"Seriál tak pro diváka neznalého předlohy zdánlivě přináší i vatu – třeba postava tlouštíka Samwella je v první sezoně opravdu navíc."
S tou první částí by se asi dalo souhlasit, někdo tam možná vatu vidí, což chápu (já ne :D ) Ale že by byl Sam navíc a zbytečný? Podle mě i pro nediváka to je zajímavá postava a z různých reakcí nečtenářů se to potvrzuje, takže mě tohle tvrzení v té recenzi trochu zaskočilo :-D
Zrovna jsem chtěl založit topic zajímavosti ze světa a tam mimo to dát k tomu odkaz jak média píšou totální sračky :-D.. Protože tam nemají nikoho kdo by klimatologii rozuměl http://gnosis9.net/view.php?cisloclanku=2011060006 PS: Respekt je na tom docela dobře ty vynechávám :-D
No já věřím, že taktéž na jaře, nemělo by tomu nic bránit. Vzhledem k fenomenálnímu úspěchu GoT v Evropě a záměru HBO se na Evropu více zaměřit, by to snad mohlo být v té francouzské vlně (měla by být dříve než v USA), nejpozději s tou americkou.
Klíčová otázka však je, zda to bude před mými březnovými narozeninami či ne :-D
deväť mesiacov filmovania? tak tomu vravím slušný nárast. aj keď to má byť materiál na dve sezóny. inak super správa, aj keď asi nie bombastická. ťažko sa dalo čakať, že by dali go iba jednej sezóne a v polovici Bouře by riešili, či pokračovať, alebo nie. Každopádne super, vyzerá to, že tri knihy máme v balíku a potom príde .... (chvíľa vešteckého hundrania) ... kríza. eddardovu smrť zle rozchádzali, RW bude úder z neba. a môže prísť k odlivu nahnevaných fanúšikov. problém však očakávam v pomerne statickej Hostine. aj keď spojením s Tancom, by to mohlo byť ok.
sarven: Některý diváky asi to, jak dopad Ned, naštvalo, ale během posledního dílu snad pochopili, že to bylo nutný pro rozhýbání děje. Rudá svatba bude horší, protože Catelyn a Robba budou znát už dost dlouho. Doporučila bych scénáristům, ale použili několik vodítek k tomu, co se stane, ale rozhodně ne tolik, kolik jich použil George. A zaháčkovat si diváky na jiný postavy. O statičnost bych se nebála, scénáristi zkrátka z Hostiny i Tance nechaj i přes protesty nejdrsnějších fanoušků předlohy jenom to, co je důležitý pro příběh, a to rozhodně pořád stojí za to (zapomeňte na to, že by se třeba Brienne během svojeho putování dlouho vykecávala s lordem Tarlym).
Komentáře
Ta Spáčilová byl vtip ;-) Za ní si dosaďte spíš Filu nebo Fuku - týjo, dal bych si jedny Odvážný palce zaměřený na GoT...
S tou první částí by se asi dalo souhlasit, někdo tam možná vatu vidí, což chápu (já ne :D ) Ale že by byl Sam navíc a zbytečný? Podle mě i pro nediváka to je zajímavá postava a z různých reakcí nečtenářů se to potvrzuje, takže mě tohle tvrzení v té recenzi trochu zaskočilo :-D
http://gnosis9.net/view.php?cisloclanku=2011060006
PS: Respekt je na tom docela dobře ty vynechávám :-D
Ani nevím jestli Doug ještě na Lopuch chodí, už jsem ho tam dlouho neviděla. Ale je to škoda.
Klíčová otázka však je, zda to bude před mými březnovými narozeninami či ne :-D
inak super správa, aj keď asi nie bombastická. ťažko sa dalo čakať, že by dali go iba jednej sezóne a v polovici Bouře by riešili, či pokračovať, alebo nie. Každopádne super, vyzerá to, že tri knihy máme v balíku a potom príde .... (chvíľa vešteckého hundrania) ... kríza. eddardovu smrť zle rozchádzali, RW bude úder z neba. a môže prísť k odlivu nahnevaných fanúšikov. problém však očakávam v pomerne statickej Hostine. aj keď spojením s Tancom, by to mohlo byť ok.