Citáty aneb kdo řekl?

1444547495064

Komentáře

• Jardo, kde jsi?

Zadej další! :arrow: :?:

Docela těžké. Zajímalo by mě, jak dlouho na to musel přemýšlet... :)

• heavy_head: Tož chvíli jsem tu nebyl, pravda. Občas jsem tedy nakoukl, ale typicky se trefil do chvíle, kdy již bylo uhádnuto. Co se týče doby přemýšlení, pak s pocitem "sakra, to mi něco říká" jsem bojoval tak 5 minut a výjimečně to byl boj vítězný ;-)

Přistupme ale k otázce dnešního večera:

Quote:
    Mysl potřebuje knihy, tak jako meč potřebuje brus, pokud má svoje hrany udržovat nabroušené.
  • Tak to vážně nevím. :)

Někdo další? :?:

• Ernest Hemingway? :idea:

• To bude někdo jako mistr Luwin

• No, já bych řekl, že to bude někdo menší.

Duchem. :wink:

• Zatím nic ... Musíte se více snažit :wink: Nápovědu kdyžtak hodím zítra.

• myslím, že to povedal Tyrion. Jonovi?

• Sarven má pravdu. Událost se opravdu odehrála během cesty na Zeď, kdy se Jon požadoval vysvětlení, proč Tyrion tolik čte. Moc dlouho se to tady neohřálo :( Sarvene, zadáváš!

• Sarvééééén! :)

• Navrhuji, že jestli se tu sarven neobjeví do měsíce, tak něco zadám já. 8)

• Zkus říct kouzelné slůvko začínající na H... však on odněkud vyskočí. :shock: :idea: :wink:

• večer niečo zadám.

ktoré kúzelné slovko? Hora? Hokej? Hybaj?

• Tipuju Hosa nebo Hodor, ale tak to vyjde skoro nastejno :-)

• Já to vím, ale radši do toho nebudu vrtat. :)

• Škoda že sarven neřekl, který večer to bude :lol:

• sorrrry. vela prace, vela stresu, malo tvorivosti. dnes?

Alek wrote:
    Tipuju Hosa nebo Hodor, ale tak to vyjde skoro nastejno :-)

ty hulvát! ehm. chcel som povedať ty Havlát. ale veď to je skoro jedno :wink: :twisted:

• sarven: budeme se těšit :)

• Havlát je fajn, ale můj favorit je spíš Eliáš ;-)

• Také se těším. 8)

• žial nejde mi prihásiť sa z domu na túto stránku. Nič nevypíše, len proste dlho - aj polhodinu - načítava, a nič nenačíta. nechápem.

tu v práci mi to ide, ale nemám tu knihy - prekvapivo - a z hlavy, neviem či niečo dám. dajte mi ešte deň

• Anebo prostě jen pověř někoho, kdo zadá za tebe, do doby, než zadáš sám. :idea: :)

• poverujem cnosnú lady Dandali.

• chodí pešek okolo... uff, to jsem si oddech :-)

• Tak to jsme z bláta v louži. :)

Dandali jsem tady na Zdi viděl naposledy někdy před půl rokem. :twisted:

• Ale na sraz přijela, bohužel to ale vyšlo tak hloupě, že jsme deskovku hráli bez ní. Btw, reportík i fotky ze srazu budou, Chroust mi poslal poměrně podrobný report, snad se k tomu někdy dostanu (topím se teď v matice).

• A co že to?

• Kdoví, zda to pro ni nakonec nebylo lepší. Alespoň nemusela skřípat zuby na Dračím kameni. :idea: :wink:

• No, takhle se mi jen posmívala...ale kdyby tam u toho byla, kdyby to viděla na vlastní oči, jak jsem byl podražen, zrazen, oklamán...já měl být králem, já! Jsem právoplatný dědic a ta děvka trnů se tam příliš dlouho neohřeje. Jedinou útěchou mi je, že aspoń ten železný trůn jsem si odvez na Dračí kámen. :-)

• Tak já bych se tedy toho, když jinak nedáte, tak nějak ujmul. :twisted:

Quote:
    "Někteří muži berou přísahy vážněji nežli jiní."

Teď si ale nejsem jistý, jestli už to tady nepadlo. Lady Dandali v tom má přehled, ta by mi napověděla. :wink:

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi