AGOT BG (Brno, Bratislava...)
Nejbližší akce
Co: Původně desková hra A Game of Thrones, ale dále též Battle of Westeros, případně další hry.
Kde?: Kdekoliv v ČR/SR
Praha - klub deskových her Paluba nebo herna Outpost
Brno - prostor nabízí Osanos
Ostrava - Shako prostor sezene nebo se pridame k akci v Korunce
Bratislava - sarven sežene;)
Dalši lokace?
Kdy?: Dejte termín!
Kdo?:
Praha - Shako, Alek, Aqwarty, JAIME, Amaroun, captain66, Chroust, QiXi236, montezuma3, Osanos, Vašek, Zapper.
Brno - Osanos
Ostrava - Kubulinek, Shako
Bratislava - sarven, heavy_head
neznámo - speedy
AGOT víkend - BG, LCG, CCG, BoW..RPG?:
A game of Thrones, Battle of Westeros, karetní AGOT, případně RPG? Nebo turnaj? Na celý víkend? Zájemci? Organizátoři? Gamemaster?
Komentáře
Pokud chcete dělat celý víkend, možná by nebylo špatné spojit to s nějakým conem
Taky me to napadlo, ale tam by byla herni linie spis jako doplnek.. jadro programu by nejspis byla kniha. Serial a hry jsou az jako doplnek... mozna tak 1 den na gameconu by sla herni linie agotu.
Ale prvni je treba zjistit zajem. A jestli, kdyz to bude v ramci conu jeste to nebude spis "tam jsem se nedostal, protoze na conu bylo spousta dalsiho programu".
Do pátku mi něco vlezlo, takže přes den jsem vytížen, ale na večer budu volný. Takže v kdo a jak může?
A odkdy teda můžeš? Já mam zas čas tak do 21, max. 22. Jinak čajovna zní dobře, jde jen o to přitáhnout hru, což by bylo na vás. BTW, Chrouste? Jsi tu? Jak to s tebou vypadá v pátek? :-)
A odkdy teda můžeš? Zatim, nevim - dozvim se to v prubehu dneska. Ale mozna bych mel cloveka.:)
Vašek: super, jak vidíš, lidí je málo, takže budem rádi. Stačí to tu po očku sledovat ;-)
Takze navrhuju patek 21. ledna od 17h na Palube.
Takze kdo uz ted vi, ze nema cas? A kdo si to pise do kalendare, ze by mohl dorazit?