AGOT BG (Brno, Bratislava...)

Nejbližší akce

Co: Původně desková hra A Game of Thrones, ale dále též Battle of Westeros, případně další hry.

Kde?: Kdekoliv v ČR/SR

Praha - klub deskových her Paluba nebo herna Outpost

Brno - prostor nabízí Osanos

Ostrava - Shako prostor sezene nebo se pridame k akci v Korunce
Bratislava - sarven sežene;)

Dalši lokace?

Kdy?: Dejte termín!

Kdo?:

Praha - Shako, Alek, Aqwarty, JAIME, Amaroun, captain66, Chroust, QiXi236, montezuma3, Osanos, Vašek, Zapper.

Brno - Osanos

Ostrava - Kubulinek, Shako
Bratislava - sarven, heavy_head

neznámo - speedy

AGOT víkend - BG, LCG, CCG, BoW..RPG?:

A game of Thrones, Battle of Westeros, karetní AGOT, případně RPG? Nebo turnaj? Na celý víkend? Zájemci? Organizátoři? Gamemaster?
«13456

Komentáře

• Dovolil jsem si to přesunout do kategorie AGOT hry. Já jinak můžu příští týden středa-pátek.
  • No vidim, že předvánoční období je fakt smrtící, mě už taky pomalu zmáhá konec semestru, takže leden to asi jistí :-)
  • Ja muzu treba pa, so, teoreticky ne, kdyby se nekomu chtelo... :)
  • Jsem pro patek a nedeli:-)
  • Já bych v pátek mohl. Tak co, Jaime, Amaroune a další? Ještě minimálně dva lidi by to chtělo.
  • Pátek můžu :-)
  • Do pátku mi něco vlezlo, takže přes den jsem vytížen, ale na večer budu volný. Takže v kdo a jak může? Pokud bystee chteli hrat prilis brzo, tak navrhuju sraz v Outpostu a ja doraim pozdeji. Jinak muzeme na Palube.
  • Pokud chcete dělat celý víkend, možná by nebylo špatné spojit to s nějakým conem (třeba Pragofest 3.-6. 2. 2011). Rád bych se podobné akce taky zúčastnil, ale mám to Brno 140km, Praha a Blava 250, takže jeden večer moc nehrozí.
  • Vubec bych se nebranil hrat od cca 17-18 hodin. A to klidne v nejake cajovne, kde maji velky stul a maji do 23h. Takze napriklad Dobra Trafika na Ujezde.
  • MIl píše:
    Pokud chcete dělat celý víkend, možná by nebylo špatné spojit to s nějakým conem

Taky me to napadlo, ale tam by byla herni linie spis jako doplnek.. jadro programu by nejspis byla kniha. Serial a hry jsou az jako doplnek... mozna tak 1 den na gameconu by sla herni linie agotu.

Ale prvni je treba zjistit zajem. A jestli, kdyz to bude v ramci conu jeste to nebude spis "tam jsem se nedostal, protoze na conu bylo spousta dalsiho programu".
  • Shako píše:
    Do pátku mi něco vlezlo, takže přes den jsem vytížen, ale na večer budu volný. Takže v kdo a jak může?

A odkdy teda můžeš? Já mam zas čas tak do 21, max. 22. Jinak čajovna zní dobře, jde jen o to přitáhnout hru, což by bylo na vás. BTW, Chrouste? Jsi tu? Jak to s tebou vypadá v pátek? :-)
  • No, ja hru klidne vezmu:-)
  • Alek píše:
    A odkdy teda můžeš?
    Zatim, nevim - dozvim se to v prubehu dneska. Ale mozna bych mel cloveka.:)
  • Piokud se dohodneme na patku, tak napisu 2x dvoum lidem, takze mozna budeme kompletni. Ale potrebuju potvrzeni, ze jako jdeme.
  • Aqwarty: rozhodne napis.
  • Já končim ve škole někdy v 14:00 potom volno... Jen mne někam potom řekněte místo , čas
  • Takze 22 minus 3 hodiny, to je 19h. Nejpozdeji v 18 hodin sraz (i kdyz bych radeji v 17:30, abychom stihli zrekapitulovat pravidla). Ok? Takze sraz bude v cajovne Dobra Trafika na Ujezde, zastavka Helichova.
  • jj, já s tím teda počítám, začátek nejradši co nejdřív, třeba 17.00, když budete moct.
  • Muzu tak od 18:30 tj. kdyztak dejte vedet kolem 18h, kolik vas je a jak dlouho budete jeste resit pravidla, stavet plan a tak. Proste jestli mam dorazit nebo ne.:)
  • Já snad budu stíhat 17 hodinu ....
  • ja zitra nemuzu, ale aspon dobra zprava - od vanoc budu mit komplet vsechny tri deskovky (tedy zaklad a obe rozsiteni) + to sem sice nepatri ale: z toho hbo to budu nahravat, takzte neni problem predat (kdyz zrovna udelame bg sraz:)
  • Tak v kolik to teda odstartujem? Kolik nás bude? (Podle toho se asi rozhodne, esli budem čekat na Shaka, co?) Psal jsem ještě Andremu...
  • Hele já se tam dostanu tak na tu Pátou nejdřív....
  • Zpet, ja jsem uplnej idiot. Ja od zacatku prosince mam v 18:30 kazdy patek trenink a uplne na to zapominam. Vsem se omlouvam, ale ja dneska neprijdu....
  • Ahoj, někdy bych AGoT taky rád záhrál (jak bg, lcg, BoW). Tak kdyby se ještě něco konalo, tak bych se mohl někdy taky uvolnit. :) Jo a jsem z Prahy.
  • Hmm, no to je blbý, tak to bude asi další přesun :-) Tak doufám, že si to tu Shako a Amaroun přečetli...

Vašek: super, jak vidíš, lidí je málo, takže budem rádi. Stačí to tu po očku sledovat ;-)
  • Jak teda ruší se to ?
  • No vzhledem k tomu, že s aqwartym měli přijít potenciální další lidi a hlavně hra, tak bohužel jo, sorry...
  • A co tak nejaky termin dlouho dopredu. Vsichni si ho zapiseme do kalendare a udelame si cas?:)

Takze navrhuju patek 21. ledna od 17h na Palube.

Takze kdo uz ted vi, ze nema cas? A kdo si to pise do kalendare, ze by mohl dorazit?

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi