Jestli si dobře vzpomínám, měl jsi kdysi v avataru nějakej stan se žebříkem...nebo tak něco..ale rozhodně jsi to nebyl ty:-)
Správný postřeh, to byla výjimka, obrázek z Rome: Total War, kterej jsem kdysi užil na totalwaforu, aby to bylo stylový. Ale koneckonců nebyla tam žádná konkrétní bytost se kterou bych se identifikoval, jako drak nebo tak něco :))
Asi nemá znovu cenu řešit... Zpětně bych dodal že věta o tom že u Rusů jsem schopen jako jediného národa generalizovat byla pokrytecká hloupost... Maj skvělí spisovatele, režiséry atd. , vědců.Rozhodně to nic na tom nemění že s toho národa mám vždy blbý pocit a jejich mentalita, historie a dlouhodobá i současná expanzivní politika proti nám se mi moc nelíbí, ale co si tak pamatuji tak Jarwiks to vystihl docela pěkně
Inu mám dost skušeností s obojíma a...osminku ruské krve mám v sobě :-) A osminku německé.... asi je znát obojí :-D Ale amíky zkrátka po mnohaleté zkušenosti nezvládám, zatímco s rusy problém nemám. Měla bych dodat, že obé na akademické "půdě". Mentalitu Rusů totiž jsem schopna pochopit - ano megalomanie a všechno bolšoje a eto za uglom...jenže v ruku v ruce s velkorysou štědrostí. A navíc obdivuji jejich speciální skill - neochota přizpůsobit se čemukoliv a zároveň schopnost přizpůsobit se všemu. Zkrátka ta životaschopnost a neskutečná vitalita tváří v tvář extrémním podmínkám. Při jednání s nima nesmíte dát najevo strach, zdrženlivost nebo pochybnost o vlastní převaze. A hlavní rozdíl, který u mne mluví ve prospěch Rusů - když naserete Rusa, tak Vám dá po tlamě, když amíka, tak Vás zažaluje! Já věřím na pěsti mano a mano :-)
Ber to tak - praděda byl německý legionář a cestou dom si našel ruskou manželku a jejich jediný syn strávil válku v koncentráku a pak pro změnu 6 let v uranových dolech za komančů :-) Tatíka se samýma jedničkama vzala do učení jen Benzina a jeho bratr měl jen základku...a děda měl gympl a konzervatoř... to aby sis nemyslel, že moje náklonnost k Rusům má nějaký politický či ideologický podtext :-D
som radšej že žijeme v svetovláde USA (končiacej) ako v svetovláde Rusov (pri všetkej úcte ku konkrétnym jednotlivcom). Aspoň majú američania silný cit pre práva jednotlivca a jeho slobody. to nie je tak málo. pri všetkom zlom sú to podľa mňa najlepší svetovládci akých sme mohli mať. myslím, že ešte za nášho života ich budeme môcť porovnať s čínou, uvidíme :(
Tak to já jsem spoň kam naše rodinná paměť sahá Čehona Václav.
S těma právama jednotlivce a smysl pro svobodu bych byl opatrnej, nemyslim, že byt o bylo daný nějakou jejich povahou, jako spíš poměrně promyšleným ústavním systémem. Přesto dokážou věznit řadu lidí bez řádnýho obvinění a soudu a prohlásit, že mučení, pokud jeho cílem není bolest, ale získání informace, není mučení. Nemluvě o tom, že tam může prezidentský volby vyhrát kandidát s menším počtem hlasů :) Ale politiku bych vážně v týhle debatě a pokud možno ani na těhle stránkách probíral nerad.
Američani mohou svobodně řvát, že jsou svobodní a přesně tam jejich svoboda končí. Kdysi jsem tatíkovi (tehdy do Austinu nebo Chicaga - sama nevím) posílala mail přes yahoo. Byla v něm tato písnička http://laif.unas.cz/osama[1].mp3.zip It's not much but now I can see my house on CNN. :-D tenhle verš mne dostává :-) Má velice chytlavou melodii a v té době jsme na ni tančili :-) No přes yahoo nepřešla, zato mi napsal jeden ze správců yahoo,...bavili jsme se o ledasčem, ale překvapilo mne, že trvá na tom, že mu musím odepisovat na adresu, kterou si založil na českém centru.cz Inu po půl roce už jsme se znali dobře a bavili se o důvěrnějších informacích a tehdy mi to vysvětlil - že všechny maily kromě toho, že musí projíždět na klíčová slova a hlásit, tak musí stejně zálohovat pro FBI a CIA a podobně a že cenzura je zkrátka na všechno a že v té době ještě centrum takhle zablešené nebylo. Dnes se obávám, že už taky čisté není, ale možná míň než prašivý seznam,který s Vašimi osobními daty zachází jak s houskou v krámě. ÚPLNĚ SPROSTĚ VYTAHAL MÁ OSOBNÍ DATA ZE SPOLUŽÁKŮ ! A POUŽIL JE DO ÚČTU, KDE JSEM SI JEN DALA FOTKY ZE SRAZU, PROTOŽE TO OSTATNÍ CHTĚLI...! Já do registrace uvedla fiktivní údaje a oni to do druhého dne přepsali! Myslím, že to bylo na líbím se ti.cz nebo tak nějak - to mi právě doporučili ostatní z toho srazu! Takže seznam NEVER MORE KRÁ KRÁ!
Na líbim se ti, jsme chodili jen proto, že jsme si tam dělali srandu z ostatních, ale to bylo ještě na ZŠ. Dneska je kontrola doslova všude, ale tak nějak mi to zatím nevadí. Ostatně, to bych musel zrušit svoje připojení k Internetu, zahodit mobil a kreditní kartu a odstěhovat se někam do hor na hranicích Kašmíru, abych nebyl pod nějakou kontrolou. :-)
Já vím, ale holt mi vadí, když mi tam někdo veřejně vypíše datum narození a bydliště, když po tom každému houby je. Vůbec nevím o co tam jde - asi něco mezi fejsbůkem a seznamkou. Já jim jen chtěla zpřístupnit ty fotky. Ake k tomu jsem se nedostala. Nedělám nic úchvatně protistátního podvratného či amorálního. Osobně jim přeju, ať se těmi úchvatnými daty o mně zadáví :-) Ať si je odříkávají před spaním. Ale ať je nezveřejňují. A číst cizí dopisy amorální je. Takže nechci slyšet naivní plky o SVOBODĚ :-p
Já preferují plavovlásky přírodní. Vymírající skupinu Homo sapiens. Na jejich vymírání se bohužel jako majitel dominantních alel (černé vlasy) podílím i já sám. Z rozšiřující se migrací budeme za chvíli všichni tmavovlasí a hnědoocí. Proto fandím světlovláskám a zrzkám...
hmm, takže jenom černovlásky říkáš? Táta byl taky zrzek, ale mamka je brunetka, takže jsem živoucím důkazem, že "zrzavé" geny v boji proti agresivním "tmavým" genům neobstojí. :-) Takže zrzouni mají naději na přežití,jen pokud se uzavřou v Irsku a zakážou příjezd všem ne-zrzavým. :-))))
:-D nojo a nebo si nasekej potomstvo tadyhle na Chmurovo doporučení a žij s tou, co chceš a pořiď si další potomstvo :-D Nojo to je ta červená královna - nutí nás přidávat do genofondu to, co nemáme :-) Protože hybridizační efekt přináší nejživotaschopnější potomstvo. Na druhé straně je tu sexuální výběr a matky hlavně u synů trvají na tom, aby byli co nejatraktivnější pro ostatní holky...jak na to - co je vzácné - to je žádané :-) Již se těším, že můj zlatý křečík půjde na dračku :-D
Irský zrz mne nebere, já jsem na skandinávský :-) Jukněte na Mustaina :-))
A taky je výborný zpěvák a vynikající kytarista :-) Akorát, že mozkových buněk moc nepobral, co měl propil a zničil, než se ho ujal Alice Cooper (jeho kmotr) a navíc je zarytý republikán....ale každopádně je to skvostný sameček na jedno použití :-D
Rozdíl mezi irským a skandinávským zrzem je v tom, že irský na sebe váže i pihy, zatímco skandinávský je slunečnější, rovné nebo vlny (ne irské kudrny) a hlavně smetanová pleť white as noon :-)
flankere - na drzosti o blondýnkách odpovídám parafrází Dustina Hofmana - Jsem blondýna a jsem na to hrdá! :-)) Vezmi si všechny ženy na světě, rozděl na blondýny a brunety a srovnej, kolik je kterých nevzdělaných, negramotných a zaostalých...:-) To je má odpověď :-D
Olorin - víš, Arnie je na mém top tenu nejrajcovnějších samečků taky :-p
Komentáře
to aby sis nemyslel, že moje náklonnost k Rusům má nějaký politický či ideologický podtext :-D
myslím, že ešte za nášho života ich budeme môcť porovnať s čínou, uvidíme :(
S těma právama jednotlivce a smysl pro svobodu bych byl opatrnej, nemyslim, že byt o bylo daný nějakou jejich povahou, jako spíš poměrně promyšleným ústavním systémem. Přesto dokážou věznit řadu lidí bez řádnýho obvinění a soudu a prohlásit, že mučení, pokud jeho cílem není bolest, ale získání informace, není mučení.
Nemluvě o tom, že tam může prezidentský volby vyhrát kandidát s menším počtem hlasů :)
Ale politiku bych vážně v týhle debatě a pokud možno ani na těhle stránkách probíral nerad.
Kdysi jsem tatíkovi (tehdy do Austinu nebo Chicaga - sama nevím) posílala mail přes yahoo. Byla v něm tato písnička http://laif.unas.cz/osama[1].mp3.zip
It's not much but now I can
see my house on CNN. :-D tenhle verš mne dostává :-)
Má velice chytlavou melodii a v té době jsme na ni tančili :-)
No přes yahoo nepřešla, zato mi napsal jeden ze správců yahoo,...bavili jsme se o ledasčem, ale překvapilo mne, že trvá na tom, že mu musím odepisovat na adresu, kterou si založil na českém centru.cz Inu po půl roce už jsme se znali dobře a bavili se o důvěrnějších informacích a tehdy mi to vysvětlil - že všechny maily kromě toho, že musí projíždět na klíčová slova a hlásit, tak musí stejně zálohovat pro FBI a CIA a podobně a že cenzura je zkrátka na všechno a že v té době ještě centrum takhle zablešené nebylo. Dnes se obávám, že už taky čisté není, ale možná míň než prašivý seznam,který s Vašimi osobními daty zachází jak s houskou v krámě. ÚPLNĚ SPROSTĚ VYTAHAL MÁ OSOBNÍ DATA ZE SPOLUŽÁKŮ ! A POUŽIL JE DO ÚČTU, KDE JSEM SI JEN DALA FOTKY ZE SRAZU, PROTOŽE TO OSTATNÍ CHTĚLI...! Já do registrace uvedla fiktivní údaje a oni to do druhého dne přepsali! Myslím, že to bylo na líbím se ti.cz nebo tak nějak - to mi právě doporučili ostatní z toho srazu! Takže seznam NEVER MORE KRÁ KRÁ!
Nedělám nic úchvatně protistátního podvratného či amorálního. Osobně jim přeju, ať se těmi úchvatnými daty o mně zadáví :-) Ať si je odříkávají před spaním. Ale ať je nezveřejňují.
A číst cizí dopisy amorální je.
Takže nechci slyšet naivní plky o SVOBODĚ :-p
A taky je výborný zpěvák a vynikající kytarista :-) Akorát, že mozkových buněk moc nepobral, co měl propil a zničil, než se ho ujal Alice Cooper (jeho kmotr) a navíc je zarytý republikán....ale každopádně je to skvostný sameček na jedno použití :-D
flanker: No jo, vtipy by pak už nikdy nebyly stejné. :-D No offense.
Vezmi si všechny ženy na světě, rozděl na blondýny a brunety a srovnej, kolik je kterých nevzdělaných, negramotných a zaostalých...:-) To je má odpověď :-D
Olorin - víš, Arnie je na mém top tenu nejrajcovnějších samečků taky :-p