Hra o trůny ožívá

17810121335

Komentáře

• veľká spokojnosť. pravda, ceresei vyzerá trochu málo chladne, chcelo by to viac nicol kidman do tváre. teším sa neskutočne.
  • Mně spíš vadí, že Jaime a Cersei jsou málo , nevím jak to napsat, zářící? svítící? zlatí? Přijdou mi prostě moc temní, ale jinak max. spokojenost, nemůžu se dočkat.
  • Zapiště si do deníčků datum 5. prosince. To totiž HBO odvysílá při příležitosti finále Boardwalk Empire 15minutový speciál Inside Game of Thrones. Konkrétní popis zní “a special sneak preview of the highly anticipated HBO series Game of Thrones”. Pravděpodobně půjde o nějakou spešl ukázku z natáčení (ala průběžná videa o tvůrcích), ale možná se k tomu připojí i první nefalšovaný trailer...?
  • Tak to je super a už se neskutečně těším. No a pořádnej trailer už by mohl konečně vzniknout.
  • Jen na okraj k těm plátovým zbrojím.Ve zbroji Františka I. našli pod bitvě u Pávie(1526) stopy 25 zásazích z arkebuz.Ani jeden zbrojí neprošel a samotného Františka z boje vyřadilo až zabití koně a chumel pěšáků.

Zase,ale bude rozdíl mezi "standartní" dobovou zbrojí a zbrojí francouzského krále.
  • speedy píše:
    Ve zbroji Františka I. našli pod bitvě u Pávie(1526) stopy 25 zásazích z arkebuz.Ani jeden zbrojí neprošel a samotného Františka z boje vyřadilo až zabití koně a chumel pěšáků.

Hohó, tak takovou zbroj bych chtěl !!!
  • Nové info - tento víkend (áno, opakujem, už TENTO víkend) by sa mal objaviť tretí teaser!
  • No joo, super!
  • U všech bohů! Už tento víkend?
  • Jj, dneska, resp. u nás zítra. Mělo by to být někdy před hlavním vysílacím časem, odhady jsou na 19.45. Což je našeho času 1.45, pokud jsem to dobře spočítal.
  • Aha, tak jen co jsem to dopsal, přišla nová informace. To co má být v sobotu (u nás neděle) je promo spot k tomu 15minutovýmu Insidu, prostě krátké promo k delšímu promo :-)

A pravý 3. teaser by měl být v neděli (u nás pondělí), zase někde v čase před či po Boardwalk Empire.
  • Hele lidi, mám pro vás skvělý zprávy. Už jsem to začal tušit včera večer při čtení slovenskýho seriálovýho serveru kolem kinema.sk. A teď mi to samo o sobě potvrdilo HBO CZ/SK. Takže:

• HBO CZ/SK seriál přirozeně nadabuje, ale navíc bude vysílat obě verze zdroj
    • seriál bude uveden současně s americkou premiérou, takže duben 2011! zdroj
    Ještě se pokusím zjistit, jestli půjde seriál legálně získat/stáhnout v té době. Rád bych to měl legálně, ale platit si kvůli tomu HBO je pro mě zas až moc :-)

PS: Safra, Max dneska zase hrál serverovou přesouvanou a rozbilo se mu kódování. No, snad to rozkódujete :-)
  • Aj tak budem čumieť na originál :)
  • Jáj, takže ono to zahŕňa aj titulky? Tým lepšie.
  • off topic: presúvanie zo servera na server je veľmi vtipné. veľmi ma povavil ten odkaz na hru a hádzanie si proti vlkovi. neviem kto je autor, ale myslím, že by ste to mohli prihlásiť na nejakú súťaž, je to fakt prima nápad ako neutralizovať nasrdenie z toho, že môj obľúbený web nefujnguje.
  • Jj, Maxovi se hra povedla, já jí hrál už před několika týdny při první přesunu, ale byl jsem těžce pokořen :-)
  • Já taky, porážely mě krysa a želva
  • Tak zas tak neočekávané novinky to nejsou. Na HBO se běžně praktikuje, že seriály z jejich produkce nejdřív jdou s dabingem a potom v origo. znění (nebo souběžně na HBO 1 a 2). Ani ta celosvětová premiéra není nic nového, to už měl třeba Pacific, ale rozhodně potěší, že to naše HBO nebere na lehkou váhu. :-)

Každopádně, já HBO mám, takže jsem spokojenej. :-D
  • Na kerej level ste se dostali, vaječáci? :-)
  • Já to tentokrát nehrál, od minula se to vylepšilo, takže moje číslo by bylo naprosto nicneříkající :-)

jo a kdyžtak Cesta kostky

Olorin: já jsem případ Pacifiku neznal, myslel jsem, že to bude jako u Boardwalk Empire, u kterýho je posun. Takže mě HBO fakt potěšilo.
  • Alek: seriál půjde legálně stáhnout od bohatého Olorina, který bude tak hodný, že ho následujícího dne po premiéře zavěsí někde na net. Dobře jsem to pochopil?
  • Ale no tak, pánové, jsme pod drobnohledem. Vždyť vám říkám, že si mě HBO samo našlo na Twitteru, odtamtud už je to jen kousek sem. Ale je pravda, že někdo se jich tam na férovku zeptal, jestli to budou dávat ke stažení za poplatek, nebo si to bude muset ukrást. Zatím mu bohužel neodpověděli. :-)

Kdyby byli chytrý (a vypadá to, že jo, viz spojení USA a dalších premiér), dali by každý díl bez prodlev ke stažení za nějaký menší peníz. Nevíte někdo, znalci HBO?, jestli už mají nějaký podobný systém? Nebo přes předplacení HBO nejede vlak?
  • heavy_head: Bohatej nejsem, naopak jsem zatím jen chudej student. :-D Každopádně myslím, že na takovým uloz.to bude díl hned druhej, maximálně třetí den - stejně jako tomu bylo u Pacifiku.

Alek: O takové službě jsem neslyšel.
  • Olorin: Ty chceš, aby Aleka zavřeli, že? Nech toho! :-)
  • Asi tak... Ale i tak přemýšlim o HBO.. ikdyž to není zrovna nejlevnější... doufám že s těma titulkama to budou dávat ve stejný den jako dabovaný, a že budou mít nějakou průpravu českých překladů :-)
  • Ježíšmarjá, to nééé. :-D Aleku, kdyby tě chytli, tak tvrď, že jsem tě jen upozorňoval na stránky, které porušují autorská práva, a že tys to měl předat dál. ;-)
  • No ty se směješ, ale jestli zruší výše zmíněné uložiště, tak víme kdo za to může. :-D Já být adminem, tak to tu pořádně promažu. Pro jistotu.
  • Olorin píše:
    Ježíšmarjá, to nééé. :-D Aleku, kdyby tě chytli, tak tvrď, že jsem tě jen upozorňoval na stránky, které porušují autorská práva, a že tys to měl předat dál. ;-)

thumbs up!!!! :-D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi