Nejlepší milenka....aneb holka co vám podrží...

124678

Komentáře

• s například ehm s Rusy :D
    S kolika Rusy jsi se v životě bavil?
  • Tak s pěti... Všichni mi připadali zvláštní...
  • Jestli si dobře vzpomínám, měl jsi kdysi v avataru nějakej stan se žebříkem...nebo tak něco..ale rozhodně jsi to nebyl ty:-)
    Správný postřeh, to byla výjimka, obrázek z Rome: Total War, kterej jsem kdysi užil na totalwaforu, aby to bylo stylový. Ale koneckonců nebyla tam žádná konkrétní bytost se kterou bych se identifikoval, jako drak nebo tak něco :))
  • Oni jsou prej paradoxně rusové a amíci mentalitou stejný. Aspoň tak to říkala sestřenka která nějaký čas přebývala jak v USA tak i v Rusku
  • Asi nemá znovu cenu řešit... Zpětně bych dodal že věta o tom že u Rusů jsem schopen jako jediného národa generalizovat byla pokrytecká hloupost... Maj skvělí spisovatele, režiséry atd. , vědců.Rozhodně to nic na tom nemění že s toho národa mám vždy blbý pocit a jejich mentalita, historie a dlouhodobá i současná expanzivní politika proti nám se mi moc nelíbí, ale co si tak pamatuji tak Jarwiks to vystihl docela pěkně
  • Inu mám dost skušeností s obojíma a...osminku ruské krve mám v sobě :-) A osminku německé.... asi je znát obojí :-D Ale amíky zkrátka po mnohaleté zkušenosti nezvládám, zatímco s rusy problém nemám. Měla bych dodat, že obé na akademické "půdě". Mentalitu Rusů totiž jsem schopna pochopit - ano megalomanie a všechno bolšoje a eto za uglom...jenže v ruku v ruce s velkorysou štědrostí. A navíc obdivuji jejich speciální skill - neochota přizpůsobit se čemukoliv a zároveň schopnost přizpůsobit se všemu. Zkrátka ta životaschopnost a neskutečná vitalita tváří v tvář extrémním podmínkám. Při jednání s nima nesmíte dát najevo strach, zdrženlivost nebo pochybnost o vlastní převaze. A hlavní rozdíl, který u mne mluví ve prospěch Rusů - když naserete Rusa, tak Vám dá po tlamě, když amíka, tak Vás zažaluje! Já věřím na pěsti mano a mano :-)
  • No já jsem se z žádnou štědrostí nesetkal... Ruským vlivem ztratila naše rodina hodně. Marshallův plán bych si ale nechal líbit :-)
  • Ber to tak - praděda byl německý legionář a cestou dom si našel ruskou manželku a jejich jediný syn strávil válku v koncentráku a pak pro změnu 6 let v uranových dolech za komančů :-) Tatíka se samýma jedničkama vzala do učení jen Benzina a jeho bratr měl jen základku...a děda měl gympl a konzervatoř...
    to aby sis nemyslel, že moje náklonnost k Rusům má nějaký politický či ideologický podtext :-D
  • kříženci jsou nejlepší..nejvitálnější..Mně osobně koluje v žilách slovenská, německá, polská a romská krev...
  • som radšej že žijeme v svetovláde USA (končiacej) ako v svetovláde Rusov (pri všetkej úcte ku konkrétnym jednotlivcom). Aspoň majú američania silný cit pre práva jednotlivca a jeho slobody. to nie je tak málo. pri všetkom zlom sú to podľa mňa najlepší svetovládci akých sme mohli mať.
    myslím, že ešte za nášho života ich budeme môcť porovnať s čínou, uvidíme :(
  • Tak to já jsem spoň kam naše rodinná paměť sahá Čehona Václav.

S těma právama jednotlivce a smysl pro svobodu bych byl opatrnej, nemyslim, že byt o bylo daný nějakou jejich povahou, jako spíš poměrně promyšleným ústavním systémem. Přesto dokážou věznit řadu lidí bez řádnýho obvinění a soudu a prohlásit, že mučení, pokud jeho cílem není bolest, ale získání informace, není mučení.
    Nemluvě o tom, že tam může prezidentský volby vyhrát kandidát s menším počtem hlasů :)
    Ale politiku bych vážně v týhle debatě a pokud možno ani na těhle stránkách probíral nerad.
  • Američani mohou svobodně řvát, že jsou svobodní a přesně tam jejich svoboda končí.
    Kdysi jsem tatíkovi (tehdy do Austinu nebo Chicaga - sama nevím) posílala mail přes yahoo. Byla v něm tato písnička http://laif.unas.cz/osama[1].mp3.zip
    It's not much but now I can
    see my house on CNN. :-D tenhle verš mne dostává :-)
    Má velice chytlavou melodii a v té době jsme na ni tančili :-)
    No přes yahoo nepřešla, zato mi napsal jeden ze správců yahoo,...bavili jsme se o ledasčem, ale překvapilo mne, že trvá na tom, že mu musím odepisovat na adresu, kterou si založil na českém centru.cz Inu po půl roce už jsme se znali dobře a bavili se o důvěrnějších informacích a tehdy mi to vysvětlil - že všechny maily kromě toho, že musí projíždět na klíčová slova a hlásit, tak musí stejně zálohovat pro FBI a CIA a podobně a že cenzura je zkrátka na všechno a že v té době ještě centrum takhle zablešené nebylo. Dnes se obávám, že už taky čisté není, ale možná míň než prašivý seznam,který s Vašimi osobními daty zachází jak s houskou v krámě. ÚPLNĚ SPROSTĚ VYTAHAL MÁ OSOBNÍ DATA ZE SPOLUŽÁKŮ ! A POUŽIL JE DO ÚČTU, KDE JSEM SI JEN DALA FOTKY ZE SRAZU, PROTOŽE TO OSTATNÍ CHTĚLI...! Já do registrace uvedla fiktivní údaje a oni to do druhého dne přepsali! Myslím, že to bylo na líbím se ti.cz nebo tak nějak - to mi právě doporučili ostatní z toho srazu! Takže seznam NEVER MORE KRÁ KRÁ!
  • Na líbim se ti, jsme chodili jen proto, že jsme si tam dělali srandu z ostatních, ale to bylo ještě na ZŠ. Dneska je kontrola doslova všude, ale tak nějak mi to zatím nevadí. Ostatně, to bych musel zrušit svoje připojení k Internetu, zahodit mobil a kreditní kartu a odstěhovat se někam do hor na hranicích Kašmíru, abych nebyl pod nějakou kontrolou. :-)
  • Já vím, ale holt mi vadí, když mi tam někdo veřejně vypíše datum narození a bydliště, když po tom každému houby je. Vůbec nevím o co tam jde - asi něco mezi fejsbůkem a seznamkou. Já jim jen chtěla zpřístupnit ty fotky. Ake k tomu jsem se nedostala.
    Nedělám nic úchvatně protistátního podvratného či amorálního. Osobně jim přeju, ať se těmi úchvatnými daty o mně zadáví :-) Ať si je odříkávají před spaním. Ale ať je nezveřejňují.
    A číst cizí dopisy amorální je.
    Takže nechci slyšet naivní plky o SVOBODĚ :-p
  • Však já nic o svobodě nepsal. ;-)
  • (Jo však to píšu - ješitný, vztahovačný..ještě ta žárlivost...to přijde :-)) )
  • Takže nechci slyšet naivní plky o SVOBODĚ :-p
    Proste jsme jen blbe figurky :)
  • Já už nevím, kolik těch smajlíků budu muset za věty dávat... :-D
  • Lidi, vraťme se k podstatě naší debaty, otázkám života, vesmíru a vůbec. Takže - holky, míry, barva vlasů atd. :)))
  • Já preferují plavovlásky přírodní. Vymírající skupinu Homo sapiens. Na jejich vymírání se bohužel jako majitel dominantních alel (černé vlasy) podílím i já sám. Z rozšiřující se migrací budeme za chvíli všichni tmavovlasí a hnědoocí. Proto fandím světlovláskám a zrzkám...
  • Zrzky prý vymizí ještě dřív, podle odhadů asi do sta let. Je to docela škoda. Vedle tmavovlásek jsou pro mě zrzky nejpřitažlivější.
  • Olorin: Pokud jsi blonďák neplýtvej svými geny na černovlásky. Pokud jsi přičmoudlo, rozhodně se vyhýbej zrzkám a blondýnkám..
  • hmm, takže jenom černovlásky říkáš? Táta byl taky zrzek, ale mamka je brunetka, takže jsem živoucím důkazem, že "zrzavé" geny v boji proti agresivním "tmavým" genům neobstojí. :-) Takže zrzouni mají naději na přežití,jen pokud se uzavřou v Irsku a zakážou příjezd všem ne-zrzavým. :-))))
  • :-D nojo a nebo si nasekej potomstvo tadyhle na Chmurovo doporučení a žij s tou, co chceš a pořiď si další potomstvo :-D Nojo to je ta červená královna - nutí nás přidávat do genofondu to, co nemáme :-) Protože hybridizační efekt přináší nejživotaschopnější potomstvo. Na druhé straně je tu sexuální výběr a matky hlavně u synů trvají na tom, aby byli co nejatraktivnější pro ostatní holky...jak na to - co je vzácné - to je žádané :-) Již se těším, že můj zlatý křečík půjde na dračku :-D
  • Irský zrz mne nebere, já jsem na skandinávský :-) Jukněte na Mustaina :-))
    Dave

A taky je výborný zpěvák a vynikající kytarista :-) Akorát, že mozkových buněk moc nepobral, co měl propil a zničil, než se ho ujal Alice Cooper (jeho kmotr) a navíc je zarytý republikán....ale každopádně je to skvostný sameček na jedno použití :-D
  • Rozdíl mezi irským a skandinávským zrzem je v tom, že irský na sebe váže i pihy, zatímco skandinávský je slunečnější, rovné nebo vlny (ne irské kudrny) a hlavně smetanová pleť white as noon :-)
  • S plavovláskami by vymizel i jejich vzorec chování :)
  • Nejsem gay, takže to nemůžu posoudit - spíš mi přijde, že by se hodil, jako dvojník Arnolda Schwarzeneggera. :-)

flanker: No jo, vtipy by pak už nikdy nebyly stejné. :-D No offense.
  • flankere - na drzosti o blondýnkách odpovídám parafrází Dustina Hofmana - Jsem blondýna a jsem na to hrdá! :-))
    Vezmi si všechny ženy na světě, rozděl na blondýny a brunety a srovnej, kolik je kterých nevzdělaných, negramotných a zaostalých...:-) To je má odpověď :-D

Olorin - víš, Arnie je na mém top tenu nejrajcovnějších samečků taky :-p
    Arnie
  • Hej, jak sis jistě všimla, moje manželka je taky blond. takže vím, že reju do vlastního. Jak se říká co se škádlívá...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi