Hra o trůny - obsazení

1141517192065

Komentáře

• Tak to začni, páč tam tu podobu fakt nevidim. LZ je takovej ten vychrtlej typ a to EC neni. Ani ve tváři nenacházím nějaký podobný prvky... no možná na jedný fotce LZ by se něco málo našlo - ne, nemyslim tu erotickou fotku, ostatně u tý nemam co srovnávat, páč EC jsme takhle taky ještě neviděli :-)

Jo a jeho jasnost na mě nevytahuj, aspoň o víkendu by moh od něj bejt klid :-)
  • (Neuvěřitelné.) A co ten horní ret, Aleku!? Co ty rety? Podívej se na tu fotku, co máš na hlavní stránce. Nic? Ani z profilu? :-)
  • Tak už dost. Emilka je mnohem hezčí, i rty má plnější :-)
  • Aha, už to mám, že ty si pleteš Lucii Zedníčkovou s Mahulenou Bočanovou? :-)
  • Co dodat? LOL, ROFL, :-D

A s tímhle matrošem diskutuju... ještěže mi momentálně přijde vhod každá prokrastinační příležitost :-)
  • Ty dva pány neznám. :-)

(Ne, to nemůže být pravda, to se mi snad musí zdát). Aleku, mlč už, prosím tě, a někde v ústraní si pusť Helimadoe nebo Saturnina. S Mahulenou. :-)
  • andy hryc by mohol hrať kráľa roberta. farkašová alebo tana pauhofova by mohli byt trochu starsie sansy.

boris farkaš ako benjen stark a marián labuda a Varys.
  • Petr Novotný ako Illyrio? :/
  • - : A víš, že by možná nebyl špatný? Úplně si představuju ty záběry na jeho zpocené čelo. Ale nesměl by vyprávět vtipy. :-)

sarven: Labuda to je takový mafián a intrikán, myslím, že by zvládl i Malíčka. Farkašovou a Pauhofovou si musím vygooglit. ;-)
  • a nezeptame se hbo, zda uz zaclo "delat" cz casting? - pokud ne, muzem (alek muze) udelat neco jako wishlist co byl na www.winter-is-coming.net

btw - ted tam "hledaji" brienne
  • No já jsem si při čtení Brienne vždycky představoval tu ženskou, co hrála v BSG Starbuck (teď si nějak nemůžu vzpomenout, jak se jmenuje). Na Brienne je asi moc hezká, ale perfektně splňuje ten "manlike" vzhled. :)
  • Já už jsem HBO zkoušel naťuknout ohledně překladů, ale zatim nic. Budu to zkoušet dál...
  • No hlavně aby tam nehrál Vašut s Křížem. :)
  • Tak Roden, no ;o)
  • A třeba zrovna tu Brienne.
  • to bude dabované??? nechcem.
  • sarven píše:
    to bude dabované??? nechcem.

Taky ne.

V průběhu dubna se můžeš vydat hledat první kouzelné soubory, pojmenované snad Game.of.Thrones.S01E01.720p.HDTV.H264.avi, a podobně ... což vyřeší problém s dabováním (i kdyby šlo jen o audio stopu a nasazení VirtualDub).
  • http://icefire.d20.cz/diskuze/hra-o-truny-hbo/51001.284.html

Alek píše:
    Hele lidi, mám pro vás skvělý zprávy. Už jsem to začal tušit včera večer při čtení slovenskýho seriálovýho serveru kolem kinema.sk. A teď mi to samo o sobě potvrdilo HBO CZ/SK. Takže:

* HBO CZ/SK seriál přirozeně nadabuje, ale navíc bude vysílat obě verze zdroj

* seriál bude uveden současně s americkou premiérou, takže duben 2011! zdroj

Ještě se pokusím zjistit, jestli půjde seriál legálně získat/stáhnout v té době. Rád bych to měl legálně, ale platit si kvůli tomu HBO je pro mě zas až moc :-)
  • nove video / tentokrat se vykecava Arya

tak nejak z ni/toho mam radost

libi se mi dve ukazky z "tanecnich lekci"
  • Taneční lekce Arye - video

Je tak nějak trapné, že u týhle holky vůbec nepochybuju, že to zahraje perfektně, kdežto u takový Leny Headey pochybuju stále...
  • Je úplně božská. :))
  • Jj vypadá suprově :-) a vypadá to že s ní bude sranda. :-D Ovšem když si tak projíždim ty reakce na youtube tak tam nenajdete žadný negativní ohlasy :-)
  • Perfektní!!! Jako Arya bude dokonalá :o)
  • tá ľavorukosť postavy môže dosť ublížiť akčným scénam. no ale uvidíme...
  • IMO: Pokud není vyloženě extrémně vyhraněný pravák (který je ale minimum), tak se dá s levou rukou naučit téměř stejně dobře. Zvlášť, když nejde o jemnou motoriku...
  • Nadal je pravák, a tenis hraje levou rukou.. to je asi všechno k tomuhle temátu :-D
  • Já jsem levák, ale krom psaní s pravačkou nemám v ničem problém. (např. jsem nikdy neměl žádný spešl věci pro leváky, jako pc myši, nůžky atd.)
  • Taky ne :-) Ovšem do obchodu pro leváky bych se ze zvědavosti šel podívat... Zvlášt kdyby tam prodával Flanders :-D
  • To snad raději ne. :-D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi