Kdy Martin dopíše DwD?

167891012»

Komentáře

• jj, bohužel některé se s účty neprovázaly, ale na serveru jsou. Tak vám je teď můžu jedině přiřadit jednotlivě, to není problém, jen dejte vědět. Ale tak Honza je taky fajn :-)
  • sorry, nějak to tu zaspamovávám, nevím, jak smazat koment a množí se mi to tu jak houby po dešti.. k ránu s igelitem a holkou, co nemá kam jít..
  • No vida, tak kromě spuštění IF webu je tu jedna obrovská novinka stran GRRM.

TRAMTADADÁÁÁ...

Ne, Kong ještě není, sorry, nechtěl jsem vás o to připravit. :-) Ale představte si, GRRM se oženil. Ten dědula, kterýho tady pohřbíváte, do toho prásknul. Ale bere to s humorem:
    I can hear some of you saying ‘What took you so long?’ What can I say? I’m slow. With writing and with… ah… other things.
    A v závěru ještě všechny vyděsil, když oznámil, že odjíždí na šestiměsíční líbánky. Ale nebojte, líbánky se budou odehrávat na Skull Island - což je domovina Konga, a Kong je zase šifra pro Tanec s draky.

Více na GRRM blogu, včetně mnoha fotek.
  • Georgíku, ty starej kaňoure :)
  • Tak typovačku jsem částečně vyhrál. Typoval jsem že 17.2. to oznámí, ale že to bude zrovna tohle, to jsem nečekal. :D
  • Slyšel, že jeden z jeho českých fanoušků se nedávno oženil a chce to trumfnout.
  • BTW bude nějaký napojení na galerii (jestli už je tak pardon, ale zatim se teprve zorientovávám) a jak případně založit diskusní téma?
  • Galerie časem. Diskuzní téma jde založit v sekci Diskuzní fórum, ten velký odkaz v menu a tam nad seznamem už je odkaz na přidání.
  • Jo, už dobrý, mě to včera psalo, že nejsem oprávněn vkládat témata nebo něco takovýho.
  • No dobře, tak já se přiznam, ono jsi včera ještě to právo neměl, dodal jsem ho až po tvém hlášení. Díky! :-)
  • Přiznání je polehčující okolnost, získáváš právo dát se k Černým, sere Pravdomluvný :))

Práce to byla jistě veliká a dosavadní výhrady snad zmizí spolu se zorientováním se v novém prostředí. Sláva Lordu Veliteli.
  • V tom případě doufám, že tato stránka Noční hlídky má silnou obranu, aby skrz ní nějaký hacker od Jiných nepronikl do říše lidí. :-)
  • Takže letos se žení GRR Martin, Honza Nedvěd.. to bude šťastnej rok!

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi