdílím ;-)ale jinak ano - heavy má pochopitelně pravdu, stejně jako flanker :)
byla to její odpověď malému Robertovi, když se jí ptal, jestli je teď jeho maminka...Pokud byla lež míněna dobře, nemohla ublížit.
Takže zadává kdo? :twisted:
Jo a ještě bonus: byl to Jaime?
ano, Jaime je rozhodně bonus :P zadat může kterýkoliv z vás tří, asi ten, kdo bude rychlejší :wink: nicméně mírně přednostní právo byste mohl mít vy, heavy, za toho Jaimeho 8)
Ať zadává heavy, Sansa nebo Alayne, my jí máme rádi stejně. :wink:
nesouhlasím :wink: Sansu ráda nemám, u Alayne jsem ochotna to začít zvažovat :wink:
Dobrá.Kdo řekl tedy toto: "Tanec s draky už mám skoro dopsaný, viděl bych to na podzim roku 2007?" :P
To s tou Sansou si tedy budeme muset někdy vyříkat. :twisted:
ale no tak :lol: mátě nějaké oblíbené soubojové zbraně? :wink:
No dobře.
"Bohové k tobě byli štědří, (jméno). Jsi půvabná dívka. Připadá mi téměř obscénní plýtvat tak sladkou nevinností pro tu obludu."
Kdo a hlavně komu to říká? A o kom se to mluví v poslední větě? :?: :wink:
Když je to o půvabné dívce a zadal jsi to Ty... :roll: :P
Cersei k Sanse a obludou je Tyrion?ale doufám, že jsem úplně mimo :)
Jako obvykle zcela přesně. :wink: Já vím, že to všechno víš, ale dělej to aspoň trochu napínavé, aby ostatní nepropadali záchvatům trudomyslnosti. :twisted: Prosím, jsi na řadě. :arrow:
tos udělal schválně! :shock: když to vypadá složitě, bývá to snadné, tak jsem doufala, že tady bude nějaký zádrhel :roll:
A když to vypadá snadně, je to snadné. :idea:
„Pak tedy pojď. Splňme svou povinnost.“
Kam chceš jít? A co chceš dělat? :lol:
když jde o plnění povinností, tak nejde o to, jestli to člověk chce nebo ne :wink:
Dobře, tak...Loras k Renlymu? :o
Žeby Loras něco "přikazoval" Renlymu? Nemyslel jsi to spíše naopak? :)
Kdo ví, kdo byl kdo. :twisted:
Rytířko Dandali, nepokoušej štěstí 8)
Tak ona to vážně byla Sansa? Ach jo :shock:
Nebuď smutný, Lorde veliteli! Byl to zkrátka chyták. Mně trvalo celé tři vteřiny, než jsem ho odmaskoval. :twisted:
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
:)
ok, tak zkusíme něco, na co mi při listování náhodně padl zrak a co by snad nemělo být tak lehké jako můj poslední pokus :wink:
:P
Bojím se, že tímhle stylem brzo skončíme u jednoslovných citátů typu "Ano" či "Ne". 8)
No, dobře, no... tak jsem tam přidala další slovo :P čímž jsem možnosti značně omezila ;-)
Počítám s tím, že citát případně později rozšířím a nebo vás "zahltím" nápovědami ;-)
Ale ostatní mé původní nápady mi přišly až příliš snadné a pak už se mi nechtělo nic hledat :oops:
No já mám jasno teda v jednom, sansa to nebude, ta totiž nemyslí a už vůbec si nemyslí, že myslí :-)
No tak já si tipnu, Brienne, k ní by mi ta nejistota seděla.
lorde veliteli, ano, to je přesně ta cesta, kterou jsem doufala, že se někdo bude ubírat :lol:
Řekla to pochopitelně naše malá Sansa.
Jestli nevěříte, tak si to dohledejte, chytráci. :wink:
no... byla to ona a nebyla :wink:
Ustrojená neustrojená, obutá neobutá...
Chceš pojmenování Alayne Kámen?
nakonec to nebylo tak těžké, jak se na první pohled zdálo, že? 8)
kdyby to kdokoliv jiný napsal jako heavy, tak nenamítnu vůbec nic :oops:
ale od něj bych v tomto (jejím) případě očekávala poněkud víc - jako kdy, kde a komu :twisted:
nejraději bych to uznala Alekovi, protože jeho úvaha byla správná :-) a jeho názor sdílím ;-)
ale jinak ano - heavy má pochopitelně pravdu, stejně jako flanker :)
byla to její odpověď malému Robertovi, když se jí ptal, jestli je teď jeho maminka...
Pokud byla lež míněna dobře, nemohla ublížit.
Takže zadává kdo? :twisted:
Jo a ještě bonus: byl to Jaime?
ano, Jaime je rozhodně bonus :P
zadat může kterýkoliv z vás tří, asi ten, kdo bude rychlejší :wink:
nicméně mírně přednostní právo byste mohl mít vy, heavy, za toho Jaimeho 8)
Ať zadává heavy, Sansa nebo Alayne, my jí máme rádi stejně. :wink:
nesouhlasím :wink:
Sansu ráda nemám, u Alayne jsem ochotna to začít zvažovat :wink:
Dobrá.
Kdo řekl tedy toto: "Tanec s draky už mám skoro dopsaný, viděl bych to na podzim roku 2007?" :P
To s tou Sansou si tedy budeme muset někdy vyříkat. :twisted:
ale no tak :lol:
mátě nějaké oblíbené soubojové zbraně? :wink:
No dobře.
Kdo a hlavně komu to říká? A o kom se to mluví v poslední větě? :?: :wink:
Když je to o půvabné dívce a zadal jsi to Ty... :roll: :P
Cersei k Sanse a obludou je Tyrion?
ale doufám, že jsem úplně mimo :)
Jako obvykle zcela přesně. :wink:
Já vím, že to všechno víš, ale dělej to aspoň trochu napínavé, aby ostatní nepropadali záchvatům trudomyslnosti. :twisted:
Prosím, jsi na řadě. :arrow:
tos udělal schválně! :shock:
když to vypadá složitě, bývá to snadné, tak jsem doufala, že tady bude nějaký zádrhel :roll:
A když to vypadá snadně, je to snadné. :idea:
Kam chceš jít? A co chceš dělat? :lol:
když jde o plnění povinností, tak nejde o to, jestli to člověk chce nebo ne :wink:
Dobře, tak...
Loras k Renlymu? :o
Žeby Loras něco "přikazoval" Renlymu? Nemyslel jsi to spíše naopak? :)
Kdo ví, kdo byl kdo. :twisted:
Rytířko Dandali, nepokoušej štěstí 8)
Tak ona to vážně byla Sansa? Ach jo :shock:
Nebuď smutný, Lorde veliteli!
Byl to zkrátka chyták. Mně trvalo celé tři vteřiny, než jsem ho odmaskoval. :twisted: