Kdy Martin dopíše DwD?

1246712

Komentáře

• heavy_head píše:
    Ale bastardi mohou být snadno "odbastardizováni", jak známo.

Jistě, ale musí to podepsat král. Což by Lannisterský neudělal, proč by legitimizoval Targaryena navíc se Starkovskou krví. Baratheon taky ne. A Dany? Aby sama sebe připravila o korunu? Nikdo jiný se předpokládám na trůn nedostane. Leda by snad fakt Dorni nebo Tyrellové uskutečnili povstání a na trůn dosadili někoho ze svých (teorii o Quentinovi nevěřím).
  • Olorin píše:
    Jon a Tyrion by byli trochu vyšší třída mezi bastardy, protože by oba jejich rodiče byli vznešené krve. :-)

No a? Targaryenským bastardům to nijak nepomohlo. Majetek a určitou moc měli, nárok na korunu ne. Vedlo to k povstání.

heavy_head píše:
    Tohle už přede mnou nikdy více nevyslovuj, prosím, ano? :-)

Nepros, je to marné. Mně se ta myšlenka dokonce líbí ;o)
  • Nevada píše:
    A Dany? Aby sama sebe připravila o korunu?

Nepřišla by o korunu. Jen by za manžela neměla bastarda.
  • Nevada píše:
    Nepros, je to marné. Mně se ta myšlenka dokonce líbí ;o)

Dobře. Jak myslíš. "Valar mor..." :-)
  • Tak, a je to. :-) Nyní počítejte s tím, že se Nevada na nějakou dobu odmlčí, neboť jí záhadně přestane fungovat připojení k internetu. Ale to je jen začátek. :-)
  • heavy_head píše:

Nepřišla by o korunu. Jen by za manžela neměla bastarda.

Nj, ale legitimizací by měl na korunu větší nárok než ona. I kdyby jí slíbil, že si ji nebude nárokovat jako hlavní vládce, tak mi něco říká, že by hodně váhala.

heavy_head píše:
    Tak, a je to. :-) Nyní počítejte s tím, že se Nevada na nějakou dobu odmlčí, neboť jí záhadně přestane fungovat připojení k internetu. Ale to je jen začátek. :-)

Hehe, hele já jsem z Moravy, mě jen tak něco nesloží :oP

Ale pro pořádek - tohle zase nevyslovuj ty!!! Přijít o připojení k internetu je jedna z mých největších nočních můr :o))
  • Sansa bude jasně s Podrickem :-D A tyrion a Dany ? Tu myšlenku nerozdejchávám skro teď ufff.... Spokojenej ? :-D
  • Ruce pryč od Nevady, hlavoune! Ostatně soudím, že její názory na Sansu jsou velice osvěžující :-)
  • Tak to vidíš Heade, raději se zaměř třeba na Arizonu, z Nevady tě očividně vyhostili. :-D
  • Pánové, pánové... :oD
  • Píše:
    Sansa bude jasně s Podrickem

Podrick se dusí na špagátu, až se spolu setkají (pokud se tedy setkají), bude již značně nelibě vonět....
  • Stejně si Sansa bude muset zvyknout. Matinku kvůli tomu přece nezavrhne.
  • Alek píše:
    Ruce pryč od Nevady, hlavoune! Ostatně soudím, že její názory na Sansu jsou velice osvěžující :-)

I ty, Aleku? A přitom všichni dobře víme, jaký jsi nekonfliktní typ... :-)Dobře, je tvoje, dávám ruce pryč. Ale kletby na ní sesílat můžu, jo? :-)

Olorin píše:
    Tak to vidíš Heade, raději se zaměř třeba na Arizonu, z Nevady tě očividně vyhostili. :-D

Já se na nikoho nezaměřil. To ona mě zaměřila! A to na tom nejcitlivějším místě. :-)

Nevada píše:
    Pánové, pánové... :oD

Jo jo, to známe... :-)

Chmur píše:
    Podrick se dusí na špagátu, až se spolu setkají (pokud se tedy setkají), bude již značně nelibě vonět....

Chmur vystihl podstatu vratkosti této Podrikovsko-Sansovské teorie.

Nevada píše:
    Stejně si Sansa bude muset zvyknout. Matinku kvůli tomu přece nezavrhne.

Tak ty toho nenecháš?! Tvůj oblíbenec je Jaime, že? :-)
  • Chmur píše:

Nevěřim že jejich pouť skončí tak blbě :-D ...
  • heavy_head píše:
    I ty, Aleku? A přitom všichni dobře víme, jaký jsi nekonfliktní typ... :-)Dobře, je tvoje, dávám ruce pryč. Ale kletby na ní sesílat můžu, jo? :-)

Kletby? jsi se zapomněl v Potterlandu, ne? :-)
  • heavy_head píše:
    Chmur vystihl podstatu vratkosti této Podrikovsko-Sansovské teorie.

Copak vážně věříte ve smrt Brienne, Podricka a Hylea?

A konečně, já mám dnes velký den, tak mám právo na trochu romantiky.
  • Snad jsi do toho nepraštil?
  • heavy_head: Bing ho!
  • Myslím, že tohle je událost větší, než kdyby Martin dopsal ten svůj pitomý Tanec s draky. Tak si to užij, chlape. Přestaň vejrat do toho notebooku a dělej nějaké pořádné věci. :-)
  • No to teda událost je. Tož připíjím! :-)
  • Připojuji se s gratulací, hodně štěstí a ať vám to vydrží. A též připíjím, medovinou :o)
  • Taky se připojuji ke gratulačnímu zástupu :-)
  • Já jsem už trochu toho kvasnicového piva popil, takže jsem ti nevědomky připil. Hergot, ze mně se stal básník! :-)
  • Děkuji všem gratulantům, vaše pozdravy budou tlumočeny, jakmile se probereme z opojení.
  • Podle mě Tenec musí vyjít ještě těsně před uvedením seriálu. Takže ten únor nebo březen je reálný.
  • Píše:
    Taky se připojuji ke gratulačnímu zástupu :-)

Co se stalo? Co se děje?
  • Hola někdo se oženil? Snad Flanker? Přeji vám lepší budoucnost než měli Robert s Cersei a šťastnější průběh manželství než u Malíčka s Lysou:-)..........

Byli jste uváděni do lože?.-)
  • Olorin píše:
    Kdyby se u Jona nějakým způsobem prokázalo, že je synem Rhaegara,

Jaký Rhaegar? Jon je přeci dědic železných ostrovů.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi