Podrick umírá dusíc se na oprátce...Kdo ho asi tak zachrání jeho? Nebo že by byl obživnut za použití magie? Souboj zombie Hora versus zombie Podrick by byl velmi pikantní:-))
Když už se tu mluvilo o tom, že Martina natáčení ovlivnilo, po seznámení se Sophií a Maisií prohlásil, že je hrozný, že jim připravil takový osudy, ale že se to zlepší nebo něco v tom smyslu
Kecka starej sentimentální... I když pokud by to bylo na úkor Daenerys, tak bych mu to i odpustila.
No já jsem zas četl jeho nadšení předstvitelkou Oshy. Natalie Tena je prej tak dokonalá, že jí chce do hrdinky promítnout. Takže ta nám během dalších kapitol asi značně omládne :-)
Taky jsem proti zombiem, smrt pak nic neznamené, to už se může vrátit každej. Jon doufám neumře ale když, tak třeba při záchraně Brana z rukou Jiných nebo tak podobně. Sam by pak mohl skončit jako 999. velitel Hlídky :-) Dany má, doufám, předplacenou letenku do pekel a tam by jí kudlou v zádech mohl poslat Tyrion. A Arya by s Rickonem dali dohromady Zimohrad.
Chmur: Umírá. není mrtvý, stejně jako Brienne a Hyle, i když to bě by to zjevně udělalo radost :)
Ano i ne. Kapitoly s Brienne pro mě byly skutečným utrpením a za jejich konec jsem byl a budu rád. Nemuselo to však nutně skončit její smrtí.
Je smutné, kolik tu má Dany smrt jí přejících fanoušků. Já z POV postav nepřeji smrt nikomu, dokonce ani té blonďaté mrše (rozuměj Cersei:-). Z ostatních postav přeji Devět pekel Gregorovi (ale ten už tam asi je), Kousačovi, Rorgemu a všem dalším co jezdili pod černou kozou, Boltnům a Melisandře...
Z ostatních postav přeji Devět pekel Gregorovi (ale ten už tam asi je), Kousačovi, Rorgemu a všem dalším co jezdili pod černou kozou, Boltnům a Melisandře...
Mne príde postava Brienne zaujímavá. Aspoň v Bouři mečů v kapitolách Catelyn bola dobre vykreslená. Až potom tú postavu začal "Lord Mormont" zabíjať tým, že zmenil doterajší štýl rozprávania na dlhé kapitoly, pričom postava Brienne nemala v takých dlhých kapitolách absolútne čo ponúknuť. Ako keď stretla toho potulného rytriera Šialená myš pričom sa v tej kapitole absolútne nič zaujímavé nestalo, stretli sa a potom sa rozišli.
To se ví, Jon je výborný, stejně jako drtivá většina Starků. Hlavně ať zdechne ta licoměrná bestie Cersei - dosud největším zklamáním v SoIaF pro mne bylo to, jak lacino se ze života vyvlékl ten její první spratek - býval by si zasloužil mnohem výživnější odchod do věčných lovišť. Uvítal bych kapitolu, kde by byla podrobně popsána pekelná muka, jimiž v podsvětí trpí jednotliví Lannisterové (mimo Tyriona, to je samosebou sympaťák).
Mea culpa, ujelo mi to ve vzteku, který mne vždycky v souvislosti s tou blonďatou krvesmilnou sebrankou popadne :-)) . Omlouvám se, příště si dám pozor.
Krisa: Na spoilery se hraje jen v diskusi k seriálu. Náš dobrý velitel Alek upozorňuje všechny nečtenáře, že mimo diskusi k jednotlivým dílům se vystavují nebezpečí spoilerizace. Ostatně ono v historii diskusí z doby dávno před seriálem je zaspoilerováno ažaž.
Hopsakus Paradaj: Nemuzu si pomoci, ale Tywin je sympatak. A to i Roose Bolton. V historii se totiz ukazuje, ze lide jako Ned Stark nemaji dlouheho trvani. A Tywin je skvely Machiavelli.
Jak bylo už řečeno, spoilery jsou zakázány akorát v diskusi o seriálu, všude jinde je to free, ostatně ani nemáme na vybranou, jak řekl kolega flanker. :-)) K tomu Tywinovi: Machiavelli je i on, ostatně dodržuje maximálně základní machiavellskou poučku - účel světí prostředky. :-)
Komentáře
I když pokud by to bylo na úkor Daenerys, tak bych mu to i odpustila.
Je smutné, kolik tu má Dany smrt jí přejících fanoušků. Já z POV postav nepřeji smrt nikomu, dokonce ani té blonďaté mrše (rozuměj Cersei:-). Z ostatních postav přeji Devět pekel Gregorovi (ale ten už tam asi je), Kousačovi, Rorgemu a všem dalším co jezdili pod černou kozou, Boltnům a Melisandře...