Hra o trůny 1x09 - Baelor

Připomínám, že u diskuzí k těmto článkům o epizodách je nutné všechny spoilery označovat speciálním tagem. Díky za ohleduplnost. V ostatních diskuzích naopak varuji, že si na spoilery nehrajeme.

Název epizody: Baelor
Režie: Alan Taylor
Scénář: David Benioff & D.B. Weiss

«134567…12

Komentáře

• Tak tenhle díl bude párádní. Hlavně jsem zvědavý na tu bitvu.
  • bojim se, ze to bude spis sarvatka...
  • Tak po první sérii HBO určitě zvýší o malinko rozpočet, tak uvidíme. Mohli by zvýšit i stopáž, tak třeba na hodinku a čtvrt :D
  • S rozpočtem to nebude tak slavný si myslím. Sice se zvedne ale kvůli čemu všemu. Kulisy jsou postavené, spousta replik a věcí je navrhnuta. Na tom se prachy určo ušetří. Ale s herci to bude opačný efekt. Klíčové postavy si teď kvůli předem zaručenému úspěchu můžou říct o větší balík peněz. :-/
  • Taky mám trochu strach z toho aby ta bitva nevypadala lacině ale uvidíme. Každopádně nás čeká (snad už brzo bolestivě mrtvý) lord frey a šeptající les... nemůžu se dočkat.)
  • Tým názvom Baelor myslia to, čo si myslím? :P
  • Zapper: Já myslim, že jo. Trochu mě zaráží, že v preview není ani náznak té scény...

Ano, možná jsem to s tu bitvou přehnal, taky nečekám nic velkého. No prostě jako v knize, žádný velký přímý střet.
  • imho herci maji smlouvy na vice sezon uz podepsane, nejakou opci ci tak
    Tým názvom Baelor myslia to, čo si myslím?
    nevim co myslis ty, ale imho jo
  • starých hercov určite maju zazmluvnených. otázka je na koľko: či na tri sezóny, alebo na viac. od toho vy sa celkom aj dalo dedukovať ako veľmi projektu verili.

každopádne bude treba v dvojke viac CGI a snáď aj akcie. uvidíme.
  • Neodpustím im, ak sa tam neobjaví digitálne rozmnožené vojsko. Keď ho môžu mať lacnejší The Borgias, HBO ho mať musí.
  • Digitálně "rozmnožené" vojsko se ještě nerovná lepší. Zrovna v The Borgias vypadají vojáci jeden jako druhý (všichni mají stejné uniformy, což je pěkná blbost na tu dobu). I na ty digitální vojáčky je potřeba nějaký kumšt.
  • Digitálně rozmnožené vojsko dokazuje, že množení je vlastně jen přenos informací.
  • Ja myslim že to co myslíte tím názvem Baelor v tomhle dile jeste neuvidime. To si nechaji do finale.
  • Pochybuju.
  • Baelor v preview není, aby to bylo řádně šokézní. :-)
  • Tyrion v brnění nemá chybu :D doufám taky v pěknou otevřenou bitku, Robb v brnění nemá chybu :D , z vyplazeným jazykem čekám Filtche z Pottera jako Waldera Freye ( jestli se nemýlím .. ) a doufám, že Šedý vítr ještě povyroste ( počítaově .. ), protože v Šeptajícím lese už měl myslím velikost skoro zlovlka .. asi nám to trochu pokazí ta nepříjemná událost v Králově přístavišti .. ( emočně, ne dějově .. )
  • myslím, že spoilery prerazia hrádzu. všetky tie nevinné poznámky... :) nuž áno, ideme do finále!
    vďaka seriálu mám 4 nových čitateľov knihy, z toho minimálne dvaja taký, u ktorých by som to nikdy v živote nečakal...
  • a to ste nevideli statistiky legie...
  • Příští díl je první (a nejspíš poslední), na který se skoro "netěším" a doufám, že ten týden nikdy neuteče. Kromě toho, že to bude konec jednoho sympaťáka, tak mám ve stejný den státnice, což je teda větší důvod, proč se na pondělí netěším :))) Jo a taky musím říct, že po 8. díle, který byl perfektní, jsem nevydržela a musela se podívat na preview, jsem to ale slaboch :)))
  • Herce pro Waldera Freye vybrali dobře - správnej slizoun. Bylo by to pěkné zakončení první série, kdyby nám tam tu bitvu pěkně předvedli a HBO by se pochlapilo.
  • Preco sa na posledne dve casti vymenil reziser?
    btw: fakt sa nemozem dockat poslednych casti, len dufam ze to nezakoncia prilis dramaticky lebo skoro rok cakat na dalsiu seriu nevydrzim :/
  • Není to žádná výměna v pravém slova smyslu. Takhle to bylo od počátku plánováno - celá série měla celkově 4 režiséry, kteří si to podělili. Já se na Taylora těším - je to týpek, co toho má na triku hodně z produkce HBO.
  • aha 4 reziseri to som ani nevedela diky za info
  • Hmm, Rodina Sopránů a Západní křídlo. Dobrý.
    (Svého času taky dobrá závislost.)
  • tak mám ve stejný den státnice, což je teda větší důvod, proč se na pondělí netěším :)))
    viem co to je koli GoT ma vyrazili zo skusky :) nastastie mam este 2 pokusy v septembri vtedy uz GoT nevysiela co je skoda ale aspon sa konecne naucim :)
  • viem co to je koli GoT ma vyrazili zo skusky :) nastastie mam este 2 pokusy v septembri vtedy uz GoT nevysiela co je skoda ale aspon sa konecne naucim :)
    :D Tomu říkám přístup... Já mám zásadní překážky k úspěšnému zakončení školy - GOT a The Witcher 2 :)))
  • ja dal maturitu i prez to :D Jinak ted me jebe ze neuvidim v pondeli tenhle dil :( jedu do nemecka na tyden a se soucasnou situaci e-Coli nevim zda se vratim :D
  • Klid, není to zas tak rychlé onemocnění, první sérii zvládneš dokoukat.
  • Krisa: To Witchera ještě nemáš dohraného ? :-)
  • Nevím co řešíte, UK-FF zvládám i se Zaklínačem i s GoT, jedna jediná zkouška a mám splníno, pak už jen překročíno... :-))

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů • 1. řadaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi