Ne, myslela klasickou čutanou. Je to nuda na všech úrovních. Zajímavý zápas aby člověk hledal s lucernou (samozřejmě z mého pohledu jako diváka, hrála jsem ho naposledy někdy na základce - čili hodně dávno) ;o))
Americký fotbal mě sice nebere, ale nedá se mu upřít jistá dramatičnost.
To hokej to je Hra! A tenis je můj druhý nejoblíbenější sport - pokud se zrovna nehraje stylem "bum od základní čáry, bum od základní čáry, prásk od základní čáry".
Jako nemyslela jsem tím, že znám soupisky týmů a nejnovější přestupy. Jen že mám obecný přehled. Jak už jsem psala fotbal mě nebaví, takže ho zase tak podrobně nesleduju :o)))
Hokej bohužel poslední dobou taky zanedbávám, ale to je spíš nedostatkem času.
Inu pro ságu by to měl být velký rok tak i tak. Jistý přelom by se měl udát i kolem našeho webu, tak snad se zadaří. Schválně za rok touhle dobou, těším se na hodnocení :-) Vše nej!
Takže to Mayové věděli! Až velký mistr scriptor Martin konečně vydá další díl Písně, tak dojde k porušení kauzality a k vytvoření časoprostorového paradoxu a vesmír vybouchne. Nebo se díky tomu vytvoří nové světové náboženství R´hllora a sága Písně ledu a ohně úplně nahradí všechny posvátné náboženské texty, co jich na světě je. A to bude ten konec civilizace, tak jak ji známe. :-)
Flanker.27 píše: Olorin říká, že teď, když nemá budoucnost, začne smrtelně hřešit.Právě naopak, teď se budu muset začít kát, abych, až to přijde, měl místečko tam nahoře zajištěný! Říkali to v Simpsonech v 16. sérii v 19. díle!
Flanker.27 - ve hře Dante's Inferno se tvrdí něco jiného! :-D
Amaroun - Život Briana je moje oblíbená komedie, třeba hádka mezi římským důstojníkem a Brianem o tom, jak se píše věta "Římané jděte domů!" správně latinsky. "Co to je: Romanes eunt domus!? Lidé zvaní Romanes jdou dům?" :-D
Jj ja sice mam radši Smysl života, ale Život Briana taky nemá chybu...
Crucifixion? good... out of the door... Crucifixion? yes.. good out of the door, line of the left, one cross each... Crucifixion? No eee freedom.. wow!! it´s good for you...naah, just pullin ya leg, it's crucifixtion really!
V herním světě Falloutu všude moožně narážíš na Monty Pythony :-D ... A právě v novym Fallout:New Vegas je jedna budova popsaná Romanes eunt domus!
Teď si ještě vem, že na té želvě stojí čtyři, opakuji čtyři sloni!, to je jasný důkaz, že ten svět je jen vymyšlený. Takovou váhu by neunesla ani největší želva na světě - Kožatka velká. A to nemluvím o tom, že by ještě musela unést celou váhu toho světa (Zeměplochy) a přežít ve vzduchoprázdnu vesmíru. Co nárazy meteoritů? A kosmická radiace? Pod tíhou mých argumentů, se celá koncepce Zeměplochy na želvě rozplynula jako pára na hrncem. :-D:-D
Amaroun píše: V herním světě Falloutu všude moožně narážíš na Monty Pythony :-D ... A právě v novym Fallout:New Vegas je jedna budova popsaná Romanes eunt domus!
Jasně, ale většinu z těch věcí do hry přidává až určitý perk, myslím, že Wild Wasteland. Třeba ten gang rozhněvaných babiček s holemi etc.
Olorin píše: Co nárazy meteoritů? A kosmická radiace? Pod tíhou mých argumentů, se celá koncepce Zeměplochy na želvě rozplynula jako pára na hrncem. :-D:-D
A kdo ví jestli tam nejsou nějací predátoři co maj zalusk na želvy se čyrma slonama.. Navíc neni moc dořešená otázka rozmnožování (ale aspoň je jasné jak vzniká zemětřesení na zeměploše)... jestli nová zeměplocha vzniká s novou želvou nebo želva musí splnit nějaký naročný úkol aby si vlastní plochu zasloužila :-DOlorin píše: Jasně, ale většinu z těch věcí do hry přidává až určitý perk, myslím, že Wild Wasteland. Třeba ten gang rozhněvaných babiček s holemi etc. Jj ty jsou úžasný :-D
to Amaroun: Tak v tom už jasno je - Velká A´tuin je samice a šťastná matka čtyř malých želviček. Sice kvůli jejich líhnutí šíleně riskovala ve slapových silách na mělčině Reality (a na Ploše nějakou dobu nefungovala magie, lidi propadali chiliasmu a upalovali mágy), ale líhnutí šťastně proběhlo a želvátka se toulají hlubokým vesmírem....
Komentáře
Americký fotbal mě sice nebere, ale nedá se mu upřít jistá dramatičnost.
To hokej to je Hra! A tenis je můj druhý nejoblíbenější sport - pokud se zrovna nehraje stylem "bum od základní čáry, bum od základní čáry, prásk od základní čáry".
heavy_head píše:
Problém žen obecně je ten, že si nikdy nezapamatují, na kolik se fotbal hraje třetin. :-)
Na to se vyser podstatný jsou body :-D
Problém žen obecně je ten, že si nikdy nezapamatují, na kolik se fotbal hraje třetin. :-)
Neurážej :o)
Můj otec fotbal aktivně hrál (onen okresní přebor). Netvrdím že znám každé pravidlo, ale celkem se vyznám. Hokej sleduji od svých 9 let :o))
Amaroun píše:
ale Basketbal je víc fajn na akce a na tríčky...
Jo, basket sice pravidelně nesleduju, ale hra je to dobrá.
U tenisu se na Federerovi víc než shodneme ;o)
Jako nemyslela jsem tím, že znám soupisky týmů a nejnovější přestupy. Jen že mám obecný přehled. Jak už jsem psala fotbal mě nebaví, takže ho zase tak podrobně nesleduju :o)))
Hokej bohužel poslední dobou taky zanedbávám, ale to je spíš nedostatkem času.
Flanker.27 píše:
Olorin říká, že teď, když nemá budoucnost, začne smrtelně hřešit.Právě naopak, teď se budu muset začít kát, abych, až to přijde, měl místečko tam nahoře zajištěný! Říkali to v Simpsonech v 16. sérii v 19. díle!
Amaroun - Život Briana je moje oblíbená komedie, třeba hádka mezi římským důstojníkem a Brianem o tom, jak se píše věta "Římané jděte domů!" správně latinsky. "Co to je: Romanes eunt domus!? Lidé zvaní Romanes jdou dům?" :-D
Crucifixion? good... out of the door... Crucifixion? yes.. good out of the door, line of the left, one cross each... Crucifixion? No eee freedom.. wow!! it´s good for you...naah, just pullin ya leg, it's crucifixtion really!
V herním světě Falloutu všude moožně narážíš na Monty Pythony :-D ... A právě v novym Fallout:New Vegas je jedna budova popsaná Romanes eunt domus!
Amaroun píše:
Jasně, ale většinu z těch věcí do hry přidává až určitý perk, myslím, že Wild Wasteland. Třeba ten gang rozhněvaných babiček s holemi etc.
Co nárazy meteoritů? A kosmická radiace? Pod tíhou mých argumentů, se celá koncepce Zeměplochy na želvě rozplynula jako pára na hrncem. :-D :-D
A kdo ví jestli tam nejsou nějací predátoři co maj zalusk na želvy se čyrma slonama.. Navíc neni moc dořešená otázka rozmnožování (ale aspoň je jasné jak vzniká zemětřesení na zeměploše)... jestli nová zeměplocha vzniká s novou želvou nebo želva musí splnit nějaký naročný úkol aby si vlastní plochu zasloužila :-DOlorin píše:
Jasně, ale většinu z těch věcí do hry přidává až určitý perk, myslím, že Wild Wasteland. Třeba ten gang rozhněvaných babiček s holemi etc. Jj ty jsou úžasný :-D