The Maester’s Path

124

Komentáře

• Mně se nedaří dojít rohu dostatečně rychle. Je v tom nějaký fígl?
  • fígl je v tom, že musíš mít pořádný počítač a nesmí se ti to sekat. Ja jsem to zkusil teď doma a bylo to hned. hlavně nechoď troubit dřív než ti to dá povel.
  • ueeeej. zvládol som to. zatrúbil, zobudil hliadku a zachránil Zeď.
    aby mi potom mr. Aemon povedal to čo dávno viem :)
    no nesťažujem sa :)
  • napad potesil, provedeni moc ne / jednoduche, cekal jsem, ze budou ukoly cim dal tim tezsi

takze s povinnosti jsem to udelal a poprve asi nebudu delat znova
  • No tak to bylo snadné (i přes mou neobratnost). A odměna tomu odpovídá.

BTW, už mám 19 noviců, ještě pár a dostanu se do žebříčku, to bych potřeboval 34. Tak šup lidi, ať šíříme naší slávu :-)
  • ja mam furt jednu hlavu :/
  • Inak neviem ako na vás, ale na mňa v tom videu Tyrion pôsobí, akoby sa Aemonovi skryto vysmieval (v časti, kedy hovorí, že sa narodil počas trojročnej zimy). Akoby ho pokladal za starého senilného dedka.
  • Další hádanka zpřístupněna.
  • jj, tentokrát je ta hádanka super. Strašně mě baví dešifrovat ten text :)) Doufám, že se mi to podaří co nejdříve rozluštit komplet, už u toho sedím půl hodiny, tak snad ta odměna bude sladká :))
  • No mě to čeká až večer, ale prej to je dneska těžký.
  • Za toto musí být pořádná odměna, připadá mi to dost těžký
  • Hm, dnes si asi zbaběle počkám na nápovědu. Nemám čas si s tím hrát :(
  • zatim sem to taky nedal - zkoumam ruzne rohy i barvu listu - no uvidime
  • kur.a - ono to ma dve strany!!!
  • Hehe... taketo veci ma bavia :) Zas mam cely vecer co robit

*SPOILER*

Ide o to si podla nazvov rodov urcit jednotlive pismenka a potom rozlustit text. A potom zrejme ho nejako usporiadat aby daval zmysel.

*SPOILER*
  • masakr! mám to :D

Spoiler:

Ale odměna, tedy žádná sláva. "Je to odměna z východu"

Tady máte screen: http://montezuma3.kx.cz/screen01.jpg ale doporučuji nejprve tak dvě hodinky namáhat mozek jako já :D
  • chybi mi tam jedno zatmeni :/
  • Montezuma3 - díky!
    doporučuji nejprve tak dvě hodinky namáhat mozek jako já :D
    Tentokrát kašlu na luštění hádanek. Mozek si u daňových přiznání namáhám až až :)
  • Boha, ještěže jsem to neřešil, bylo by to stejně k ničemu. Já jsem totiž zase nepochopil to základní - na rozložení na stole vůbec nezáleží. Musí se popřesouvat jednotlivý listy do té knížky nalevo. V prvním kole jsem si zase nevšim odměny, tahle hra mě dostává :-)
  • nakonec jsem vymekl a pouzil napovedu montezumy

stranky jsem mel dobre otocene, aspon tak
  • Tak jsem aktualizoval článek o poslední 2 úkoly.

Jinak co tak čtu zahraniční zdroje, je asi mnoho přístupů, jak to rozklíčovat, někdo třeba říká, že se to dá i geograficky - jde to od severu (Mormont) až po jih (drak). No nevim, já na to nemám nervy :-)
  • Mno já to udělal tak, že jsem si nejdříve srovnal ty stránky podle fází měsíců. A pak je to hodně o počítání. Musíte podle těch obrázků počasí a jejich pořadí, správně odhadnout kolik stupňů znamenají ty znaky. A podle těch čísel pak můžete odhadnou čísla stránek a seřadit je správně. ;-)
  • Stejně jsou to mrchy americký. Na WiC se ozvalo hafo lidí po tom, co tam někdo odhalil, že to je ve stupních Fahrenheita. Najednou jim to secvaklo :-) Ale mohlo jim to dojít, ta iPhone aplikace je taky ve F. Aspoň dle screenshotů, sám si jí bohužel nenainstaluju, je to zas omezený jen pro US :-(
  • tak kde to dnes vazne?
  • se zveřejněním dnešního úkolu si chce HBO vyzkoušet, jak dlouho do noci jsou ochotni fanoušci si počkat na premiérové vysílání.
  • Taky mě naštvali. Zrovna dneska jsem měl podvečer volnej, tak jsem se chystal luštit s váma bez nápověd :-)
  • tak už to tam asi je
  • Hádanka otevřena.
  • Pfff, rychlíku :)
  • Prosím, keď to vyriešite, napíšte, aká je odmena (stále dúfam v ukážku hudby, aj keď zrejme márne).

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů • SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi