myslím, že je to jasné. nebojím sa, že to nevedia, ale ako macejko je to o peniazoch. len som naznačoval, že peniaze na triky pôjdu práve týmto smerom a nie na drakov a mágiu. netreba zabúdať, že sme v prvej knihe.
No právě, v první knize jsou, pokud se nepletu, akorát Jiní v prologu a pak až "oživování" Droga (který navíc není přímo vidět) a vylíhnutí draků. Žádné jiné magické scény tam snad nejsou - ještě jsem zapomněl na Branovy sny a zombie v Mormontově komnatě. A ještě tam pobíhají přerostlá vlčata Starkovic sourozenců.
Zlovlci v první knize jsou ještě popisovaní jako vzrostlí psi. Tady možná ani triky potřebovat nebudou. Ale jsem docela zvědavá na útok Branova zlovlka na vraha a příjezd Catelyn do Orlího hnízda.
No já si je představuju... spíš vysoký, úzký ve zbroji s ledu. Lehce průsvitný a s lehkou aurou okolo sebe :-D ( a samozřejmě s reklamou na Winterfresh na hrudi ;-)
ad Devianart - je tam hafo IF obrázků a některý fakt super. A jelikož by mohl být zbytečný problém s právy, ale i s místem v naší galerii, zkusmo jsem si nedávno vytvořil spešl IF účet na DA a vytvořil galerii tam. Zatím nevím, jestli to budu nějak udržovat aktuální, nebo z toho udělám něco víc. Ale tak můžete mrknout:
heavy_head píše: V tom případě bys měl, Aleku, možná vědět, že Galerie se obrázky z DA jenom hemží. :-)
Já vim, sám jsem tam to hemžení vytvářel. Ten účet na DA byl spíš takový pokus, mezimyšlenka :-), součást většího projektu, možná jen slepá větev, já vlastně ještě nevim. :-)
Pár pěkných foteček z druhého setkání fanoušků, herců, tvůrců a GRRM v Belfastu. Dost možná poslední takové setkání, protože byl GRRM na setkání okraden a jeho družka Parris to nemůže rozdejchat. :-)
Alek píše: Pár pěkných foteček z druhého setkání fanoušků, herců, tvůrců a GRRM v Belfastu. Dost možná poslední takové setkání, protože byl GRRM na setkání okraden a jeho družka Parris to nemůže rozdejchat. :-)
Při slovech Dost možná poslední... ve mně dost zatrnulo, než jsem to dočetla do konce.
Byl jsem v roce 2002 (hostem byl mimo jiné Martin BTW, tehdá jsem se začal zajímat co vlastně napsal, a tak jsem objevil IceFire) a 2003, kdy tam kromě jinejch byl právě Bulyčov.
Komentáře
Tohle není špatnej příklad jiných
Daenrys
Docela zajímavě udělaná mapa
Rhaegarova harfa
železní muži
No já si je představuju... spíš vysoký, úzký ve zbroji s ledu. Lehce průsvitný a s lehkou aurou okolo sebe :-D ( a samozřejmě s reklamou na Winterfresh na hrudi ;-)
http://carodej.deviantart.com/favourites/
Ale cca před hodinou jsem tam byla přes odkaz na video o kostýmech a fungovalo to.
V tom případě bys měl, Aleku, možná vědět, že Galerie se obrázky z DA jenom hemží. :-)
Já vim, sám jsem tam to hemžení vytvářel. Ten účet na DA byl spíš takový pokus, mezimyšlenka :-), součást většího projektu, možná jen slepá větev, já vlastně ještě nevim. :-)
Macejko píše:
http://www.westeros.org/GoT/News/
Nefachá mi taky, ale umaž News/ a tam už jim to jde. Řek bych, že jim to rozbila reklama, což je důvod, proč my jí tu nemáme :-)
head: super, konečně tě dostanem do Prahy. Vezmu si do cely deskovku :-)
Dost možná poslední takové setkání...
Správně. Míň setkávání, víc psaní.
Pár pěkných foteček z druhého setkání fanoušků, herců, tvůrců a GRRM v Belfastu. Dost možná poslední takové setkání, protože byl GRRM na setkání okraden a jeho družka Parris to nemůže rozdejchat. :-)
Při slovech Dost možná poslední... ve mně dost zatrnulo, než jsem to dočetla do konce.