No vida, tak první prolomení týkající se castingu druhé série. Natalie Dormer bude Margaery Tyrell. Znám jí teda jen z Tudorovců (Anna Boleynová), byla skvělá. A bude asi i tady, pokud je teda záměr jí tak moc postaršit...
To by mohla být snaha přitáhnout další diváky - fanoušky Tudorovců. Je to přece jen trochu známější jméno a na svých 29 navíc nevypadá. Já myslela, že je aspoň tak o 5 let mladší.
ad Loras - je hezké, jak se ten seriál začíná promítat do knih. Zrovna jsem čet něco z Bouře mečů, kde Lorasův bratr říká Sanse, že Lorase mají v rodině všichni rádi, je pohledný a všecho, ale manželem by jí dobrý nebyl :-D
Waw Dormer jako Margaery! Tak to jsem nečekal. Z Turovců ji mám zafixovanou jako zkušenou dračici a tady má hrát mladičkou broskvičku. Tak na to jsem zvědav. Ale prostoru asi stejně nedostane mnoho. Maximálně se mihne tak ve dvou epizodách.
Všimli jste si že tam není Jalabhar Xho :) čily žádný černoušek a tím porušuje americkou multikulti tradici mít aspon jednoho v kazdém filmu :D a to je dobře :D Jinak co třeba Billa Nightyho jako Balona Greyjoye? asi tak jak vypadal v underworldu ale s delšími vlasy? A asi to bude jen zbožné přání ale Milla Joan of Arc Jovovich jako Brienne, panna z Tarthu. když jsem viděl ten plakát řek sem si sakra to je ona!
Prave jsem videl fotku Dormer a bylo mi hned jasne, koho bude hrat - Margaery. A hle, pravda to. Mne se páčí. Je to pekna holka. A v Tudorovcich to valela moc pekne. Btw. Margaery jako nevine andelske dite? To je Littlefinger v satickach! :)
Nie, ona nie. Tú herečku nemám rád, nemal som ju rád ani v Tudorovcoch. Snáď ju nevyberú :(. Ako by pri pohľade na ňu mohlo Cersei prejsť hlavou, žeby ona mohla byť mladšia kráľovná, ktorá ju oberie o trón?
Super volba, takřka všechny postavy jsou v seriálu starší a Dormer navíc vypadá a dokáže zahrát o dost mladší postavu, takže mi to do sebe tak nějak zapadá a myslím, že se tahle volba povedla.
Já bych ho rád viděl i v trochu jiné roli, než ten jeho klasický drsoň až přímo hajzl. Takže ten Mance by šel. A výzvou by jistě byl i Oberyn - na některých fotkách je znát, že by ta jeho vizáž šla poupravit pro tu hle postavu. No ale asi by to nebylo úplně ideální...
Hmm, ak by zase nepredvádzal svoju ultra-cool-hardcore-macho pózu ako naposledy v Camelote (Solomona Kanea som mu ešte žral, tamtoho mamrda už nie) tak by som ho v GoT-e veľmi rád uvidel. Pasoval by mi ako Stannis alebo Mance (tieto postavy navyše nie sú klasickí drsňáci, takže by odpadli moje obavy z úvodu). Qhorin nie - ten má byť starší (prosím, obsaďte Keitha Carradinea!).
Komentáře
http://insidetv.ew.com/2011/06/23/game-of-thrones-casting/
2 nevada: no... mne na meg záleží viac ako na lorasovi :) ale máš pravdu.
Btw. Margaery jako nevine andelske dite? To je Littlefinger v satickach! :)
Dormer mi taky nikdy moc neseděla, ale vlastně je to asi ideální volba pro Margaery, která je taky dost podivná, kontroverzní, záhadná...
Milla jako Brienne? To by bylo doslova zkurvení postavy :)))
A jako Stannis by mohl být tím jménem, které přitáhne další diváky k nové sérii.