Hra o trůny

24

Komentáře

• Nemá prosím někdo ságu třeba ve formátu pdf?
  • Mám ji v papír desky formátu...
  • To by emailem trvalo asi příliš dlouho:) Máš schopné havrany?
  • Ále, už to neni co to bejvalo, dneska to šiděj, samý katování kostů a servis stojí za plesnivý zrrrní.
  • :) Já si bohužel nemohu dovolit zakoupení knih ve hmotném stavu, ale ráda bych se k něčemu občas vrátila. Kdyžtak mi někdo prosím napište na mail - můj nick, seznam.cz
  • Jako prozatímní řešení doporučuju knihovnu.
  • Tam už se na mě dívají divně.
  • Pročpak? Pro častý půjčování?
  • Víceméně ;)
  • ako si vlastne stojíme s anotáciami kapitol? možno mistr Martin čaká na nás?

musím pozrieť čo robí Arya, holka nezbedná.
  • No z Bouře chybí pár postav, ale už mě nebavilo čekat, takže to tu na webu je i s těma chybějícíma. Hostina je snad zatím netknutá. Ale pokud by byla snaha z více směrů s tím pohnout, mohla by namotivovat i mě. :-)
  • sarven: Mistr čeká na nás dva, na tebe a na mě. :-)

Flanker: Ne abys vyměkl! :-)

Hannett: Opravdu doporučuji sehnat si nějak (jakkoliv) knihy v šustícím formátu, kazit si zážitek ze čtení skrze monitor je velká škoda.

Alek: Jak je? :-)
  • heavy_head: Já? Mé druhé jméno je Stalin...
  • tak pozor, ak to čaká na mňa, tak si pripravte vreckovky! dávam aryi deň maximálne dva! idem na to!
  • Ještě Samwell, kdo má Samwella?
  • Kdo ví? Vždyť já už jsem sám zapomněl, koho mám vlastně sumářit. :-)
  • Aha: (stav někdy k únoru 2009)

Prolog - Alek

Catelyn (7/7) - Léto

Arya (13/13) - sarven

Tyrion (11/11) - flanker

Davos (6/6) - Alek

Jon (12/12) - Flanker

Dany (6/6) - Léto

Bran (4/4) - Alek

Epilog - Alek

Sam (4/5) - Léto

Jaime (3/9) - head

Sansa (3/7) - head
  • Uh, uh... Měl jsem hodně práce na zahrádce. :-) Ale slibuju - slyšte! - že než Tanec vyjde česky, tak to bude.
  • Nooo, no jen si na něj ukažme, na lajdáka. Mám pro tebe rodové heslo: "Práce se nebojím, klidně si vedle ní i lehnu." :-)
  • heade, keď ja mam taky čudný pocit, že martin o nás vie, a čaká na nás. kým nezosumarizujeme tanec nebude. tak nejak to cítim v kostiach.

inými slovami:

PROSÍM ŤA, MAKEJ, MAKEJ!!!

:)
  • sarven: Než bude Bouře nebo než bude Hostina?
  • hostina. všetko čo bolo napísané, musí byť upratané, aby mohlo prísť nové.
  • arya III. dopísaná, tým pádom je úplne celá až do konca hostiny.

kto je Ďalší?
  • Super. Arya byla snadná, nechceš ještě někoho? Nabízejí se asi volní: Brienne, Cersei, směs z Ostrovů, směs z Dorne.
  • Brienne mám já, teda hádat se nebudu, ale už se na to psychicky připravuju.
  • Na Sansu mi nesahejte. :-)
  • brienne nie, jej kapitoly boli pre mňa utrpením. ceresei je zaujimavá, myslím, že preštudovaním jej kapitol sa podľa mňa nájdu dôležité hinty, to nechám niekomu vnímavejšiemu :)

takže si beriem zmes z Dorne, to môže byť silný, ale lahodný mok
  • heade, je tam ešte tvoj nedokončený jaimie, a v hostiene má ďalších 7 kapitol...
  • Na Jaimeho mi taky nesahejte. Grr. :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi