Nový vzhled

2»

Komentáře

• Články typu:

jak nenávidim starý IE protože mě omezuje v gafickém rozletu...

jak nenávidim Siriena za to jak mě neustále buzeruje s nesmyslnejma PMkama když pracuje pozdě v noci?

jak nenávidim Siriena za to, že si vymejší nesmysly do grafiky a obhajuje anarchistické designy

a tak? :)
  • siriene, že ty sis nevšim, že jsi na Icefire? Takže jsem přirozeně myslel články IF :-)

Píše:
    jak nenávidim Siriena za to, že si vymejší nesmysly do grafiky a obhajuje anarchistické designy

Dokud mě Sirien nenutí se na nich podílet, tak mi to vůbec neva. Naopak krásně se do nich rejpá :-)

Píše:
    jak nenávidim Siriena za to jak mě neustále buzeruje s nesmyslnejma PMkama když pracuje pozdě v noci?

To taky neva, jen ať Sirien zapomene na to, že mu budu dělat sekretářku a posílat ty vzkazy na vyšší místa. To si holt bude muset přivstat :-)
  • Píše:
    siriene, že ty sis nevšim, že jsi na Icefire? Takže jsem přirozeně myslel články IF :-)

Nevšim, protože sem neopustil centrální web. Uvědomil sem si to až potom co sem ten post odeslal.

Tohle je detail kterej ještě musíme pořešit, jak sem ostatně psal někde vedle.

Píše:
    To taky neva, jen ať Sirien zapomene na to, že mu budu dělat sekretářku a posílat ty vzkazy na vyšší místa. To si holt bude muset přivstat :-)

Vpohodě, já to jen chci mít uložený v odeslanejch a nechce se mi to posílat sobě sama, protože bych pak měl nepřečtenou zprávu :)
  • Dobrá, přidal bych si jeden požadavek. Bylo by možno, aby odkazy na galerii a fórum nebyly jen na úvodní straně? Taky jsem možná slepý, ale někam zmizely odkazy...

Jinak samozřejmě plácy plácy, náš úžasný Lord velitel atd.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi