heavy_head: Tož chvíli jsem tu nebyl, pravda. Občas jsem tedy nakoukl, ale typicky se trefil do chvíle, kdy již bylo uhádnuto. Co se týče doby přemýšlení, pak s pocitem "sakra, to mi něco říká" jsem bojoval tak 5 minut a výjimečně to byl boj vítězný ;-)
Přistupme ale k otázce dnešního večera:
Quote:
Mysl potřebuje knihy, tak jako meč potřebuje brus, pokud má svoje hrany udržovat nabroušené.
Sarven má pravdu. Událost se opravdu odehrála během cesty na Zeď, kdy se Jon požadoval vysvětlení, proč Tyrion tolik čte. Moc dlouho se to tady neohřálo :( Sarvene, zadáváš!
Ale na sraz přijela, bohužel to ale vyšlo tak hloupě, že jsme deskovku hráli bez ní. Btw, reportík i fotky ze srazu budou, Chroust mi poslal poměrně podrobný report, snad se k tomu někdy dostanu (topím se teď v matice).
No, takhle se mi jen posmívala...ale kdyby tam u toho byla, kdyby to viděla na vlastní oči, jak jsem byl podražen, zrazen, oklamán...já měl být králem, já! Jsem právoplatný dědic a ta děvka trnů se tam příliš dlouho neohřeje. Jedinou útěchou mi je, že aspoń ten železný trůn jsem si odvez na Dračí kámen. :-)
Komentáře
Jardo, kde jsi?
Zadej další! :arrow: :?:
Docela těžké. Zajímalo by mě, jak dlouho na to musel přemýšlet... :)
heavy_head: Tož chvíli jsem tu nebyl, pravda. Občas jsem tedy nakoukl, ale typicky se trefil do chvíle, kdy již bylo uhádnuto. Co se týče doby přemýšlení, pak s pocitem "sakra, to mi něco říká" jsem bojoval tak 5 minut a výjimečně to byl boj vítězný ;-)
Přistupme ale k otázce dnešního večera:
Tak to vážně nevím. :)
Někdo další? :?:
Ernest Hemingway? :idea:
To bude někdo jako mistr Luwin
No, já bych řekl, že to bude někdo menší.
Duchem. :wink:
Zatím nic ... Musíte se více snažit :wink: Nápovědu kdyžtak hodím zítra.
myslím, že to povedal Tyrion. Jonovi?
Sarven má pravdu. Událost se opravdu odehrála během cesty na Zeď, kdy se Jon požadoval vysvětlení, proč Tyrion tolik čte. Moc dlouho se to tady neohřálo :( Sarvene, zadáváš!
Sarvééééén! :)
Navrhuji, že jestli se tu sarven neobjeví do měsíce, tak něco zadám já. 8)
Zkus říct kouzelné slůvko začínající na H... však on odněkud vyskočí. :shock: :idea: :wink:
večer niečo zadám.
ktoré kúzelné slovko? Hora? Hokej? Hybaj?
Tipuju Hosa nebo Hodor, ale tak to vyjde skoro nastejno :-)
Já to vím, ale radši do toho nebudu vrtat. :)
Škoda že sarven neřekl, který večer to bude :lol:
sorrrry. vela prace, vela stresu, malo tvorivosti. dnes?
ty hulvát! ehm. chcel som povedať ty Havlát. ale veď to je skoro jedno :wink: :twisted:
sarven: budeme se těšit :)
Havlát je fajn, ale můj favorit je spíš Eliáš ;-)
Také se těším. 8)
žial nejde mi prihásiť sa z domu na túto stránku. Nič nevypíše, len proste dlho - aj polhodinu - načítava, a nič nenačíta. nechápem.
tu v práci mi to ide, ale nemám tu knihy - prekvapivo - a z hlavy, neviem či niečo dám. dajte mi ešte deň
Anebo prostě jen pověř někoho, kdo zadá za tebe, do doby, než zadáš sám. :idea: :)
poverujem cnosnú lady Dandali.
chodí pešek okolo... uff, to jsem si oddech :-)
Tak to jsme z bláta v louži. :)
Dandali jsem tady na Zdi viděl naposledy někdy před půl rokem. :twisted:
Ale na sraz přijela, bohužel to ale vyšlo tak hloupě, že jsme deskovku hráli bez ní. Btw, reportík i fotky ze srazu budou, Chroust mi poslal poměrně podrobný report, snad se k tomu někdy dostanu (topím se teď v matice).
A co že to?
Kdoví, zda to pro ni nakonec nebylo lepší. Alespoň nemusela skřípat zuby na Dračím kameni. :idea: :wink:
No, takhle se mi jen posmívala...ale kdyby tam u toho byla, kdyby to viděla na vlastní oči, jak jsem byl podražen, zrazen, oklamán...já měl být králem, já! Jsem právoplatný dědic a ta děvka trnů se tam příliš dlouho neohřeje. Jedinou útěchou mi je, že aspoń ten železný trůn jsem si odvez na Dračí kámen. :-)
Tak já bych se tedy toho, když jinak nedáte, tak nějak ujmul. :twisted:
Teď si ale nejsem jistý, jestli už to tady nepadlo. Lady Dandali v tom má přehled, ta by mi napověděla. :wink: