Pikovláčky? Dle Hollyho, lodního počítače Červeného trpaslíka, je nejvyšší formou života člověk a nejnižší formou života člověk, který si hraje s vláčky.
Ani kdybys t celé použil jako nápaditou metaforu? Houkající mašina vjíždí do tunelu, hm? :) Dovol mi, prosím, otázku: týká se to stejné dvojice jako předchozí cirát? :?:
Je to víceméně ze severu. Nikoliv však z tak barbarského prostředí, jak by se mohlo na první pohled zdát. Naopak, ta dentální událost se odehrála v poměrně spořádáné oblasti. Ovšem o lidskosti toho, kdo ty zuby nosil, by se dalo s úspěchem pochybovat.
Komentáře
Já ho podvědomě odmaskoval za 5 pikosekund ;-)
Piko, to už je za mnou... :lol:
Pikovláčky? Dle Hollyho, lodního počítače Červeného trpaslíka, je nejvyšší formou života člověk a nejnižší formou života člověk, který si hraje s vláčky.
Ne, o vláčky tak docela úplně nešlo. :)
Ani kdybys t celé použil jako nápaditou metaforu? Houkající mašina vjíždí do tunelu, hm? :) Dovol mi, prosím, otázku: týká se to stejné dvojice jako předchozí cirát? :?:
Tak teď už jsem se definitivně ztratil. :twisted:
Pokusí se někdo taky uhádnout ten citát? :idea: :wink:
O povinnosti by mohla mluvit Brienne.
Nebo Eddard třeba.
Můžu tipovat ještě dál? :)
Já v tom pořád vidím nějaký lechtivý nádech, což mi s Eddardem ani s Brienne (natožpak s oběma najednou) nejde příliš dohromady. :wink:
Mohl by to být Tyrion. Ten má náležitě vyvinutý... smysl pro povinnost... a zároveň byl vyvdán do manželství bez lásky. Tam mi ten citát sedí. 8)
mám tady vůbec na něco odpovídat? :)
ach, zlovlk mne zachránil! :)
lechtivý nádech tam vidíš špatně ;-)
ale Tyriona tam vidíš správně :-)
Pozoroval ji nespárovanýma očima. „Já vím, že nejsem manžel, o jakém mladé dívky sní, Sanso,“ řekl tiše, „ale taky nejsem Joffrey.“
„Ne,“ řekla. „Byl jsi ke mně laskavý. Pamatuju si to.“
Tyrion jí nabídl neforemnou ruku s hrubými prsty. „Pak tedy pojď. Splňme svou povinnost.“
ovšem pozor - jedná se tady pouze o svatební obřad!
co jí říkal později, to už se nepamatuji :oops:
Já to sice věděl, ale chtěl jsem dát šanci i ostatním. :wink:
Ta scéna je mimochodem skvělá. 8)
o tom nepochybuji 8)
ano, když je tam Tyrion, tak ani Sansa neumí zkazit skvělou scénu :wink:
Není nic, co by Sansa neuměla. :x :!:
Možná nechce. :idea: :)
To už mám hádat ten citát? :wink:
Ta lady Dandali už mluví skoro jako Alek! Rozhodně má na ni špatný vliv. :twisted:
To bude těmi soukromými hodinami italštiny v místnosti s lebkami. :wink:
Já mám zadávat? Tak jo. :)
"Potom nosil jeho zuby na dlouhém řemínku kolem krku. A byly to dobré zuby, lepší než moje."
Léto: není nic, co by neuměla zkazit? tak ok, no, když to říkáš Ty :P
heavy: děláš jakoby sis nepamatoval nic z našeho rozhovoru :P Alek je v tom nevinně :)
Rickon? :)
Léto? :lol:
Tím, že ho budeš krýt, už nic nezachráníš. Víme všechno. 8)
Hmmmm. Je zatvrzelá. Sere, přilož ještě jeden kámen. :twisted:
Rickon to není. :wink: Poradím, že se jedná o zuby, jež patřily bratrovi mluvčího. A Branův chrup je stále ještě v pořádku, děkuji. :)
Léto taky ne! JÁ MÁM DOBRÉ ZUBY! NIKDO NEMÁ LEPŠÍ ZUBY NEŽ JÁ!!! :evil:
Ty nevíš nic, Jone Léto! :D
je to někde ze severu? Takové barbarské způsoby bych tipovala tam - buď klidně až za Zdí a nebo u Krakatic?
Nebo někdo z jihu? :P
To je fakt. Nevěděl jsem, že jsi šla nazrzavo. :o
Je to víceméně ze severu. Nikoliv však z tak barbarského prostředí, jak by se mohlo na první pohled zdát. Naopak, ta dentální událost se odehrála v poměrně spořádáné oblasti. Ovšem o lidskosti toho, kdo ty zuby nosil, by se dalo s úspěchem pochybovat.
Matu vás? :twisted:
Ne, já už vím, kdo to je. Ale dávám šanci i ostatním hráčům. 8) :)
Odehrála ve spořádané oblasti a nebo o ní bylo vyprávěno ve spořádané oblasti? :wink:
Nejsme zpátky na Zdi? :)
že jich tady je, že heavy? :wink:
no tak :)
nestyďte se a směle dejte na odiv své nezměrné znalosti! :)
To nejsou znalosti, ale instinkt. :idea:
to je fuk :)
to je děs...jsem přesvědčen, že jsem sem posílal příspěvek ale není tu...si ušoupu kvůli tomu blbýmu foru prsty :-)
podezíral jsem v něm léta že si s námi pohrává, není totiž bratr jako bratr. Podobně asi mířila dandali, když tipovala Zeď. je tak?
Stala se ve spořádané oblasti, ovšem bylo o ní vyprávěno na místě o poznání méně příjemném. :shock:
Se Zdí to má určitou souvislost. To ano. Ale nebylo to na ní. :!: :)
A bratr je myšlen opravdu pokrevní. :twisted:
Takže vy mi nevěříte, že to vím? :P
Takže ty si, Dandali, myslíš, že se jen tak chvástám, jo? :?: