Nechápu jak si to můžete pamatovat. Jestli mě někdy v Písni nudili nějaké kapitoly, tak to byly právě jedny z posledních Cersei. Začala tam machrovat takové šachy a na posty dosazovat samé neznámé a nevýrazné trotly, že jsem přestával dávat pozor co se v Přístavišti děje, a začínal jsem se modlit k bílím dubům aby už konečně na trůn sedla Dany nebo aspoň dočasně Tyrrelové.
Většinu těch nýmandů si taky nepamatuju až na Aurana Vodskýho, z hlavy bych si teď ani nevzpoměl, kterýho z Černokotlejch zahrnula do tý pikle, jestli Osneho nebo Osfryda. Ale jinak se mi to líbilo, páč konečně dostala po čuni.
Já hlavně doufám, že Qyburn skončí a to co nejhorší možnou smrtí. Nemám rád postavy jeho ražění a zálib. :-D A jsem zvědav jak to půjde dále s Tyrionem. Ono to celkově bude hodně zvláštní pocit po tolika letech zase číst ze ságy něco, co už neznáme.
To budu muset napsat asi někde výrazně na homepage. Takže ještě jednou, na spoilery si hrajeme v diskuzích kolem seriálu (Hra o trůny 1x0x...), ve zbytku je to dost zbytečný, to už nezachráníme ;-)
Alek: Přesně tak, každý chytrý nečtenář sem nepoleze a nebude zde nic číst. Ostatní, jejich smůla. Elanne: Co se mrchy týká. Další kandidátkou je Melisandra. I když já ji ještě tak moc nezatracuji.
Myslíte, že se v Tanci dočkáme onoho hudebního duelu: Roh Zimy vs Euronova trumpeta? Hudební festival který roztancuje víc než jen draky.
Cersei musí přežít, kdo by pak byl ultimátní mrcha Západozemí?
Margaery třeba, pokud se z toho vykroutí. Ta malá mrcha se evidentně vyzná a jestli dostane možnost ovládat Tommena, mohlo by to být ještě zajímavé. A nezapomínejme, že užitečné lekce dostává i Sansa.
Je otázka kolik Starka v ní zůstane. Nehledě na to, že dosud se jako Stark moc neprojevovala, a to ani v prvním díle. Jestli z ní po odchodu z Údolí spíš nebude další Baeliš.
Komentáře
Cersei musí přežít, kdo by pak byl ultimátní mrcha Západozemí?
Elanne: Co se mrchy týká. Další kandidátkou je Melisandra. I když já ji ještě tak moc nezatracuji.
Myslíte, že se v Tanci dočkáme onoho hudebního duelu: Roh Zimy vs Euronova trumpeta? Hudební festival který roztancuje víc než jen draky.
Montezuma3: A co by se pak dělo ve Vichrech zimy a Příslibu jara?
A nezapomínejme, že užitečné lekce dostává i Sansa.