Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
jak nenávidim starý IE protože mě omezuje v gafickém rozletu...
jak nenávidim Siriena za to jak mě neustále buzeruje s nesmyslnejma PMkama když pracuje pozdě v noci?
jak nenávidim Siriena za to, že si vymejší nesmysly do grafiky a obhajuje anarchistické designy
a tak? :)
Píše:
jak nenávidim Siriena za to, že si vymejší nesmysly do grafiky a obhajuje anarchistické designy
Dokud mě Sirien nenutí se na nich podílet, tak mi to vůbec neva. Naopak krásně se do nich rejpá :-)
Píše:
jak nenávidim Siriena za to jak mě neustále buzeruje s nesmyslnejma PMkama když pracuje pozdě v noci?
To taky neva, jen ať Sirien zapomene na to, že mu budu dělat sekretářku a posílat ty vzkazy na vyšší místa. To si holt bude muset přivstat :-)
siriene, že ty sis nevšim, že jsi na Icefire? Takže jsem přirozeně myslel články IF :-)
Nevšim, protože sem neopustil centrální web. Uvědomil sem si to až potom co sem ten post odeslal.
Tohle je detail kterej ještě musíme pořešit, jak sem ostatně psal někde vedle.
Píše:
To taky neva, jen ať Sirien zapomene na to, že mu budu dělat sekretářku a posílat ty vzkazy na vyšší místa. To si holt bude muset přivstat :-)
Vpohodě, já to jen chci mít uložený v odeslanejch a nechce se mi to posílat sobě sama, protože bych pak měl nepřečtenou zprávu :)
Jinak samozřejmě plácy plácy, náš úžasný Lord velitel atd.