Píseň zazní na HBO!

12467…18

Komentáře

• Lapil jsi mě do své sítě, zlovlku. Já vždycky někde něco plácnu... :-)
    Ještě bys tam moh hodit datum, kdy jsem to řekl, aby bylo jasno.
  • Myslím, že to bylo tehdá na tom conu, kde měl Martin tu řeč o prospěšnosti Sansy na celou ságu. Byli jste tam přece spolu, Aleku, nevzpomínáš si? :-)
    Zajímalo by mě, kolik verzí bude potřeba, než to konečně schválí.
  • Boj se sítí a trojzubcem patří k mým oblíbeným úkonům. Naučila mě to Meera! Přesné datum se mi už dohledávat nechce, ale mám dojem, že to bylo někdy v lednu, Léta Páně 2007. Čili před pouhým rokem a půl. Námitka duševní nevyzrálosti se tedy nepřipouští. :-)
    heavy_head píše:
    Zajímalo by mě, kolik verzí bude potřeba, než to konečně schválí.
    Netuším. Zkus napsat mail GRRM, třeba ti na to odpoví. :-)
  • No vidiš to, před víc jak rokem...a za tim Barrandovem si stále stojim.
  • Léto píše:
    Netuším. Zkus napsat mail GRRM, třeba ti na to odpoví. :-)
    To právě dělám docela často. Ještě nikdy mi neodpověděl. Myslíte, že má tolik práce, anebo je jen nafoukaný? ;-)
  • Taky jsem mu psal. Jednou a bylo to kvůli psaní jako takovému. A odpověděl mi, jenže znáte Martina. Byla to taková ta obecná odpověď říkající si o další konkrétnější otázku. Už jsem mu pak nepsal.
  • Tak tady jsou, ukažme si na ně. Na ty, co mistra zdržujou od práce! :-)
  • Už by mistr mohl pomalu vydávat dál....zbývá mi už jen 100stran Hostiny pro vrány 1 a celá dvojka :) Tak nezdržujte maily :)
  • tiež som mu raz písal. aj mi odpísal. bol som šťastný ako blcha, kým som nepochopil, že je to všeobecná autoamtická odpoveď.
    2 Kubulinek: Na jednej strane ti závidím, že ešte len čítaš prvú Hostinu a budeš čakať tak krátko. My čo sme čakali na hostinu koľko? 4 roky? a na tanec už druhý rok však a druhú stranu máme čas stavať vzdušné zámky. Nazývam to "Chvála pomalosti". Tak raritné v tomto online svete...
  • Jo asi jsem na tom lépe...ale zase na druhou stranu si to teď můžeš přečíst znova. Myslím, že tato série patří určitě k těm, které můžeš číst x krát a stejně tam objevíš něco nového - nové spojitosti, náznaky, narážky...
  • čítal som ju trikrát kompletne celú a určite ju ešte pár krát čítať budem. aj keď niektoré Sansine kapitoly asi preskočím :-)
  • sarven: Dávej si bacha v temných uličkách...místní sansofilové už jsou na hranicích :-)
  • Sansa mi zpčátku přišla jako dost nudná...ale nyní, konečně se tam děje něco jiného než ONA: S přivřenými víčky, sleduje jak muž trestá pěstí ženu. Neee, takhle by to přece být nemělo. Rytíř si toho nesmi dovolit. Bardi vždy zpívají....
    Nyní když je v Řekotočí s Malíčkem je to už o něčem jiném...i když teda Malíček mi příjde jako pěkný....no řekněme že jsem zvědavý co se z něj ještě vyklube.
  • Já bych neřekl, že byla nudná. V tom případě bych musel označit za nudných 90% všeho ženstva. Martin ji napsal jako poslušnou, citlivou, ale dosud nevyzrálou dívku se sny a ideály, které ztrácí tím, jak je nucena projít celou řadou situací, které bych opravdu nikomu nepřál. V tom byl GRRM opravdu nelítostný. Ale změnila se - každý by se změnil - a teď už to není Sansa, ale Alayne. Což, jak správně poznamenáváš, je o něčem úplně jiném.
    Ale abych neodbíhal od tématu, myslíte si, že Sansa věří tomu, že Píseň zazní na HBO? :-)
  • Souhlasím s tebou. Na Sanse jde právě vidět jak se změnila...a to dost razantně.
  • Život je změna... proto ze Sansy Stark vznimne Paní z Hory, opora trůnu a žena, o jejíž přízeň se budou ucházez mnozí...
  • To je správná řeč! ;-)
    A tady máme už dokonce první trailer:
  • Co to je? Začátek i konec je sestříhaný klip Sleeping Sun od Nightwish.
  • Upřímně řečeno, nějak mě to neuchvátilo... více se mi líbil ten předcházející fanouškovský trailer, ten, co ho zmiňoval i GRRM na svém neBlogu.
    A jak se vám líbí tahle Píseň? :-)
  • :-))) To má být nová verze "Medvěda, co všechno sněd", kterého hráli, když Sansa pravdivě vylíčila Joffreye Královně trnů a Margaery? Je vidět, že do toho dává všechno. Něco v něm rozhodně dříme. ;-)
    Sleeping Sansa? To je něco na způsob Šípkové Růženky? :-) Řekl bych, že to bude nějaká fanouškovská snaha od někoho, kdo už se nemůže dočkat. každá takováto snaha je jistě chvályhodná.
  • Až dnes vyjdete na ulici dobře se rozhlédněte! Možná právě vedle Tebe stojí člověk, který rozhodne, že se I&F pro HBO bude natáčet u nás. Do zbroje! Do ulic! A usmívat na cizince ;-)
    (HBO koupilo práva a hledají se lokality. V tomto okamžiku v ČR a Španělsku. Nicméně sám Mistr tvrdí, že nemáme nechat příliš unést.)
  • Aa, byl jsem předběhnut, jsem rád, že to sledujete, nic nám neunikne. Nu tak to aspoň uvedu, jak to chápu já, a zchladím tak trochu vášně. :-)
    HBO potvrdilo svůj zájem a prodloužilo si opci na IF ságu. IMO měli dvě možnosti, buďto práva pustit, nebo si je zakoupit pro další roky. To je samozřejmě dobrý znamení, zejména vzhledem k tomu, že například další zamýšlený projekt, Preacher, pustili. Nicméně, IF stále nemá zelenou od bossů HBO. Pořád se handrkují o rozpočet, hledají lokace apod., prostě preprodukce.
    No a zbytek už řekl Chuckie; GRRM má zprávy, že ve výběru lokací jsou momentálně Španělsko nebo ČR.
  • Taky sem letím z oficiálek, dychtíc vám to vyklopit .) Zpráva je to dobrá, i když jsme tuhle část jednání my, politiky Hollywoodu ne-tak-uplně znalí jedinci, už vlastně považovali za hotovou.
    Pokud se budou mít rozhodovat mezi ČR a Španělskem, máme dle mého skromného názoru velice dobrou šanci, jelikož jsme holt levnější a na to pánové slyší, marná sláva :)
    Co se týče lokací...Těžko u nás sice budou hledat mořem bičovaný Dračí Kámen, rozpálená pole Dorne, či mrazivé průsmyky za Zdí, ale z toho zbytku by se tam našlo snad všechno.
    Na druhou stranu, počítačové triky a šikovnost scénáristů dokážou zachránit mnohé.
    Co jsem však chtěl podotknout - jestli se nakonec začne natáčet u nás, jdu do dobrovolnického komparzu! O tom žádná. A počítám, že tam nejednoho z vás potkám :-P
  • Mno, studentské časy a brigády mám sice za sebou, ale na čumendu bych se zastavil stoprocentně.
  • stretneme sa o tom niet pochyb. ja som spomínal úlohu tretieho vojaka v štvrtom rade, Heavy spomínal dokonca mŕtvolu (ležiacu tvárou k zemi?) :-)
    myslím, že stredná európa ponúka celkom bohatú krajinu, hory, lesy, rieky...to je veľká časť západozeme. s Dorne je podľa mňa najväčší problém,
    a ak by sa napr. Arryn, alebo Zeď točila v Tatrách a spol. :-) to by šlo... :-)
  • Myslím, že jsem dokonce mluvil o pohledném odvážném mrtvém vojákovi. :-)
  • odvážní vojáci bývají většinou mrtví ;-)
  • Na druhou stranu ale zbabělí vojáci obyčejně nemívají těžkou hlavu! ;-)
  • Pilotní díl Hry o trůny bude natočen

Podle něj se pak bossové snad už skutečně rozhodnou, jestli dostane zelenou celá Hra o trůny. Producenti pro pilot jsou stále Weiss a Benioff, jež si GRRM na svém ne-blogu nemůže vynachválit. Další informace by měly přijít již přímo od HBO.
    Zima přichází na HBO. :-)
    Linky: Hollywood Reporter
  • Boom baby! :))) Tak držme palčáky!

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů • SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi