Mně se taky S2TW hodně líbí... Je to parádní hra... A to že jsou tam stejné jednotky je dost realistické na tu dobu... Ba co zdá se mi, že je to skvěle vybalancovaný TW díl (nejlepší v sérii bych i řekl)
Já vůbec jsem zatím byl spokojenej s každým dílem.. Pravda nejmíň mne bavil Rome, který mi připadal v hodně otázkách mimo a hraní za jiné národy než Římany mně připadalo nudné, ale nijak nezpochybňuji jeho kvality....
Olorin: já jsem taky rád, že se vrátili ke klasickýmu systému. Mě jen vadí, že se zaměřili jen na Japonsko kde jsou všechny klany prakticky stejný. Liší se jen v několika bonusech. Kdyby mapa byla Východní Asie kde by frakce byly Čínský státy, Korea, Japonsko atd tak by to bylo lepší. Chybí mi tam prostě ta rozmanitost národů.
V Rome si taky hrál jen za "řecké městské státy" a ne třeba jen za Korint nebo Athény, prostě proto, že by to nemělo cenu, respektive by to bylo nehratelné. To je celé.
Jasně, mně by se taky líbilo třeba Období tří království v Číně ve 3. století po Kr. atd, ale teď se (snad) zaměří už na Rome 2 a my, co spíme s Caesarovými zápisky o válce galské pod polštářem (myšleno jako ironie), budeme mít zase žně. :-D
K tvému poslednímu příspěvku: Na druhou stranu, Řekové se tehdy sdružovali v politicko-vojenských aliancích, takže ta hratelná frakce Greek cities, není zas tak nereálná. :-)
můj sen je spíš udělat něco v době po Rome. Období Temna po pádu ZŘŘ a vznik evropských království (Burgundsko, Franky, Sasko atd). Ale za R2TW bych se určitě nezlobil :-)
Tak něco na ten způsob tady byl ten datáč k Rome. Barbarian Invasion se to myslím jmenovalo. Tam teda západní část Impéria stále ještě byla, ale byl to už takříkajíc jen kolos na hliněných nohou. :-) Z období po pádu ZŘŘ (kterou bych nenazýval obdobím temna, to spíž až 7. a 8. století po nástupu majordomů ve Frankách) je třeba mod Brytenwalda k M&B Warband - Británie po odchodu římských legií.
BI znám, mám ho doma, ale ten neni zas tak moc povedenej. Brytenwaldu mám taky a pro mě jeden z nejlepších módů na Warband. Jen by ještě přeci jen potřeboval dodělat
Napoleon je oficiálně samostatná hra, ale skutečně je to spíš datadisk.
Osobně jsem se nejvíc vyřádil právě u Rome. Základní hru jsem dohrál za Řeky asi 3x (+1 na total realism), datadisk jsem za Římany taky dal asi 3x (holt záchrana říše před rozpadem a křesťanstvím byla výzva).
Je to sice starší screen, ale v podstatě ano. Dosud neprozkoumaná část mapy je jakoby ve stylu mapy ze S1, a teprve po odkrytí je z ní detailní 3D mapa, podle mě docela povedená kombinace. Mimochodem, tohle je už finální podoba:
Já strašně oceňuji implantaci encyklopedie.... Měl už někdo Geishu? :-) Já pořád nemůžu přijít na kde vzít hedvábí (V Japonsku??) :-D ..... Kua teď mne to asi napadlo
Tak asi ne,možná ta nejsevernější obchodní trasa na západě...
Já jsem bohužel už na hranicích s ním (hraju za Date). Nedávno jsem agresivně zabral klanu Hatakejama jeho nejvýchodnější provincii, se kterým jsem měl docela vřelé vztahy (provdal jsem mu svou 15 let starou dceru ;-D), jenže se ukázalo, že má za spojence šóguna z Kjóto, který mi obratem vyhlásil válku. Což je krajně nemilé, neb si lízám rány z vítězné, ale přesto vyčerpávající války s klanem Takeda, a pomalu se připravuju na nevyhnutelnou válku se svým spojencem klanem Hodžo (jedinou velkou hrozbu v celém východním Japonsku).
Pokud se hra začne stahovat z internetu místo toho, aby se instalovala z DVD 1 klikněte pravým tlačítkem na hru a zvolte "Odstranit místní obsah". 2 znovu spustte instalaci z disku (přehrat automaticky) 3 Nejprve se nainstalují knihovny, pa by se měla objevit tabulka "Instalace hry..." Instalace z disku Takhle je to na xzone....
Nebyly, aspoň ode mě ne. Jako ocaď pocaď, fandil jsem jim, ale tohle je děs. Proporce Zdi a okolí jsou absolutně nesmyslný, Orlí hnízdo na nějakém malém kopečku...
Já třeba hrál všechny Total War hry, kromě Medieval I, ale nic mě do hraní tohoto modu nenutí. :-) Počkám si, až vyjde hotový mod, k beta verzím mám odpor.
Ahoj, zaorodoval bych za Westeros: Total War. Včera sem nainstaloval, vypadá to úžasně a žádné pády. Je potřeba mít hru Medieval: Total War II s datadiskem The Kingdoms aby ste si to mohli spustit, ten mod je freeware, tedy snad se nikdo nebude zlobit když sem hodim link na stažení. Návod: Vložte do složky kde máte nainstalovaný medieval 2 total war, složky slučitelné sloučit a hru spustit přes westeros.bat ;)
Pro ty co kdy hráli nějaké Total Wary nutnost! ;-)
Komentáře
Já vůbec jsem zatím byl spokojenej s každým dílem.. Pravda nejmíň mne bavil Rome, který mi připadal v hodně otázkách mimo a hraní za jiné národy než Římany mně připadalo nudné, ale nijak nezpochybňuji jeho kvality....
K tvému poslednímu příspěvku: Na druhou stranu, Řekové se tehdy sdružovali v politicko-vojenských aliancích, takže ta hratelná frakce Greek cities, není zas tak nereálná. :-)
Brytenwaldu mám taky a pro mě jeden z nejlepších módů na Warband. Jen by ještě přeci jen potřeboval dodělat
Osobně jsem se nejvíc vyřádil právě u Rome. Základní hru jsem dohrál za Řeky asi 3x (+1 na total realism), datadisk jsem za Římany taky dal asi 3x (holt záchrana říše před rozpadem a křesťanstvím byla výzva).
Já jsem bohužel už na hranicích s ním (hraju za Date). Nedávno jsem agresivně zabral klanu Hatakejama jeho nejvýchodnější provincii, se kterým jsem měl docela vřelé vztahy (provdal jsem mu svou 15 let starou dceru ;-D), jenže se ukázalo, že má za spojence šóguna z Kjóto, který mi obratem vyhlásil válku. Což je krajně nemilé, neb si lízám rány z vítězné, ale přesto vyčerpávající války s klanem Takeda, a pomalu se připravuju na nevyhnutelnou válku se svým spojencem klanem Hodžo (jedinou velkou hrozbu v celém východním Japonsku).
1 klikněte pravým tlačítkem na hru a zvolte "Odstranit místní obsah".
2 znovu spustte instalaci z disku (přehrat automaticky)
3 Nejprve se nainstalují knihovny, pa by se měla objevit tabulka "Instalace hry..." Instalace z disku
Takhle je to na xzone....
Návod: Vložte do složky kde máte nainstalovaný medieval 2 total war, složky slučitelné sloučit a hru spustit přes westeros.bat ;)
Pro ty co kdy hráli nějaké Total Wary nutnost! ;-)