Hra o trůny 1x09 - Baelor

Připomínám, že u diskuzí k těmto článkům o epizodách je nutné všechny spoilery označovat speciálním tagem. Díky za ohleduplnost. V ostatních diskuzích naopak varuji, že si na spoilery nehrajeme.

Název epizody: Baelor
Režie: Alan Taylor
Scénář: David Benioff & D.B. Weiss

«13456712

Komentáře

• Tak tenhle díl bude párádní. Hlavně jsem zvědavý na tu bitvu.
  • bojim se, ze to bude spis sarvatka...
  • Tak po první sérii HBO určitě zvýší o malinko rozpočet, tak uvidíme. Mohli by zvýšit i stopáž, tak třeba na hodinku a čtvrt :D
  • S rozpočtem to nebude tak slavný si myslím. Sice se zvedne ale kvůli čemu všemu. Kulisy jsou postavené, spousta replik a věcí je navrhnuta. Na tom se prachy určo ušetří. Ale s herci to bude opačný efekt. Klíčové postavy si teď kvůli předem zaručenému úspěchu můžou říct o větší balík peněz. :-/
  • Taky mám trochu strach z toho aby ta bitva nevypadala lacině ale uvidíme. Každopádně nás čeká (snad už brzo bolestivě mrtvý) lord frey a šeptající les... nemůžu se dočkat.)
  • Tým názvom Baelor myslia to, čo si myslím? :P
  • Zapper: Já myslim, že jo. Trochu mě zaráží, že v preview není ani náznak té scény...

Ano, možná jsem to s tu bitvou přehnal, taky nečekám nic velkého. No prostě jako v knize, žádný velký přímý střet.
  • imho herci maji smlouvy na vice sezon uz podepsane, nejakou opci ci tak
    Tým názvom Baelor myslia to, čo si myslím?
    nevim co myslis ty, ale imho jo
  • starých hercov určite maju zazmluvnených. otázka je na koľko: či na tri sezóny, alebo na viac. od toho vy sa celkom aj dalo dedukovať ako veľmi projektu verili.

každopádne bude treba v dvojke viac CGI a snáď aj akcie. uvidíme.
  • Neodpustím im, ak sa tam neobjaví digitálne rozmnožené vojsko. Keď ho môžu mať lacnejší The Borgias, HBO ho mať musí.
  • Digitálně "rozmnožené" vojsko se ještě nerovná lepší. Zrovna v The Borgias vypadají vojáci jeden jako druhý (všichni mají stejné uniformy, což je pěkná blbost na tu dobu). I na ty digitální vojáčky je potřeba nějaký kumšt.
  • Digitálně rozmnožené vojsko dokazuje, že množení je vlastně jen přenos informací.
  • Ja myslim že to co myslíte tím názvem Baelor v tomhle dile jeste neuvidime. To si nechaji do finale.
  • Pochybuju.
  • Baelor v preview není, aby to bylo řádně šokézní. :-)
  • Tyrion v brnění nemá chybu :D doufám taky v pěknou otevřenou bitku, Robb v brnění nemá chybu :D , z vyplazeným jazykem čekám Filtche z Pottera jako Waldera Freye ( jestli se nemýlím .. ) a doufám, že Šedý vítr ještě povyroste ( počítaově .. ), protože v Šeptajícím lese už měl myslím velikost skoro zlovlka .. asi nám to trochu pokazí ta nepříjemná událost v Králově přístavišti .. ( emočně, ne dějově .. )
  • myslím, že spoilery prerazia hrádzu. všetky tie nevinné poznámky... :) nuž áno, ideme do finále!
    vďaka seriálu mám 4 nových čitateľov knihy, z toho minimálne dvaja taký, u ktorých by som to nikdy v živote nečakal...
  • a to ste nevideli statistiky legie...
  • Příští díl je první (a nejspíš poslední), na který se skoro "netěším" a doufám, že ten týden nikdy neuteče. Kromě toho, že to bude konec jednoho sympaťáka, tak mám ve stejný den státnice, což je teda větší důvod, proč se na pondělí netěším :))) Jo a taky musím říct, že po 8. díle, který byl perfektní, jsem nevydržela a musela se podívat na preview, jsem to ale slaboch :)))
  • Herce pro Waldera Freye vybrali dobře - správnej slizoun. Bylo by to pěkné zakončení první série, kdyby nám tam tu bitvu pěkně předvedli a HBO by se pochlapilo.
  • Preco sa na posledne dve casti vymenil reziser?
    btw: fakt sa nemozem dockat poslednych casti, len dufam ze to nezakoncia prilis dramaticky lebo skoro rok cakat na dalsiu seriu nevydrzim :/
  • Není to žádná výměna v pravém slova smyslu. Takhle to bylo od počátku plánováno - celá série měla celkově 4 režiséry, kteří si to podělili. Já se na Taylora těším - je to týpek, co toho má na triku hodně z produkce HBO.
  • aha 4 reziseri to som ani nevedela diky za info
  • Hmm, Rodina Sopránů a Západní křídlo. Dobrý.
    (Svého času taky dobrá závislost.)
  • tak mám ve stejný den státnice, což je teda větší důvod, proč se na pondělí netěším :)))
    viem co to je koli GoT ma vyrazili zo skusky :) nastastie mam este 2 pokusy v septembri vtedy uz GoT nevysiela co je skoda ale aspon sa konecne naucim :)
  • viem co to je koli GoT ma vyrazili zo skusky :) nastastie mam este 2 pokusy v septembri vtedy uz GoT nevysiela co je skoda ale aspon sa konecne naucim :)
    :D Tomu říkám přístup... Já mám zásadní překážky k úspěšnému zakončení školy - GOT a The Witcher 2 :)))
  • ja dal maturitu i prez to :D Jinak ted me jebe ze neuvidim v pondeli tenhle dil :( jedu do nemecka na tyden a se soucasnou situaci e-Coli nevim zda se vratim :D
  • Klid, není to zas tak rychlé onemocnění, první sérii zvládneš dokoukat.
  • Krisa: To Witchera ještě nemáš dohraného ? :-)
  • Nevím co řešíte, UK-FF zvládám i se Zaklínačem i s GoT, jedna jediná zkouška a mám splníno, pak už jen překročíno... :-))

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů 1. řadaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi