Ok, pondělí 17 00 mi vyhovuje. Horší je to, kde? Já to nemám tak obšlápnutý jako vy (i když posledně jste taky nevypadali zrovna zběhle ;)). Vím jen, že něco bývalo v Jungmanovce nad Krakatitem (dnes Netopejr?). A pak jsem slyšel, že dost místa je i v Krásnejch ztrátách, ale bejvá tam prej dost plno...
Omlouvám se... byl jsem zaneprázdněn. Jak píše Dalcor, mně by to v 17h v pondělí vyhovovalo, otázka zní kde... v létě mívají různě v čajovnách změněný provoz a tak. Chtělo by to něco na jistotu s velkým stolem...
[*****/*****/*****/*****/*****/*****/*****/*****/*****/****-]Dokončujem drobnosti, chystám sa pozrieť na grafickú úpravu a HLAVNE si to idem ešte po sebe prečítať a opraviť nejaké drobnosti, ktoré som v priebehu začal používať inak, ako na začiatku...Otázka: Mám preložiť názvy území, alebo budú pravidlá zrozumiteľnejšie (rozumej pre začiatočníkov) s anglickými názvami, korešpondujúcimi s názvami na hernom pláne (keďže česká verzia asi neexistuje)?
A ona se chystá i barevná verze? Pak by to bylo vskutku dokonalé; i když takhle namátkou tam pár novotvarů je (ale jinak ke tvé češtině, všechna čest, já bych si po slovensky nekoupil ani rohlíky). ;)
Preklad a sadzba ukončená, výsledok českého prekladu môžete nájsť tu:2,5 Mb, zipované PDF česky Pravidla_stolove_hry_AGOT_CZ.zipSťahujte, čítajte a hlavne - hľadajte chyby, ktoré som mohol prehliadnuť! 8)
Jaj, tak koukam, že jsem na tebe s těmi novotvary zapomněl. ;)Teď už je teda na první pohled tolik nevidim, vlastně jen jeden (na první stránce, dál jsem se zatim nedostal ;)) - "dědičství".
Komentáře
[*****/*****/*****/*****/*****/*****/****-/-----/-----/-----)
[*****/*****/*****/*****/*****/*****/*****/***--/-----/-----]
[*****/*****/*****/*****/*****/*****/*****/*****/*----/-----]
[*****/*****/*****/*****/*****/*****/*****/*****/*****/****-]Dokončujem drobnosti, chystám sa pozrieť na grafickú úpravu a HLAVNE si to idem ešte po sebe prečítať a opraviť nejaké drobnosti, ktoré som v priebehu začal používať inak, ako na začiatku...Otázka: Mám preložiť názvy území, alebo budú pravidlá zrozumiteľnejšie (rozumej pre začiatočníkov) s anglickými názvami, korešpondujúcimi s názvami na hernom pláne (keďže česká verzia asi neexistuje)?
česky
Pravidla_stolove_hry_AGOT_CZ.zip Sťahujte, čítajte a hlavne - hľadajte chyby, ktoré som mohol prehliadnuť! 8)