Hra o trůny 1x04 - Mrzáci, bastardi a zlámané věci

12346

Komentáře

• Mě je nejvíc líto Sama. Je to hnusné, když je proti vám vaše rodina...co se týče Joraha, tak ten sám si mohl vybrat jestli to udělá nebo ne.
  • Mám podobný názor jako Sarven, navíc jsem měl za to, že velkou část z "ptáčků" zastal sám Varys se svými převleky. :-)
  • "Moji ptáčkové mi pošeptali." já si představoval víceméně to, co je v seriálu, i když nevím, koho tam v prázdným parku šmírovali :)
  • Co kdyby náhodou někdo přes ten park šel - jejich heslem je "Buď vždy připraven!". :-)
  • Nevada: Nojo ale i sám velký Varys nemůže být všude. V tajných chodbičkách Rudé bašty si bral na triko ty nejobtížnější zakázky. Odposlechy místností, kam se ani ptáčkové nedostanou.
  • Já to vždycky brala tak, že Varys jako pavouk špehoval sám uvnitř hradu, protože znal tajné chodby. (Je otázka kde ty znalosti vzal.) Jeho ptáčkové jsou prostě špehové a slídilové, které platí.
  • Tak jistě, nebude plýtvat svým drahocenným časem tam, kde může nastrčit služku či pacholka, že.
  • Jinak, ty tajné chodby mohl najít náhodou, stejně jako Arya. Navíc tam potkala právě Varyse ještě s někým, už si nepamatuji s kým. Takže Varys jistě nebyl jediný kdo o nich věděl.
  • Podle mě to byl samotný Illyrio.
  • Ten ve zbroji byl dle mě Varys. Druhá postava byla velmi tlustá a na každém prstu měla prsten či dva.
  • Ona je viděla? Já měl za to, že jen poslouchala rozhovor - taky jsem měl ta to, že jde o Illyria. :-)
  • Ona je viděla?
    Určitě je viděla. Ne úplně jasně, ale viděla...
  • No no, lidi, jste se nějak předběhli, vsadím se, že tohle bude teď v pondělí :-)
  • Jo, podle upoutávky bude.
    Pardon, člověk se tady tak snadno zapomene. A to nesnáším spoilery, stydím se :o(
  • Beru zpět. Jeden oděný v kroužkové zbroji, s vidlicovým vousem, na němž Arye připadalo cosi známého - Varys. Druhý - Přízvuk svobodných měst, odpudivě tlustý, přesto kráčející jistě jako vodní tanečník. Prsteny, zlato, stříbro... - Chmur má pravdu.
  • Někdo z Braavosu. Patrně někdo od Illyria, nemýlím-li se.
  • Nechci kecat, ale myslim, že to byl někdo ve zbroji a určitě ne tlustej.
  • Som si stopercentne istý, že jeden z nich bol samotný Illyrio.
  • Viděla. Varys nesl pochodeň, která je osvětlovala, zatímco Arya ležela ve tmě.
  • jj, já taky, ostatně ta Tyrionova kapitola z Tance to docela potvrzuje
  • Mimochodem, na FB si Malíček vysloužil novou přezdívku: "Pedofinger"
  • som zvedavý či v 5. uvidíme na mape nové miesto - Orlie hniezdo. inak v sneak peaku je pekný rozhovor Neda s Baristanom.
  • Aby se zas neobviňovalo ze spoilerování, tak radši černím všechno. BTW vypadá to, že pátej díl se asi velmi rozjede a měl by potěšit ty, komu dosud chybí víc akce. Turnaj, Cat vezoucí Tyriona přes území horských klanů, Ned vs. Jaime...
  • BTW kdyby se někdo neorientoval, existuje i GoT for Dummies
  • 5 dil oznacila Mo Ryan jako nejlepsi, dala mu 90 procent : episode 5: 90 (exceptional work by the cast, excellent writing);

takze se mocmocmoc tesim
  • ono už podle ukázek by to mohlo být zajímavé, navíc se už děj trochu rozjede, takže si myslim, že 5. díl bude zajímavý i pro nečtenáře
  • 5 dil oznacila Mo Ryan jako nejlepsi, dala mu 90 procent
    Kolik hodnotila dílů a jak hodnotila ty předchozí?
  • Tady je hodnocení dle Mo Ryan. Je to kritička, která o GoT informovala skoro nejvíc v době natáčení i před, byla fakt hodně natěšená. Ale rozhodně dokáže být kritická, což na GoTu docela dokazuje :-)
    • episode 1: 80
    • episode 2: 50 (not the show's finest hour by a long shot)
    • episode 3: 60 (mainly due to the final scene)
    • episode 4: 70 (mainly due to the terrific Wall scenes)
    • episode 5: 90 (exceptional work by the cast, excellent writing)
    • episode 6: 70
  • Aha, já myslel, že je to hodnocení 5. dílu (knižního) :-( škoda
  • Hlawoun vďaka za prečas a aj preklad. Len jedna otázka, v preklade nemá byť "sire" namesto "sere"? Alebo je ser aj v knižkách? Doteraz som ich nečítal.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů 1. řadaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi