Seriál Hra o trůny

2

Komentáře

• To je skoro jak na přání. Tak ještě sarven na kinemě a Mirka Spáčilová a mé oblíbené trio bude mít recenze za sebou :-)

Ta Spáčilová byl vtip ;-) Za ní si dosaďte spíš Filu nebo Fuku - týjo, dal bych si jedny Odvážný palce zaměřený na GoT...
  • Ja napíšem pre Sarden.
  • Fajn, poskládám z toho pak nějaký článek. Takže když na něco narazíte (nebo sami napíšete :-), hoďte to sem.
  • Čoveče, jak jsem Tetsua ráda četla v Cinemě, tak jeho recenze na GoT bych se skoro bála (že by to zdrbl).
  • jj, to asi jo, ale bylo by to zajímavý :-)
  • imho by to tetsuo mohl dat (pro aktulane.cz nebo kde to je) - nebo douglas :) teho sme mylsim zlanarili pekne na lopuchu...
  • "Seriál tak pro diváka neznalého předlohy zdánlivě přináší i vatu – třeba postava tlouštíka Samwella je v první sezoně opravdu navíc."

S tou první částí by se asi dalo souhlasit, někdo tam možná vatu vidí, což chápu (já ne :D ) Ale že by byl Sam navíc a zbytečný? Podle mě i pro nediváka to je zajímavá postava a z různých reakcí nečtenářů se to potvrzuje, takže mě tohle tvrzení v té recenzi trochu zaskočilo :-D
  • Brynden: Ned to říkal furt a nikdo mu nevěřil - a teď jsou z toho všichni paf...:)
  • Zrovna jsem chtěl založit topic zajímavosti ze světa a tam mimo to dát k tomu odkaz jak média píšou totální sračky :-D.. Protože tam nemají nikoho kdo by klimatologii rozuměl
    http://gnosis9.net/view.php?cisloclanku=2011060006
    PS: Respekt je na tom docela dobře ty vynechávám :-D
  • tak douga ne - beru zpet - chewieDC
  • Jo, ten jo :)

Ani nevím jestli Doug ještě na Lopuch chodí, už jsem ho tam dlouho neviděla. Ale je to škoda.
  • Tak francouzká verze DVD/BR verze:

DVD
  • Moc hezký rámeček
  • Vypadá to jako parte. Příhodné :)
  • Nevada: Že by byla i verze s Robertem a Khalem Drogem? :D
  • Hmm ta ilustrace okolo se mi líbí. To je ta z intra seriálu
  • ako to vyzerá s DVD? kedy bude na našom trhu, viete niekto?
  • No já věřím, že taktéž na jaře, nemělo by tomu nic bránit. Vzhledem k fenomenálnímu úspěchu GoT v Evropě a záměru HBO se na Evropu více zaměřit, by to snad mohlo být v té francouzské vlně (měla by být dříve než v USA), nejpozději s tou americkou.

Klíčová otázka však je, zda to bude před mými březnovými narozeninami či ne :-D
  • deväť mesiacov filmovania? tak tomu vravím slušný nárast. aj keď to má byť materiál na dve sezóny.
    inak super správa, aj keď asi nie bombastická. ťažko sa dalo čakať, že by dali go iba jednej sezóne a v polovici Bouře by riešili, či pokračovať, alebo nie. Každopádne super, vyzerá to, že tri knihy máme v balíku a potom príde .... (chvíľa vešteckého hundrania) ... kríza. eddardovu smrť zle rozchádzali, RW bude úder z neba. a môže prísť k odlivu nahnevaných fanúšikov. problém však očakávam v pomerne statickej Hostine. aj keď spojením s Tancom, by to mohlo byť ok.
  • sarven: Některý diváky asi to, jak dopad Ned, naštvalo, ale během posledního dílu snad pochopili, že to bylo nutný pro rozhýbání děje. Rudá svatba bude horší, protože Catelyn a Robba budou znát už dost dlouho. Doporučila bych scénáristům, ale použili několik vodítek k tomu, co se stane, ale rozhodně ne tolik, kolik jich použil George. A zaháčkovat si diváky na jiný postavy. O statičnost bych se nebála, scénáristi zkrátka z Hostiny i Tance nechaj i přes protesty nejdrsnějších fanoušků předlohy jenom to, co je důležitý pro příběh, a to rozhodně pořád stojí za to (zapomeňte na to, že by se třeba Brienne během svojeho putování dlouho vykecávala s lordem Tarlym).
  • tak pořád jsou to jen povídačky, konkrétní rozhodnutí asi nepadne dříve, než v dubnu po premiéře. V nějvětším presu asi budou scénáristi...
  • svoa00: vynechají se všechna vykecávaní, u kterých se nedá sexovat. Takže Panná Brienne si moc nepokecá. :-)
  • Myslim, že to je hlavně kvuli tomu, aby měli scénáristi náskok a měli čas vymyslet, jak spojit Hostinu a Tanec v jeden blok.
  • Taky možná aby se jim moc nezměnily děti a pak takový drobný detail, že je to levnější :-)
  • myslím, že GoT by si zaslúžilo podporiť :) http://www.peopleschoice.com/pca/votenow.jsp

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi