Deskovka Hra o trůny

123457

Komentáře

• Btw. ja mam AGOT svuj. Takze ja ho nekam klidne vezmu.
  • Na palube se za pujceni neplati nic a muzes hrat cokoliv si prines. Vstupne je jen v beznych dnech /kterym sobota 19.12. neni/ a vstupne se plati jen v pripade, ze mate umysl hrat. Jinak se neplati.
  • Já bych si to třeba konečně jednou rád zahrál, ale vůbec to neumím... :(

A taky nemůžu zaručit, že bych 19.12. mohl
  • Je fakt,že termín těsně před Vánocema je asi pro řadu lidí hektický. Takže bych to nechal klidně až na nový rok někdy z kraje a klíďo 2 setkání hned po sobě s rozmezím týdne nebo 14 dní,ale jak jsem řekl podřídím se většině.

Alnag - http://czechdnd.jinak.cz/_preklady/agot/Pravidla_stolove_hry_AGOT_CZ.zip (nevim jestli tento odkaz funguje, jsem v práci a nemám povolení ho stahnout). Pokud ano, máš tu kompletní pravidla i s obrázkama základu hry. Rozšíření bych vysvětlil na místě, tam už těch změn zas tak není.
  • Zkusim postnout nejake fotky mnou pripravovaneho Agot rozsireni pro 9 hracu. Vojacci nejsou uplne hotove,ale aspon neco. Omlouvam se za zhorsenou kvalitu fotek - je to foceno mobilem,takze to neni moc ostre spise matne,ale aspon pro ilustraci. U kazdeho obrazku je titulek, ktery rod vojacek zastupuje.

image

image

image

image

image

image

image
  • Alnag: Myslel jsem na tebe, jen jsem vyčkával, jak se to vyvrbí s tim termínem.

Pravidla jsou i u nás. Ale zatím jsem s nimi nikdy nelámal hlavu (vždycky to za ten půl rok zapomenu) a dostával se do toho při hře, což jde docela rychle, kor když jsou na podobné úrovni i spoluhráči.

A když teda tak hudráte, necháme to asi na ten leden, ok? I když jsem k tomuhle termínu poměrně skeptický vzhledem ke zkouškovým obdobím. :-)
  • Leden klidně, jen dejte včas vědět ;-)
  • V lednu bych se taky klidně zůčastnil, jen 16. nemůžu, Co se hodí vám? 9., 23., 30.?
  • To bych taky rád přišel.. Stačí říct. Někdo tam musí být zlý :)
  • Leden sviští, je na čase naplánovat konečně nějaký to hraní (plus řešení té Diplomacie, nezapomněl jsem na to), řekl bych.

Co bystě řekli na 23. ledna? Případně 30.? První termín je v Outpostu zdá se volno, druhý si nejsem jistý, jak by to tam vypadlo, ale kdyžtak by byla v záloze ta Paluba.
  • To by u me slo.
  • 23. ledna by u mě šlo asi také, ještě napíšu trenérovi jestli nemám přípravný zápas ve fotbale, a když ne, tak mohu.
  • Tak já můžu.Už jsem to zjistil.
  • Super, tak kdo ještě? Tak to bychom byli tři. Minimálně 3 lidi tu nedávno ještě projevovali zájem, tak dejte vědět. Anebo kdokoli jiný, i pokud sem třeba často nechodíte a neznáme vás, ale rádi byste si zahráli. Nebojte, my to taky moc neumíme (aspoň já to vždycky za těch pár měsíců zapomenu), ale poměrně rychle se do toho dostanete, nejhorší je první hodina hry, ty další 3 hodiny či víc už jsou v pohodě. :-)
  • U mě stále platí, že 23. 1. klidně můžu.
  • Já bych si taky přišla zahrát. Jestli teda nevadí, že mě nikdo nezná. :-)
  • Potenciálně bych přišel...
  • Ja hrat nemusim, beru sebou i Agot karty,takze budu hrat i s nekym jinym, pripadne budu dirigovat deskovku (pokud nas bude dost).
  • QiXi236: Si piš, že nevadí ;-) Kdyžtak mrkni do reportu z předchozích dvou srazů, jsou tam i fotky, podle kterejch nás pak jistě poznáš.

Tak fajn, těšim se. V Outpostu (v odkazu je adresa i s mapkou) by mělo být volno, teď jsem tam četl, že maj změněnou otvírací dobu, ale nemělo by se to soboty týkat. Možná o tom Chroust ví víc a moh by nám to tam zabookovat., co?
  • Zítra máme v Outpostu ligu, takže já to tam booknu na 23.ledna na nějakou hodinu. 12, 13?? Řeknete si.
  • Tak třeba 12.30, pokud nemá nikdo námitek...
  • Sakra, kdybych nešel na předpremiéru Pout, asi bych šel tentokrát taky.
  • Ok ok, tak 12:30 to tam booknu.
  • Ahoj, v sobotu nemůžu přijít, protože budu na Palubě...
  • Tak jsem to rekl Ondrovi, at to napise na nastenku na 12:30, tak to snad udela :-)

Ilgir - hm,hm skoda, kazdy clovek se hodi i kdyz na palubu muzes kdykoli, nase srazy jsou jednou tak za 5 mesicu.
  • Já nepřijdu, nevadí? ;-)
  • Nějak to zkusíme přežít :-)
  • Že bych přišel někdy 16:30, to asi neni reálné...
  • opäť bezo mňa. to sa vám vyhráva.... :(
  • Tak moment, kolik nas teda bude?? Jestli to ma vubec smysl.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi