Necháš-li svou fantasii plynout, roztáhneš-li křídla a vzlétneš na horkých proudech asociací, pustíš-li se nezkrotnou divočinou pásma takřka apollinarovského... pak ano, určitá spojitost by se nalézti dala. :)
Jak jsi na to přišel? :shock: Ne, ty jsi na to nepřišel. Ty jsi to věděl celou dobu, že? A hrál sis s námi...
Tvoje znalost Písně je vpravdě zdrcující. Musím vyjádřit svůj neupřímnější a nejopravdovější obdiv. Jsi génius, sere.
Samozřejmě, je to Edd. :) Vyřkl to tehdy, když u Krastera vyprávěl své zážitky s medvědovitými šelmami (jeden medvěd údajně zabil jeho bratra a ze zubů si udělal náhrdelník - jen jestli to mistr Tollet trochu nepopletl :) ).
Dandali: To, že jsem jeho maminka, snad nějak zbraňuje tomu, že jsem tvůj tatínek? :?: :P
Kdepak Bronn, ten by se neptal, ten by rovnou kuchal. :twisted: Ser Jarda má naprostou pravdu. Tato pozoruhodná otázka skutečně vyšla z úst našeho milého jednorukého kováře. Je zvláštní, že zmiňuje právě meč; jeden by čekal, že bude rozsévat smrt spíše s kladivem. :)
Komentáře
jako vždy :P
Něžná Božka? :o
No teda... :shock:
Ty si to, Aleku, taky myslíš? :x :?:
A co ty, Léto?
Já myslím, že jsem.
Tak jako Sansa. 8) 8) 8)
Co jsi? :)
Tak dobře, vy nevěřící Dandaliové. :wink:
Poslední kontrolní, nesmírně důležitá otázka, než vybalím svůj správný tip - má ta osoba něco vzdáleně společného se žárovkou? :idea: :twisted:
Myslím, že jsem tvoje maminka. :shock: :o
Necháš-li svou fantasii plynout, roztáhneš-li křídla a vzlétneš na horkých proudech asociací, pustíš-li se nezkrotnou divočinou pásma takřka apollinarovského... pak ano, určitá spojitost by se nalézti dala. :)
Takže Bolestínský "Edd" Eddison Tollett. :o :wink:
jeho maminka? :shock: já myslela, že jsi můj tatínek! :lol:
Jeho možnosti jsou neomezené. 8) :lol:
Jak jsi na to přišel? :shock: Ne, ty jsi na to nepřišel. Ty jsi to věděl celou dobu, že? A hrál sis s námi...
Tvoje znalost Písně je vpravdě zdrcující. Musím vyjádřit svůj neupřímnější a nejopravdovější obdiv. Jsi génius, sere.
Samozřejmě, je to Edd. :) Vyřkl to tehdy, když u Krastera vyprávěl své zážitky s medvědovitými šelmami (jeden medvěd údajně zabil jeho bratra a ze zubů si udělal náhrdelník - jen jestli to mistr Tollet trochu nepopletl :) ).
Dandali: To, že jsem jeho maminka, snad nějak zbraňuje tomu, že jsem tvůj tatínek? :?: :P
To byla maličkost... :roll:
Jsi příliš skromný, sere. :)
Řada se zadáváním je na tobě.
Pořád nemůžu uvěřit tomu, že mě lady Dandali tak podceňovala... :roll:
Můj citát:
Srdce je, mám ten dojem, v kalhotách. :)
Obávám se, že se jedná provařený a nesmírně snadný citát z dílny dvojice sériových vrahů. :o
Léto: on přeci nemá znalosti! on má instinkt! :-)
hmm... já nevím... :oops: zabraňuje? :-)
heavy: nevěř :)
já vím, já vím!!!! (tedy, myslím si, že vím...)
Nu, já dávám jen velmi snadné citáty. :)
Už jste se mezi sebou dohodli, kdo to řekne, nebo ještě chvíli počkáme? :D
Zdá se, že ve vznosných tajnostech hermafroditismu se příliš neorientuješ. :)
Já jsem si jist, že vím.
Ale ať to řekne ona. :)
Taktika bílého koně. :wink:
Myslel jsem, že jsi zlovlk, ne slimák. :o
Pochybuju, že to ví. :wink:
já to nevím, ať to řekne slimák! :)
Lady, vy si protiřečíte! :lol:
Klidně to řekni, je to tutovka. 8)
Nás zlovlků je málo, takže si občas musíme pomoci kdejakými fintičkami, abychom nevyhynuli. 8)
Já už jsem to přece řekl! Velký sériový vrah to sdělil malému sériovému vrahovi.
Kolik osob v Písni odpovídá tomuto krvelačnému popisu? Jen pramálo. :wink:
Dost velká nápověda. :wink:
Byl to... známý hungarista Szándor Cleganéfehervár při putování s pruskou šlechtičkou Aryahildou von Stark? :)
Pochopitelně.
Už jsem myslel, že tu budeme do rána bílého. :wink:
Zadáváš a já odcházím a loučím. :arrow:
Upřesnění: Stalo se to krátce předtím, než se Ohařovy a Aryiny cesty na břehu Trojzubce rozešly.
Ohař žádal Aryu o milosrdenství a ona mu ho nedala.
To od ní nebylo hezké.
Zajímalo by mě, na koho myslela naše Dandali. :wink:
A taky, jestli si Léto nespletl zadávání se zadávením. :P
Kdo se to takto džentlmensky ptá? A koho? :)
Nějak se nemůžu probudit ze zimního spánku a nahodit motor, ty citáty jsou pro mě jak z jinýho světa :-)
Ale když to vezmu zase z první, napadl mě Bronn...
Chvíli přemýšlení mi to dalo, ale nakonec jsem si skoro jist: Donal Noye Jonu Starkovi po Jonově útěku od divokých :wink:
Kdepak Bronn, ten by se neptal, ten by rovnou kuchal. :twisted: Ser Jarda má naprostou pravdu. Tato pozoruhodná otázka skutečně vyšla z úst našeho milého jednorukého kováře. Je zvláštní, že zmiňuje právě meč; jeden by čekal, že bude rozsévat smrt spíše s kladivem. :)