Ice-Fire novinky

1356713

Komentáře

• Aha :-) To mě fakt nenapadlo, že to takhle spojíte.
  • Kalendář IF 2009

Info pro ty, co sháněli normální verzi. U Amazonu už lze předobjednávat. Stojí 15 doláčů a vydání je plánováno na 12. prosinec.
  • A na Librisu už to taky mají?
  • Zkus se mrknout, tipoval bych libris.cz :-)
  • a ten náš má kedy vyjsť? tiež pred vianocami predpokladám, nie?
  • jo, to netušim, ale řek bych, že to bude asi stejný...
  • Stejne to je cely jen uhybnej manevr, aby Martin zamaskoval, ze nestiha napsat, co ma :)
  • No dneska toho asi taky moc nenapíše, řek bych že bude v obamalihu ještě pár dní. :-)
  • Myslíte, že Martin nechal hodně inspirovat od Vikingů?? Docela mě to překvapilo: jako seveřané uctívají nej boha Odina, ten má na ramenou 2 havrany a u nohou krmí 2 obrovské vlky. Havrani létají po okolí a podávají mu zprávy- Odinovo oko. A také věřili, že se blíží soudný den, kdy se střetne dobro a zlo(bohové versus obři), kdy ovšem navždy zvítězí zlo. Nemluvě o posvátném stromu...
  • To mě nikdy nenapadlo. Neznám mytologii vikingů natolik. Jen co jsem někde četl. Ale tak jak to popisuješ je to asi tak...
  • Je pravda, že Vikingové měli v bájích ohnivé a ledové obry, kteří se spojili proti bohům. Já mám vikingskou mytologii rád, protože nestaví bohy mimo svět a nekáže poslušnost. Ostatně je to snad jediné náboženství, kde neexistuje církev (víra seveřanů v bezejmenné bohy?).
  • Já jsem na to narazila čestě náhodou...vlci, havrani(jako třetí oko), obři, střet dobra a zla, strom, a také ty lodě s dračí hlavou na přídi. Jen doufám, že se Martin nenechá inspirovat tím koncem: soudný den Ragnalog, kdy po boku bohů bojují již prohranou bitvu padlí hrdinové...Že bychom se opět setkali s Rhaegarem? Ty nevíš nic, Jone Sněhu:-) vím, že je to už opravdu šílená teorie:-)
  • Ale Rhaegar přece žije. ;-)
  • Teda heavy, teď si zkazil Cerseino dramatické odhalení:-)
  • Jo, jen tak na okraj, kalendáře už by měly jít do tisku, takže by se měl stihnout předvánoční prodej.

A ještě stran HBO produkce, vznikl spešl blog Winter Is Coming.
  • Kde se prosimte nejlepe objednavaji ty kalendare? Abych si taky jeden nadelil..
  • Třeba Amazon. A jak jsem řikal, zkus se dohodnout s ostatními, co se o to zajímali, ušetříte na poštovnym. ;) Myslim, že to byli head, Ašara, Kubulinek.
  • Já už se o to nezajímám. Musel jsem zaplatit novou střechu. Nějaký kalendář plánuju objednávat až tak v roce 2030. :-)
  • by ldabel on Wed Dec 17, 2008 9:13 am píše:
    Hi guys. The Calendars have started shipping. The last batch will be going out tomorrow. We are sending tracking numbers for the packages shipped in the US. Unfortunately there is no way to get tracking numbers for the foreign packages.

We are sorry for the delay but the artist had some unforeseen family issues that delayed getting the art files to the printer. People should start receiving their packages this week. Thanks.
  • GRRM o tom zpoždění psal. No stejně sraz už před Vánoci nestihnem, takže leden to jistí. Akorát si, Maxi, řekni, jak s prachama. Aby ses kvůli nám neomezoval ve vánočních nákupech. Kdyžtak nahoď číslo účtu ;-)
  • Takže po čtvrtém mailu zareagovali

Píše:
    Hi Vaclav how are you? I can resend this out for you.

Jak jste na tom psychicky? Mám je dál bombardovat ať to vydaj nebo začít spíš cestu ať to zrušeji?
  • Teď to moc nechápu. Ostatním už to poslali a nám ještě ne? Anebo se to odesílání zdrželo celkově?

Já sám mám v úmyslu používat to spíše jako suvenýr a artwork než jako kalendář v pravém slova smyslu.
  • Léto: Co jsem tak pročítal zahraniční fora, i oni měli problémy. Buď jim to ještě nebylo doručeno, nebo dostali místo limitovaný edice normální apod. Maj tam prostě bordel. Viz třeba jejich FAQ. Jak cápete tu 7 otázku? Jakože bonusy budou až v březnu?!

I mně je vcelku jedno, že leden nestihnem, takže já bych jim ještě jednu šanci dal, Maxi.
  • ja to chápem tak, že sa treba ozvať. lebo snáď ani nezisita, že sme ich nedostali :(
  • Zhruba každý čtvrtý den posílám dopis typu "dosud jsem neobdržel ... prosím o informace v jakém stavu je moje objednávka" ... pokud si "všimnout" chtějí, všimnou si.

Jejich komunikace je vzácná. Z diskuzí mi plyne, že posílaj zásilky skrze "První somálskou poštovní" a nebo je problém s množstvím "signed" a "limited" variant.

GRRM píše, že žádné kalendáře nepodepisoval. Lidé na diskuzích píšou, že BR odpovídá typu "jasně, už vám to posíláme" a pak nic. Přijde mi tedy, že hrajou zdržovací taktiku.
  • Jsem deprimována - koupila jsem si stolní kalendář za 20,- a bez obrázků.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi