Tak to začni, páč tam tu podobu fakt nevidim. LZ je takovej ten vychrtlej typ a to EC neni. Ani ve tváři nenacházím nějaký podobný prvky... no možná na jedný fotce LZ by se něco málo našlo - ne, nemyslim tu erotickou fotku, ostatně u tý nemam co srovnávat, páč EC jsme takhle taky ještě neviděli :-)
Jo a jeho jasnost na mě nevytahuj, aspoň o víkendu by moh od něj bejt klid :-)
No já jsem si při čtení Brienne vždycky představoval tu ženskou, co hrála v BSG Starbuck (teď si nějak nemůžu vzpomenout, jak se jmenuje). Na Brienne je asi moc hezká, ale perfektně splňuje ten "manlike" vzhled. :)
V průběhu dubna se můžeš vydat hledat první kouzelné soubory, pojmenované snad Game.of.Thrones.S01E01.720p.HDTV.H264.avi, a podobně ... což vyřeší problém s dabováním (i kdyby šlo jen o audio stopu a nasazení VirtualDub).
Alek píše: Hele lidi, mám pro vás skvělý zprávy. Už jsem to začal tušit včera večer při čtení slovenskýho seriálovýho serveru kolem kinema.sk. A teď mi to samo o sobě potvrdilo HBO CZ/SK. Takže:
* HBO CZ/SK seriál přirozeně nadabuje, ale navíc bude vysílat obě verze zdroj
* seriál bude uveden současně s americkou premiérou, takže duben 2011! zdroj
Ještě se pokusím zjistit, jestli půjde seriál legálně získat/stáhnout v té době. Rád bych to měl legálně, ale platit si kvůli tomu HBO je pro mě zas až moc :-)
Jj vypadá suprově :-) a vypadá to že s ní bude sranda. :-D Ovšem když si tak projíždim ty reakce na youtube tak tam nenajdete žadný negativní ohlasy :-)
IMO: Pokud není vyloženě extrémně vyhraněný pravák (který je ale minimum), tak se dá s levou rukou naučit téměř stejně dobře. Zvlášť, když nejde o jemnou motoriku...
Komentáře
Jo a jeho jasnost na mě nevytahuj, aspoň o víkendu by moh od něj bejt klid :-)
A s tímhle matrošem diskutuju... ještěže mi momentálně přijde vhod každá prokrastinační příležitost :-)
(Ne, to nemůže být pravda, to se mi snad musí zdát). Aleku, mlč už, prosím tě, a někde v ústraní si pusť Helimadoe nebo Saturnina. S Mahulenou. :-)
boris farkaš ako benjen stark a marián labuda a Varys.
sarven: Labuda to je takový mafián a intrikán, myslím, že by zvládl i Malíčka. Farkašovou a Pauhofovou si musím vygooglit. ;-)
btw - ted tam "hledaji" brienne
to bude dabované??? nechcem.
Taky ne.
V průběhu dubna se můžeš vydat hledat první kouzelné soubory, pojmenované snad Game.of.Thrones.S01E01.720p.HDTV.H264.avi, a podobně ... což vyřeší problém s dabováním (i kdyby šlo jen o audio stopu a nasazení VirtualDub).
Alek píše:
Hele lidi, mám pro vás skvělý zprávy. Už jsem to začal tušit včera večer při čtení slovenskýho seriálovýho serveru kolem kinema.sk. A teď mi to samo o sobě potvrdilo HBO CZ/SK. Takže:
* HBO CZ/SK seriál přirozeně nadabuje, ale navíc bude vysílat obě verze zdroj
* seriál bude uveden současně s americkou premiérou, takže duben 2011! zdroj
Ještě se pokusím zjistit, jestli půjde seriál legálně získat/stáhnout v té době. Rád bych to měl legálně, ale platit si kvůli tomu HBO je pro mě zas až moc :-)
tak nejak z ni/toho mam radost
libi se mi dve ukazky z "tanecnich lekci"
Je tak nějak trapné, že u týhle holky vůbec nepochybuju, že to zahraje perfektně, kdežto u takový Leny Headey pochybuju stále...