Na palube se za pujceni neplati nic a muzes hrat cokoliv si prines. Vstupne je jen v beznych dnech /kterym sobota 19.12. neni/ a vstupne se plati jen v pripade, ze mate umysl hrat. Jinak se neplati.
Je fakt,že termín těsně před Vánocema je asi pro řadu lidí hektický. Takže bych to nechal klidně až na nový rok někdy z kraje a klíďo 2 setkání hned po sobě s rozmezím týdne nebo 14 dní,ale jak jsem řekl podřídím se většině.
Alnag - http://czechdnd.jinak.cz/_preklady/agot/Pravidla_stolove_hry_AGOT_CZ.zip (nevim jestli tento odkaz funguje, jsem v práci a nemám povolení ho stahnout). Pokud ano, máš tu kompletní pravidla i s obrázkama základu hry. Rozšíření bych vysvětlil na místě, tam už těch změn zas tak není.
Zkusim postnout nejake fotky mnou pripravovaneho Agot rozsireni pro 9 hracu. Vojacci nejsou uplne hotove,ale aspon neco. Omlouvam se za zhorsenou kvalitu fotek - je to foceno mobilem,takze to neni moc ostre spise matne,ale aspon pro ilustraci. U kazdeho obrazku je titulek, ktery rod vojacek zastupuje.
Alnag: Myslel jsem na tebe, jen jsem vyčkával, jak se to vyvrbí s tim termínem.
Pravidla jsou i u nás. Ale zatím jsem s nimi nikdy nelámal hlavu (vždycky to za ten půl rok zapomenu) a dostával se do toho při hře, což jde docela rychle, kor když jsou na podobné úrovni i spoluhráči.
A když teda tak hudráte, necháme to asi na ten leden, ok? I když jsem k tomuhle termínu poměrně skeptický vzhledem ke zkouškovým obdobím. :-)
Leden sviští, je na čase naplánovat konečně nějaký to hraní (plus řešení té Diplomacie, nezapomněl jsem na to), řekl bych.
Co bystě řekli na 23. ledna? Případně 30.? První termín je v Outpostu zdá se volno, druhý si nejsem jistý, jak by to tam vypadlo, ale kdyžtak by byla v záloze ta Paluba.
Super, tak kdo ještě? Tak to bychom byli tři. Minimálně 3 lidi tu nedávno ještě projevovali zájem, tak dejte vědět. Anebo kdokoli jiný, i pokud sem třeba často nechodíte a neznáme vás, ale rádi byste si zahráli. Nebojte, my to taky moc neumíme (aspoň já to vždycky za těch pár měsíců zapomenu), ale poměrně rychle se do toho dostanete, nejhorší je první hodina hry, ty další 3 hodiny či víc už jsou v pohodě. :-)
QiXi236: Si piš, že nevadí ;-) Kdyžtak mrkni do reportu z předchozích dvou srazů, jsou tam i fotky, podle kterejch nás pak jistě poznáš.
Tak fajn, těšim se. V Outpostu (v odkazu je adresa i s mapkou) by mělo být volno, teď jsem tam četl, že maj změněnou otvírací dobu, ale nemělo by se to soboty týkat. Možná o tom Chroust ví víc a moh by nám to tam zabookovat., co?
Komentáře
A taky nemůžu zaručit, že bych 19.12. mohl
Alnag - http://czechdnd.jinak.cz/_preklady/agot/Pravidla_stolove_hry_AGOT_CZ.zip (nevim jestli tento odkaz funguje, jsem v práci a nemám povolení ho stahnout). Pokud ano, máš tu kompletní pravidla i s obrázkama základu hry. Rozšíření bych vysvětlil na místě, tam už těch změn zas tak není.
Pravidla jsou i u nás. Ale zatím jsem s nimi nikdy nelámal hlavu (vždycky to za ten půl rok zapomenu) a dostával se do toho při hře, což jde docela rychle, kor když jsou na podobné úrovni i spoluhráči.
A když teda tak hudráte, necháme to asi na ten leden, ok? I když jsem k tomuhle termínu poměrně skeptický vzhledem ke zkouškovým obdobím. :-)
Co bystě řekli na 23. ledna? Případně 30.? První termín je v Outpostu zdá se volno, druhý si nejsem jistý, jak by to tam vypadlo, ale kdyžtak by byla v záloze ta Paluba.
Tak fajn, těšim se. V Outpostu (v odkazu je adresa i s mapkou) by mělo být volno, teď jsem tam četl, že maj změněnou otvírací dobu, ale nemělo by se to soboty týkat. Možná o tom Chroust ví víc a moh by nám to tam zabookovat., co?
Ilgir - hm,hm skoda, kazdy clovek se hodi i kdyz na palubu muzes kdykoli, nase srazy jsou jednou tak za 5 mesicu.