AGOT BG

24567

Komentáře

• montezuma3 píše:
    Tahle hra mne docela láká, ale odmítám do ní cpát prachy. Takže si ji asi nikdy nezahraji :D

Ani mě se jí nechtělo kupovat, proto jsme taky pořádali srazy v Outpostu, kde nám jí půjčili, případně jí někdo přinesl, takže to nestálo nic. A 50 Kč na Palubě taky neni nic hroznýho.

OK, takže to už bysme byli: Alek, Shako, Aqwarty, captain66, Trohat, možná Montezuma3? Tahle neděle by tedy vyhovovala všem? Dejme tomu někdy od 12-13 hod.?
  • Alek píše:
    Tahle neděle by tedy vyhovovala všem?

Ctvrtek vecer/noc pro me lepsi - urcite mam cas na hru, ale nejspis ne driv jak v 8h vecer. V nedeli to zalezi na poctu lidi, kteri budou na Deskohrani, coz zalezi na pocasi a spouste jinych veci, coz se neda predpovedet:)
  • Proto jsem se snažil ty lidi předpovědět na jisto tady. Když se dohodnem tu, tak nás ani počasí nezastaví :-)
  • Pro je ct vecer v 8 vecer idealni. A s Trohatem jsem pocitam spis na ten ct. Rikal, ze se jeste rozhodne, jak moc se protahne organizace, ale ze je predem pro.

Ta nedele je spise sporadicka. Pro mensi pravdepodobnost provedeni akce se priklanim k ct:)
  • Omlouvam se za chyby. Jsem dneska neuveritelne nevyspalej a jeste jsem nevypil ani jedno kafe... Studena voda po ranu zabrala jen na zakladni zivotni funkce jako je jidlo. Mozek je momentalne ve stavu: "No energy".

Doufam,ze to po mne prelouskate.
  • Alek: Ok, tak pocitam s touto nedeli cca od 12h do 18h. Pripadne nedostatky snad doplnime nahodnym kolemjdoucim.

Aqwarty: S trohatem hadam mame spolecnou organizacni zalezitost. Jeste musim zjistit, zda bude volny prostor na Palube nebo zda bude potreba vymyslet jiny flek, jinak bychom to museli nechat az na nedeli. Ale ja si klidne zahraju dvakrat.:)
  • Hynku, Viléme, Jarmilo a prej Chrouste. Tak jsem tu )). Pro mě jsou víkendy zabité, protože mám pořád fotbal. Tento víkend tedy až neděle odpoledne mám zápas,ale pátek a sobotu mam už rezervé s jedním kámošem u něj doma, kde budeme pařit WoTr a Descenta a budeme malovat figurky, lépe řečeno ho to chci naučit. Tento čtvrtek bych mohl a mohu poskytnout i azyl jednomu člověku,ale nechceme se mi hrát do noci, takže bych například v 23 odešel, což chápu, že je to hodina pro deskovky krajně nevhodná,ale já jsem líný člověk a kdo mě zná ví. Mno s fotbalem se to trošku vylučuje,ale to je zas srdcová a tudíž jiná záležitost. Takže asi tak. Každopádně Battle of Westeros bych si také rád zahrál a jak už jsem podotknul mám doma War of The Ring i s tím rozšířením, takže kdyby někdy někdo chtěl,ale je to hra řekněme na 6-9 hodin. Trůny už se mi daří dohrát cca za 2 hodky,když to jde kalupem.
  • Ok, ja se se Shakem uvidim urcite v Ctvrtek (at uz na Bow, tak na Agot). A v nedeli se asi uvidime take:)
  • Shako píše:
    Alek: Ok, tak pocitam s touto nedeli cca od 12h do 18h. Pripadne nedostatky snad doplnime nahodnym kolemjdoucim.

Aqwarty píše:
    A v nedeli se asi uvidime take:)

Tak super. Co captain66? Přidáš se taky v neděli? Případně někdo jiný zdejší? Poslední výzva :-)))

Aqwarty: V tu neděli to teda bude AGOT, pokud nás bude víc, ale je možný někde vidět Battle of Westeros? Vidim na webu Deskohraní, že snad ve čtvrtek od 18 hod. To sedí? Pravidla vůbec neznam, ale mrk bych se rád, zprvu klidně jako divák.
  • to ALEK: Tak, to sedi. Pravidla jsou vcelku jednoducha, daji se vysvetlit do 10min. Samozrejme, nektere finesy zustanou zatajeny, ale na ty vcas upozornim behem hrani. Takze prijd:)

A pokud chytne (me se to libi velmi:)), tak se muzeme domluvit casteji:)
  • Ja muzu jak v nedeli, tak ve ctvrtek. Takze se mnou v nedeli pocitejte. Kde a kdy presne to ma byt?
  • Takze otazka: Tenhle ctvrtek, 20h, nekde-kde-Shako-urci. Kdo jde? Mam dva lidi v reserve. Ale bud +2 nebo -2. Nemuzu vzit jen jednoho:-)
  • captain66: V neděli ve 12, místo viz. www.deskohrani.cz, jestli se nemýlím. Taky jsem tam nikdy nebyl, tak se tam snad někde najdem. :-)
  • Chroust: Ok, takze bys chtel ve 23 odejit.. hmm, je to trosku problem, ze ja driv jak v 19h zacit nemuzu. A tech 19h je zatim hruby odhad. Aqwarty nastesti naky nedorazi driv jak ve 19h. Trohat je blokovany na stejne akci se mnou.. Hmm, tak si nejsem moc jisty, zda to stihneme za 3-3,5 hodky vysvetlit a odehrat. Takze ucast zvaz.

Alek: link dobry. Dalsi Ct je prezentace BoW a snad i vsech dalsich her na stejnem principu (BattleLore, Memoir 44 a BattleCry - zatim na tom pracuju...) + aqwarty nam treba rekne nejake vychytavky, pokud uz to budeme mit nahrane.:) Nicmene, jak AGOT, tak BoW je mozne si to zahrat i drive - behem celeho Deskohrani.

Ale shrneme si to, at v tom neni gulas.:)

Tento ctvrtek, sraz cca v 19:30 az 20:00. Misto nejspis Paluba (jeste overim dostupnost).

Teoreticky muzou prijit: Shako, aqwarty+2, Trohat, captain, Chroust. Hrat se bude dle poctu:

5: AGOT

6: AGOT s rozsirenim

7: Shako nejspis odpada a bude delat neco jineho..:)

Nedele:

Misto: Deskohrani

Cas: 12h

Hrani: AGOT

Prijdou: Shako, Alek, captain + nejaky nahodny kolemjdouci.

Pristi ctvrtek:

Misto: Deskohrani

Cas: 18h

Prezentace BoW a dalsich her na podobnem principu... Zamereno spis jako ukazka, pokud znate nekterou z her a chcete zjistit, jak vypadaji ty dalsi nebo najit nejake nove vychytavky. Nicmene muze prijit kdokoliv.
  • Prijde mi skoda, aby se Shako flakal, takze spis nez rozsireni navrhuju vzit z domu taky zakladni AGOT. Nebude to trvat dlouho, jako rozsireni...
  • Potvrzuji misto na ctvrtek - Paluba by mela byt kolem 19:30-20:00 relativne volna, byt ne uplne v perfektnim stavu (pripravy na Deskohrani vrcholi). Takze se na vsechny tesim.

aqwarty píše:
    Prijde mi skoda, aby se Shako flakal, takze spis nez rozsireni navrhuju vzit z domu taky zakladni AGOT. Nebude to trvat dlouho, jako rozsireni...

No, zakladni AGOT klidne vem . Uvidime, kdo prijde. A pripadne to podle toho nejak vymyslime.Treba se da hrat 5 na AGOT + 2 na BoW. :)

EDIT:

Kdyby mel nekdo problem Palubu najit nebo se dostat dovnitr, tak pro jistotu upozornuju, ze je treba projit temnym pruchodem a pak zahnout doprava, nasledne potkate dvere, tam zazvonite na zvonek... A kdyby mel nekdo precejen problem, tak.. vic v PM, pro ty co rikali, ze prijdou.
  • Aj, jsem se asi blbě vyjádřil dříve. Dorazim až na tu nedělní hru (a pak tu čtvrteční BoW snad). Takže to máte vyřešený hned. :-)
  • U se to s casem taky pekne blbe krystalizuje. Ja tuhle nedeli nemuzu. Diar hlasi, ze tam je plno... Takze ja prijdu jen ted v ct a za Aleka vezmu nahradu dva lidi:-)
  • Alek: Ok, zedituju do prubezneho stavu.

Aqwarty: Ok, tak to jsem zvedav, kolik nas nakonec bude.:)

Tak aspon, ze jsme to nekde sepsali, tim se nam to zase projasnil.:)
  • Tak diky vsem, co dorazili - nakonec jsem to odehrali za 3 hodiny, vcetne vysvetlovani pravidel. A tesim se na vsechny, co se objevi v nedeli - snad budu mit cas.
  • Omlouvám se, že jsem včera nedorazil,ale ja se na fórum už nedostal a nevěděl jsem, že se to opravdu koná, pač jsem byl v posilce. Mno a v neděli nemohu to mám zápas. Tak snad jindy.
  • 3 hoďky jsou pěkný, na těch našich srazech jsme se nedostali pod 6 :-)

ad neděle - takže to vypadá na mě, captain (souhlas?) a Shako - doufám, že teda budeš mít čas, případně najdem ještě někoho tam.
  • Diky za hru, bylo to skvele:) Takze doufam, ze si to zase nejaky vecer zopakujeme:) Pristi tyden je zatim cely nevyuzity;-)
  • Ještě jsem psal PM captainovi ohledně tý neděle. Kdyby nemohl ani on, tak by snad bylo lepší najít termín v týdnu, kdy bude moc on i třeba aqwarty a Chroust. Tak uvidíme.
  • Já jsem z dalekého severu, Paluba je mi neznámá.
  • Tak u me nedele bohuzel pada ze zavaznych rodinnych duvodu, ktere jsem nemohl predpokladat. V nedeli se do prahy dostanu az nekdy v 5 hodin odpoledne a to je docela dlouho.
  • captain: Dík za info, tím pádem bych AGOT skutečně odsunul. To už bysme byli opravdu jen já Shako (který byl stejně nejistý). Nicméně pořád počítám s tím čtvrtkem na obhlídku Battle of Westeros, tak třeba ukuchtíme další termín tam. Info bude samo tady.

montezuma: Mně je taky Paluba neznámá, o důvod víc jí poznat, vyskytuješ-li se v Praze :-)
  • Alek: Jasny, je treba poznavat. Stav se klidne i driv.. na Deskohrani jsem skutecne skorop porad, treba uz do te doby ten BoW nastuduju:) Pripadne zahraju s aqwartym/Trohatem atp.

Aqwarty: Stav se, naucis me BoW:)

Montezuma: Stav se a poznej Deskohrani.:)
  • Shako: Stavim:-)

Alek: No, me se obecne libi ctvrtek vecer, patek vecer, sobota vecer:) Obhlednu tenhle vikend, ale zatim by mela byt nedele volna.
  • Zatim se nikdo neozval, ale ozval se mi kamarad, takze v nedeli mam jiz plno. Tuhle sobotu jsem na deskohrani (ale pokud by jste prisli, tak rad objetuju Diplo za AGOT, pripadne BoW, bude-li v ct mit uspech:) ).

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů HraníKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi