Kdy Martin dopíše DwD?

13468912

Komentáře

• 2 ser Flanker: pripájam sa ku gratulácii.

opozdilý lord sarven
  • Budu pamatovat svých věrných a věrnějších.
  • Hlavně si dejte bacha, až budu zpozdilý sarven pořádat nějakou svatbu...mohla by mít zdraví neblahé účinky:-))
  • Žádný strýc se mi momentálně nežení :)
  • Tak jsem se přece jen rozhodla zkrátit si čekání na pátý díl zopakováním těch zatím vydaných. Chjo, a to jsem si teď dovezla dalších 25 filmů a seriálů, které jsem plánovala na vánoční svátky. A navíc jsem ságu to dočetla teprve před pár měsíci.

Flanker.27 píše:
    Žádný strýc se mi momentálně nežení :)
    aChmur píše:
    Hlavně si dejte bacha, až budu zpozdilý sarven pořádat nějakou svatbu...mohla by mít zdraví neblahé účinky:-))

Díky za pobavení po perném dni :o))
  • Nevada píše:
    Tak jsem se přece jen rozhodla zkrátit si čekání na pátý díl zopakováním těch zatím vydaných.

Taky mám na to chuť.. vuhledem k tomu, že jsem mnoho věcí pozapomínal :-D.. hlavně ty flashbacky....
  • to montezuma3: Nemuselo. Říká se tomu tuším umělecká licence.
  • 9. januára Martin niečo oznámi. bolo by super keby Tanec, ale obávam sa, že to bude "iba" schválenie natáčania dvojky (čo bola viac menej samozrejmá vec. peoplemetre budú rozhodovať až o trojke a štvorke)
  • jj, o tomhle tour se ví už déle. Spolu s ním tam bude i Sean Bean, Peter Dinklage a Emily Clarke (Dany). A samozřejmě hlavní tvůrčí duo David a Dan.

S druhou sérií máš asi pravdu a s knihou taky (včera GRRM zase psal jak dokončil dvě kapitoly kolem Jona a krakatic, btw), ta to asi nebude. Spíš dokončení nějaké z těch her apod.
  • S oznamováním dopsaných kapitol ať se jde klouzat. Nic menšího než oznámení odeslání rukopisu (strojopisu) hotového Tance do nakladatelství neberu. :-)
  • Z dálného severu se ozývá velice určité vytí, praví, že : Martinovi na podzim scházelo už jen pět kapitol, je to potvrzené přímo jím samým, je tady téměř jisté, že kniha je na spadnutí, chraňte si hlavu, neboť bude zřejmě pořádně těžká (na ta hlava, ten svazek!).
  • Ano, to o 5 kapitolách uniklo údajně od editorky knih, která by měla mít docela přehled, protože knihy edituje průběžně (z toho důvodu bývá pak velice krátký čas mezi dopsáním a vydáním). Ale GRRM to nikdy nepotvrdil, pokud je mi známo. Rád se budu mýlit, takže prosím důkaz místo slibů, Pírko :-)
  • Já nic, vlci jsou líní a nechtějí zjišťovat, kde tu informaci našli (ale teď vyjí, že to nakonec přecejen zjistí, prý možná i za pět minut! :)).
  • Tak prý nic nemůžou vyčmuchat, ale prý se na to pána na bílém koni někdo ptal...
  • Hyň sa ukáže! Do roka a do dne - co to plácam, snad teda dřív :-)
  • Realisticky jestli Martinovi chybí 5 kapitol tak český překlad budeme mít na vánoce roku 2013.
  • po včerajšej prehre NYG Martin 3 dni nenapíše ani riadok, to je jasné. taký zápas som snáď ešte nevidel.
  • Ty to taky sleduješ, sarvene? Řekl bych, že Pata (kamarád GRRM, fandí konkurenčnímu týmu a dokonce má roli v ASOIAF) čeká druhá krutá smrt :-)

Ale no tak, Maxi, ty optimisto, 2013 už tu přece nikdo nebudem...
  • Aleku, že ty ses díval na 2012? :-)
  • Nedíval, vlastně ani pořádně nevim, o co jde, jen o tom všichni mluvili, tak jsem se s tím smířil a za 2012 si nic neplánuju :-)
  • Sakra, pořád eště musim čekat dva roky, abych věděl, jak ten film dopadne...
  • Pokud mě paměť neklame, tak v závěrečném záběru na poničenou Zemi byla Afrika a střední a východní Evropa v pořádku, takže já se roku 2012 nebojím. Navíc, když nás nezachrání Chuck Norris, tak policista John McClane s MacGyverem. :-)
  • čítaním martinovho ne-blogu som sa dostal k fandeniu A.F. a k Giants pochopiteľne. sledujem to už tak 2-3 roky a musím povedať, že je to častokrát lepšie ako normálny futbal a nhl hokej. len keby tam neboli tie brutálne prestoje pre reklamy...

každopádne posledný zápas NYG v ktorom hrali o víťazstvo v divízii a priamy postup do druheho kola playoff vyhrávali na začiatku 4. tretiny o 3 TD teda o 21 bodov. Filadefia vyrovnala asi 30 sekund pred koncom a potom NYG zle odkopli a v poslednej sekunde Fili dala este jedne TD a vyhrala.

to je niečo čo sa dá prirovnať obratu Liverpoolu z 0:3 vo finále LM, alebo historickej prehre Oilers s Gretzkym, keď vyhrávali 5:0.

asi by sme disksuiu futbal, hokej a lampard mali založiť aj tu :)
  • sarven píše:
    čítaním martinovho ne-blogu som sa dostal k fandeniu A.F. a k Giants pochopiteľne. sledujem to už tak 2-3 roky a musím povedať, že je to častokrát lepšie ako normálny futbal a nhl hokej. len keby tam neboli tie brutálne prestoje pre reklamy...

každopádne posledný zápas NYG v ktorom hrali o víťazstvo v divízii a priamy postup do druheho kola playoff vyhrávali na začiatku 4. tretiny o 3 TD teda o 21 bodov. Filadefia vyrovnala asi 30 sekund pred koncom a potom NYG zle odkopli a v poslednej sekunde Fili dala este jedne TD a vyhrala.

to je niečo čo sa dá prirovnať obratu Liverpoolu z 0:3 vo finále LM, alebo historickej prehre Oilers s Gretzkym, keď vyhrávali 5:0.

To je nápad! Založíme tady speciální výzkumný ústav, který bude monitorovat světovou sportovní scénu. Na základě těchto dat se budou zkoumat impulzy sportovních výsledků a jejich ovlivnění Martinovy nálady dopsat Tance s draky. Bude to stejně vzrušující bádání jako věštění z čajových lístků nebo čtení z hvězdné oblohy. Ne to není nápad, to je zoufalství.

PS: Martine už to dopiš! Lidem začíná bagrovat v bedně.
  • šťastné a veselé všetkým. a pod stromček ten istý darček, ktorý si prajem aj ja. kurz tancovania s drakmi.
  • sarven píše:

Jsem pro, jen musíme vymyslet někoho, kdo spadá mimo všechny kategorie, jako je Frank. :-)

Jo a - Mary Christmess! :-)
  • A co vám brání? Jak vidíte pod Fantasy komedii se toho vešlo dost, každý den, kdy se tam diskutuje o globálních změnách klimatu, si blahopřeju k tak vynikajícímu názvu tématu :-)

No a když už se tu teda roztrhl pytel s těmi přáními (což je teda v Západozemí dost nestylové :-), tak hezký svátky všem, i těm Sansofilům, když mi tu ta holka jedna nešťastná visí v kalendáři nad Macem :-)
  • Možná bych jeden název měl: Hokej, fotbal, americký fotbal a Sansa. :-)
  • Všem k Vánocům přeji, aby Vás bezejmenní bohové Severu chránili ;o)

P.S. Fotbal je nuda :oP

Alek píše:
    Jak vidíte pod Fantasy komedii se toho vešlo dost, každý den, kdy se tam diskutuje o globálních změnách klimatu, si blahopřeju k tak vynikajícímu názvu tématu :-)

LOL!
  • Nevada píše:
    P.S. Fotbal je nuda :oP

Mlč, ženo :))

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi