Tanec s draky

1141517192044

Komentáře

• Nemůže. Jako královna musí využit jednoho z Bílých plášťů. A tím je v pasti, protože se sama vyšachovala.
  • Montezuma: Terminátor není člen královské gardy, takže bohužel... zbývá jen Ožrala a Zbabělec (na jména si nevzpomenu) :D
  • Boros Blount a Meryn Trant (ale už nevím který je který, oba mi vždycky splývali).
  • Pěkné, tři stejné odpovědi ve stejném čase...
  • Boros a Meryn, jestli se nepletu
  • Blount je určitě ten ožrala.
  • Boros je ten ožrala, odulý chlápek a zbabělec
  • :-)) Vtipné.,..ty komentáře..proč jsem vždy druhý...vypadám pak, jako že opisuju..:-((
  • .proč jsem vždy druhý..
    To bude nejspíš trest za to, že fandíš Daenerys :o))
  • Začínáme uvažovat jako jeden muž... :-)
  • To bude nejspíš trest za to, že fandíš Daenerys :o))
    Vtipné
    Začínáme uvažovat jako jeden muž... :-)
    Fanoušek Dany a fanoušek Stannise se nikdy nemohou stát jedním..:-))
  • Now, you are one!
  • Fanoušek Dany a fanoušek Stannise se nikdy nemohou stát jedním..:-))
    Spíš z nich zbyde jeden...
  • Nechápu jak si to můžete pamatovat. Jestli mě někdy v Písni nudili nějaké kapitoly, tak to byly právě jedny z posledních Cersei. Začala tam machrovat takové šachy a na posty dosazovat samé neznámé a nevýrazné trotly, že jsem přestával dávat pozor co se v Přístavišti děje, a začínal jsem se modlit k bílím dubům aby už konečně na trůn sedla Dany nebo aspoň dočasně Tyrrelové.
  • Většinu těch nýmandů si taky nepamatuju až na Aurana Vodskýho, z hlavy bych si teď ani nevzpoměl, kterýho z Černokotlejch zahrnula do tý pikle, jestli Osneho nebo Osfryda. Ale jinak se mi to líbilo, páč konečně dostala po čuni.
  • Ze všech těch lidí, které měla v posteli si pamatuji jen tu Miřanku, Jaimíčka a měsíčního chlapce.
  • Já hlavně doufám, že Qyburn skončí a to co nejhorší možnou smrtí. Nemám rád postavy jeho ražění a zálib. :-D A jsem zvědav jak to půjde dále s Tyrionem. Ono to celkově bude hodně zvláštní pocit po tolika letech zase číst ze ságy něco, co už neznáme.
  • To jsou lži a pomluvy, královna je v této věci čistá jako bílá lilie (která spadla do žumpy). :-)
  • Jednou (dvakrát, max. třikrát) člověk ujede a hned je z toho haló ;-)
    Cersei musí přežít, kdo by pak byl ultimátní mrcha Západozemí?
  • Hmm Píseň je jedna z mála děl co se mi ztrácí z hlavy... těch informací je dost... Ale číst po druhý se mi to ještě nechce :-)
  • To budu muset napsat asi někde výrazně na homepage. Takže ještě jednou, na spoilery si hrajeme v diskuzích kolem seriálu (Hra o trůny 1x0x...), ve zbytku je to dost zbytečný, to už nezachráníme ;-)
  • Alek: Přesně tak, každý chytrý nečtenář sem nepoleze a nebude zde nic číst. Ostatní, jejich smůla.
    Elanne: Co se mrchy týká. Další kandidátkou je Melisandra. I když já ji ještě tak moc nezatracuji.

Myslíte, že se v Tanci dočkáme onoho hudebního duelu: Roh Zimy vs Euronova trumpeta? Hudební festival který roztancuje víc než jen draky.
  • Elanne: Když Sedm dopustí, i královna se spustí...

Montezuma3: A co by se pak dělo ve Vichrech zimy a Příslibu jara?
  • Cersei musí přežít, kdo by pak byl ultimátní mrcha Západozemí?
    Margaery třeba, pokud se z toho vykroutí. Ta malá mrcha se evidentně vyzná a jestli dostane možnost ovládat Tommena, mohlo by to být ještě zajímavé.
    A nezapomínejme, že užitečné lekce dostává i Sansa.
  • Sansa, ať si o ní myslíte cokoli, je přecejen v jádru Stark a nevěřim, že by dokázala bejt příliš mocichtivá nebo krutá.
  • Margaery by mohla, ale v Sansu nevěřím je Stark/Tully a ani Malíček z ní mrchu neudělá. Asi.
  • Je otázka kolik Starka v ní zůstane. Nehledě na to, že dosud se jako Stark moc neprojevovala, a to ani v prvním díle. Jestli z ní po odchodu z Údolí spíš nebude další Baeliš.
  • One Baelish rules them all.
  • sémě je silné
  • nebo jestli v ní nebude Baeliš :-D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi