Hra o trůny 1x04 - Mrzáci, bastardi a zlámané věci

12346

Komentáře

• Mě je nejvíc líto Sama. Je to hnusné, když je proti vám vaše rodina...co se týče Joraha, tak ten sám si mohl vybrat jestli to udělá nebo ne.
  • Mám podobný názor jako Sarven, navíc jsem měl za to, že velkou část z "ptáčků" zastal sám Varys se svými převleky. :-)
  • "Moji ptáčkové mi pošeptali." já si představoval víceméně to, co je v seriálu, i když nevím, koho tam v prázdným parku šmírovali :)
  • Co kdyby náhodou někdo přes ten park šel - jejich heslem je "Buď vždy připraven!". :-)
  • Nevada: Nojo ale i sám velký Varys nemůže být všude. V tajných chodbičkách Rudé bašty si bral na triko ty nejobtížnější zakázky. Odposlechy místností, kam se ani ptáčkové nedostanou.
  • Já to vždycky brala tak, že Varys jako pavouk špehoval sám uvnitř hradu, protože znal tajné chodby. (Je otázka kde ty znalosti vzal.) Jeho ptáčkové jsou prostě špehové a slídilové, které platí.
  • Tak jistě, nebude plýtvat svým drahocenným časem tam, kde může nastrčit služku či pacholka, že.
  • Jinak, ty tajné chodby mohl najít náhodou, stejně jako Arya. Navíc tam potkala právě Varyse ještě s někým, už si nepamatuji s kým. Takže Varys jistě nebyl jediný kdo o nich věděl.
  • Podle mě to byl samotný Illyrio.
  • Ten ve zbroji byl dle mě Varys. Druhá postava byla velmi tlustá a na každém prstu měla prsten či dva.
  • Ona je viděla? Já měl za to, že jen poslouchala rozhovor - taky jsem měl ta to, že jde o Illyria. :-)
  • Ona je viděla?
    Určitě je viděla. Ne úplně jasně, ale viděla...
  • No no, lidi, jste se nějak předběhli, vsadím se, že tohle bude teď v pondělí :-)
  • Jo, podle upoutávky bude.
    Pardon, člověk se tady tak snadno zapomene. A to nesnáším spoilery, stydím se :o(
  • Beru zpět. Jeden oděný v kroužkové zbroji, s vidlicovým vousem, na němž Arye připadalo cosi známého - Varys. Druhý - Přízvuk svobodných měst, odpudivě tlustý, přesto kráčející jistě jako vodní tanečník. Prsteny, zlato, stříbro... - Chmur má pravdu.
  • Někdo z Braavosu. Patrně někdo od Illyria, nemýlím-li se.
  • Nechci kecat, ale myslim, že to byl někdo ve zbroji a určitě ne tlustej.
  • Som si stopercentne istý, že jeden z nich bol samotný Illyrio.
  • Viděla. Varys nesl pochodeň, která je osvětlovala, zatímco Arya ležela ve tmě.
  • jj, já taky, ostatně ta Tyrionova kapitola z Tance to docela potvrzuje
  • Mimochodem, na FB si Malíček vysloužil novou přezdívku: "Pedofinger"
  • som zvedavý či v 5. uvidíme na mape nové miesto - Orlie hniezdo. inak v sneak peaku je pekný rozhovor Neda s Baristanom.
  • Aby se zas neobviňovalo ze spoilerování, tak radši černím všechno. BTW vypadá to, že pátej díl se asi velmi rozjede a měl by potěšit ty, komu dosud chybí víc akce. Turnaj, Cat vezoucí Tyriona přes území horských klanů, Ned vs. Jaime...
  • BTW kdyby se někdo neorientoval, existuje i GoT for Dummies
  • 5 dil oznacila Mo Ryan jako nejlepsi, dala mu 90 procent : episode 5: 90 (exceptional work by the cast, excellent writing);

takze se mocmocmoc tesim
  • ono už podle ukázek by to mohlo být zajímavé, navíc se už děj trochu rozjede, takže si myslim, že 5. díl bude zajímavý i pro nečtenáře
  • 5 dil oznacila Mo Ryan jako nejlepsi, dala mu 90 procent
    Kolik hodnotila dílů a jak hodnotila ty předchozí?
  • Tady je hodnocení dle Mo Ryan. Je to kritička, která o GoT informovala skoro nejvíc v době natáčení i před, byla fakt hodně natěšená. Ale rozhodně dokáže být kritická, což na GoTu docela dokazuje :-)
    • episode 1: 80
    • episode 2: 50 (not the show's finest hour by a long shot)
    • episode 3: 60 (mainly due to the final scene)
    • episode 4: 70 (mainly due to the terrific Wall scenes)
    • episode 5: 90 (exceptional work by the cast, excellent writing)
    • episode 6: 70
  • Aha, já myslel, že je to hodnocení 5. dílu (knižního) :-( škoda
  • Hlawoun vďaka za prečas a aj preklad. Len jedna otázka, v preklade nemá byť "sire" namesto "sere"? Alebo je ser aj v knižkách? Doteraz som ich nečítal.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů • 1. řadaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi