Píseň zazní na HBO!

1246718

Komentáře

• Lapil jsi mě do své sítě, zlovlku. Já vždycky někde něco plácnu... :-)
    Ještě bys tam moh hodit datum, kdy jsem to řekl, aby bylo jasno.
  • Myslím, že to bylo tehdá na tom conu, kde měl Martin tu řeč o prospěšnosti Sansy na celou ságu. Byli jste tam přece spolu, Aleku, nevzpomínáš si? :-)
    Zajímalo by mě, kolik verzí bude potřeba, než to konečně schválí.
  • Boj se sítí a trojzubcem patří k mým oblíbeným úkonům. Naučila mě to Meera! Přesné datum se mi už dohledávat nechce, ale mám dojem, že to bylo někdy v lednu, Léta Páně 2007. Čili před pouhým rokem a půl. Námitka duševní nevyzrálosti se tedy nepřipouští. :-)
    heavy_head píše:
    Zajímalo by mě, kolik verzí bude potřeba, než to konečně schválí.
    Netuším. Zkus napsat mail GRRM, třeba ti na to odpoví. :-)
  • No vidiš to, před víc jak rokem...a za tim Barrandovem si stále stojim.
  • Léto píše:
    Netuším. Zkus napsat mail GRRM, třeba ti na to odpoví. :-)
    To právě dělám docela často. Ještě nikdy mi neodpověděl. Myslíte, že má tolik práce, anebo je jen nafoukaný? ;-)
  • Taky jsem mu psal. Jednou a bylo to kvůli psaní jako takovému. A odpověděl mi, jenže znáte Martina. Byla to taková ta obecná odpověď říkající si o další konkrétnější otázku. Už jsem mu pak nepsal.
  • Tak tady jsou, ukažme si na ně. Na ty, co mistra zdržujou od práce! :-)
  • Už by mistr mohl pomalu vydávat dál....zbývá mi už jen 100stran Hostiny pro vrány 1 a celá dvojka :) Tak nezdržujte maily :)
  • tiež som mu raz písal. aj mi odpísal. bol som šťastný ako blcha, kým som nepochopil, že je to všeobecná autoamtická odpoveď.
    2 Kubulinek: Na jednej strane ti závidím, že ešte len čítaš prvú Hostinu a budeš čakať tak krátko. My čo sme čakali na hostinu koľko? 4 roky? a na tanec už druhý rok však a druhú stranu máme čas stavať vzdušné zámky. Nazývam to "Chvála pomalosti". Tak raritné v tomto online svete...
  • Jo asi jsem na tom lépe...ale zase na druhou stranu si to teď můžeš přečíst znova. Myslím, že tato série patří určitě k těm, které můžeš číst x krát a stejně tam objevíš něco nového - nové spojitosti, náznaky, narážky...
  • čítal som ju trikrát kompletne celú a určite ju ešte pár krát čítať budem. aj keď niektoré Sansine kapitoly asi preskočím :-)
  • sarven: Dávej si bacha v temných uličkách...místní sansofilové už jsou na hranicích :-)
  • Sansa mi zpčátku přišla jako dost nudná...ale nyní, konečně se tam děje něco jiného než ONA: S přivřenými víčky, sleduje jak muž trestá pěstí ženu. Neee, takhle by to přece být nemělo. Rytíř si toho nesmi dovolit. Bardi vždy zpívají....
    Nyní když je v Řekotočí s Malíčkem je to už o něčem jiném...i když teda Malíček mi příjde jako pěkný....no řekněme že jsem zvědavý co se z něj ještě vyklube.
  • Já bych neřekl, že byla nudná. V tom případě bych musel označit za nudných 90% všeho ženstva. Martin ji napsal jako poslušnou, citlivou, ale dosud nevyzrálou dívku se sny a ideály, které ztrácí tím, jak je nucena projít celou řadou situací, které bych opravdu nikomu nepřál. V tom byl GRRM opravdu nelítostný. Ale změnila se - každý by se změnil - a teď už to není Sansa, ale Alayne. Což, jak správně poznamenáváš, je o něčem úplně jiném.
    Ale abych neodbíhal od tématu, myslíte si, že Sansa věří tomu, že Píseň zazní na HBO? :-)
  • Souhlasím s tebou. Na Sanse jde právě vidět jak se změnila...a to dost razantně.
  • Život je změna... proto ze Sansy Stark vznimne Paní z Hory, opora trůnu a žena, o jejíž přízeň se budou ucházez mnozí...
  • To je správná řeč! ;-)
    A tady máme už dokonce první trailer:
  • Co to je? Začátek i konec je sestříhaný klip Sleeping Sun od Nightwish.
  • Upřímně řečeno, nějak mě to neuchvátilo... více se mi líbil ten předcházející fanouškovský trailer, ten, co ho zmiňoval i GRRM na svém neBlogu.
    A jak se vám líbí tahle Píseň? :-)
  • :-))) To má být nová verze "Medvěda, co všechno sněd", kterého hráli, když Sansa pravdivě vylíčila Joffreye Královně trnů a Margaery? Je vidět, že do toho dává všechno. Něco v něm rozhodně dříme. ;-)
    Sleeping Sansa? To je něco na způsob Šípkové Růženky? :-) Řekl bych, že to bude nějaká fanouškovská snaha od někoho, kdo už se nemůže dočkat. každá takováto snaha je jistě chvályhodná.
  • Až dnes vyjdete na ulici dobře se rozhlédněte! Možná právě vedle Tebe stojí člověk, který rozhodne, že se I&F pro HBO bude natáčet u nás. Do zbroje! Do ulic! A usmívat na cizince ;-)
    (HBO koupilo práva a hledají se lokality. V tomto okamžiku v ČR a Španělsku. Nicméně sám Mistr tvrdí, že nemáme nechat příliš unést.)
  • Aa, byl jsem předběhnut, jsem rád, že to sledujete, nic nám neunikne. Nu tak to aspoň uvedu, jak to chápu já, a zchladím tak trochu vášně. :-)
    HBO potvrdilo svůj zájem a prodloužilo si opci na IF ságu. IMO měli dvě možnosti, buďto práva pustit, nebo si je zakoupit pro další roky. To je samozřejmě dobrý znamení, zejména vzhledem k tomu, že například další zamýšlený projekt, Preacher, pustili. Nicméně, IF stále nemá zelenou od bossů HBO. Pořád se handrkují o rozpočet, hledají lokace apod., prostě preprodukce.
    No a zbytek už řekl Chuckie; GRRM má zprávy, že ve výběru lokací jsou momentálně Španělsko nebo ČR.
  • Taky sem letím z oficiálek, dychtíc vám to vyklopit .) Zpráva je to dobrá, i když jsme tuhle část jednání my, politiky Hollywoodu ne-tak-uplně znalí jedinci, už vlastně považovali za hotovou.
    Pokud se budou mít rozhodovat mezi ČR a Španělskem, máme dle mého skromného názoru velice dobrou šanci, jelikož jsme holt levnější a na to pánové slyší, marná sláva :)
    Co se týče lokací...Těžko u nás sice budou hledat mořem bičovaný Dračí Kámen, rozpálená pole Dorne, či mrazivé průsmyky za Zdí, ale z toho zbytku by se tam našlo snad všechno.
    Na druhou stranu, počítačové triky a šikovnost scénáristů dokážou zachránit mnohé.
    Co jsem však chtěl podotknout - jestli se nakonec začne natáčet u nás, jdu do dobrovolnického komparzu! O tom žádná. A počítám, že tam nejednoho z vás potkám :-P
  • Mno, studentské časy a brigády mám sice za sebou, ale na čumendu bych se zastavil stoprocentně.
  • stretneme sa o tom niet pochyb. ja som spomínal úlohu tretieho vojaka v štvrtom rade, Heavy spomínal dokonca mŕtvolu (ležiacu tvárou k zemi?) :-)
    myslím, že stredná európa ponúka celkom bohatú krajinu, hory, lesy, rieky...to je veľká časť západozeme. s Dorne je podľa mňa najväčší problém,
    a ak by sa napr. Arryn, alebo Zeď točila v Tatrách a spol. :-) to by šlo... :-)
  • Myslím, že jsem dokonce mluvil o pohledném odvážném mrtvém vojákovi. :-)
  • odvážní vojáci bývají většinou mrtví ;-)
  • Na druhou stranu ale zbabělí vojáci obyčejně nemívají těžkou hlavu! ;-)
  • Pilotní díl Hry o trůny bude natočen

Podle něj se pak bossové snad už skutečně rozhodnou, jestli dostane zelenou celá Hra o trůny. Producenti pro pilot jsou stále Weiss a Benioff, jež si GRRM na svém ne-blogu nemůže vynachválit. Další informace by měly přijít již přímo od HBO.
    Zima přichází na HBO. :-)
    Linky: Hollywood Reporter
  • Boom baby! :))) Tak držme palčáky!

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi