Poznámky k webu

1356719

Komentáře

• Možná je to tím, že jsem ještě rozespalá, ale změnu nevidím a ta zkratka mi taky nefunguje. Prohlížeč Mozilla Firefox 3.6.18.
  • spíše by bylo lepší přehodit "citaci" a "nadpis".
  • Beru zpět tu klávesou zkratku. Funguje. Jen je to jiná kombinace než Alek napsal a já si toho všimla až teď :o))
  • No zkratka bude možná trochu jiná na WIn než na Macu. Ale mezi citací a spoilerem teď je oddělovník. Můžu to klidně přehodit ještě jinak, nebo citaci udělat slovem Citace. Řekněte si...
  • Já bych uvítala, kdyby to vůbec nebylo vedle sebe. Třeba jak navrhuje Montezuma - přehodit citaci s nadpisem.
  • Ještě bych měla jeden návrh. Jestli by navigace pro listování v diskuzích nemohla být i nad diskuzí, nejen pod ní.
  • joo, to mam někde v todo listu
  • Díky za prohození těch tlačítek :)
  • Alek: Nekdo ti prolomil Captcha:-)
  • Vypadá to spíš na chybné nastavení u mě, páč všechny spamy se chytly sekce hraní, zdá se mi. No uvidíme...
  • Sorry za ten velký výpadek, update se nezdařil a vše jsem vrátil zpět. Omlouvám se osobě, která mezitím poslala jeden příspěvek, ten zahučel. Víc toho snad nezapadlo.
  • :-( škoda, jsem se těšil na nějaké nové vychytávky.
  • Na štastie používam Operu, takže mi ten príspevok nezahučal úplne :).
  • No zahučel osobě s nickel na G, která psala nějaké shrnutí k Tanci, že prý to je spíše zklamání...

Nové vychytávky se any mod nechystaly, spíš jen údržba, update apod. Ale jo, jedna dvě novinky tam byly. No tak třeba v týdnu...
  • Nejde citanie spoilerov cez iphone;(
  • jo tohle eviduju, ale mě to na ipadu funguje, tak se na to mrknu až provedu ten update, co měl být včera.
  • Zítra bude web pravděpodobně v poměrně nestabilním režimu. Bude docházet k migraci na nový hosting. Ale ve výsledku byste neměli změny vůbec poznat, tak nebojte a držte palce :-)
  • Tak že už bysme fachali? Vypadá to, že jdou obě varianty icefire.cz i www.icefire.cz. Problémy kdyžtak hlaště...
  • Takže na homepage přibylo info ke spoilerům, které jsem průběžně zdůrazňoval v diskuzích, ale některým to mohlo uniknout, kór u takhle otevřeného webu.

Pokud vás to někoho otravuje, můžete si celý tento blok (po přečtení a akceptování :-) odstranit ve vašem nastavení (http://icefire.cz/user/ -> Upravit -> Přizpůsobit bloky).
  • Problém s obrázky na IE.
    Když někdo vloží obrázek, jde vidět jenom tečka (na kterou se dá kliknout ve stylu pixelhunting). Když je těch obrázků víc, celý topic se výrazně zpomalí. Uvidíme, Aleku, jestli s tím umíš něco podniknout. :-)
  • Ben Nevis: Ten samý problém mám bohužel taky...
  • I já. Mně dokonce občas zamrzne celé okno.
  • Mne zase zamrzne celý web (asi na 20 sekúnd) vždy, keď naň idem prvýkrát po zapnutí počítača (po uspaní a zobudení sa to nestáva).
  • Všechny ty problémy se týkají exploreru, jo?

Mrknu na to, až se dostanu k IE...
  • Mne to robí na Mozille.
  • Sethi: A áno, zastaví to celá komp, nielen web.
  • Hm, ja mám Firefox a Win7 a všetko bez problémov...
  • jojo taky se mi ten web sekne (na ntb s firefoxem a win7 64bit) na stolním to ale nedělá (firefox, win7 32bit)
  • Lidi, neděste mě. S timhle vůbec nevim, co udělat. Já to neprogramoval...
  • Mne zase zamrzne celý web (asi na 20 sekúnd) vždy, keď naň idem prvýkrát po zapnutí počítača (po uspaní a zobudení sa to nestáva).
    Tohle potvrdím i pro Operu na Win7 64bit. V podstatě mi to na chvíli zastaví celý počítač.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi