Zatím se mi nepodařilo dohnat Andreho, ale jinak je místo asi jasný: Paluba, protože v Outpostu posledně AGOT nenašli. Ale ono je to obojí dost blízko sebe, takže je to jedno.
Hele lidi, Andreho se mi nedaří dohnat a jelikož sám potřebuju mít už jasno, tak bych to rozsekl. Ve čtyřech lidech mi to přijde naprd, tudíž bych se to pokusil ještě jednou odložit, na příští týden. OK? Snad už se to tentokrát fakt podaří :-)
Z mý strany je to pořád stejný, vyhovuje mi středa i pátek.
Jinak, pojdme to udelat jinak, ja bych si uz rad zahral:) Takze stanovme pevne datum a kdo se prihlasi prijde. Jinak sezenu dalsi lidi, kteri prijdou:)
No, pro zacatek na to zalozime extra dizkuzi a budeme editovat hlavicku, cimz se snad zvetsi prehlednost toho, kdo jak muze a kde a kdy se bude hrat.:)
hrali sme prvýkrát so second edition a veľmi si pochvaľujem aj karty divokých aj "skulls", super osvieženie hry. mapa je krásna ( s výnimkou tých naivných krsesieb hradov), ale pôsobí trochu neprehľadne. farebne sa zlieva, treba si zvyknúť.
Komentáře
Z mý strany je to pořád stejný, vyhovuje mi středa i pátek.
Pristi tyden muzu zatim nevim, jak.:)
mapa je krásna ( s výnimkou tých naivných krsesieb hradov), ale pôsobí trochu neprehľadne. farebne sa zlieva, treba si zvyknúť.