Tanec s draky vyjde 12. července 2011!

1911131415

Komentáře

• Ale aby to nebylo tak jednoznačný, vystudoval jsem Policejní akademii. Co o mě vypovídá to?
  • To jen doplňuje stávající fakta. Až budu potřebovat někoho zkásnout, tak aby to vypadalo, že to vyprovokovala druhá strana - dám Ti vědět :-D
  • Upozorňuju ovšem, že ne každej právník je v oboru proto, aby obcházel právo...
  • To samozřejmě musíš říct :-) bodejť bys tvrdil opak...
  • V mý pozici bych si úplatkama moc nevydělal, takže je celkem racionální bejt poctivej.
  • Aha takže chápu - neurážet tenkou obálkou :-D
  • Jasně, tisícovkama si zapaluju doutníky :)
  • Kuřák doutníků...píšu si do profilu :-))
  • Krom toho chodím v košilích od Armaniho a do práce mě vozí pancéřovaná limuzína.
  • Kdybys řekl, že šiješ u Adama, tak by to bylo stylovější :-p
  • Ale to ví přece každej blbec, že se vestičky letos nenosej.
  • Ty nemáš doma žádnou takovou tu vestičku v zelenokhaki se spoustou samoúčelových kapsiček ? :-))
  • NIkoli, zato vím, že všechny zásadní bitvy v historii vyhrála strana s nejkratšími vlasy.
  • To jen tak vypadá...Co největší říše světa v dějinách lidstva ?
  • No a je jasné prečo to dothraci nikdy nikám nedotiahnu .. tie ich hipisácke kadeře ((chuckle))
  • Jarla: Myslíš Mongolskou říši? Ti zas tak moc dlouhé vlasy neměli. :-)
  • Nosili hodně dlouhý culík, který se vlastně později za nadvlády ujal i v Číně :-)
  • To proto, že se styděli mít vlasy rozpuštěné, to by pak zaručeně prohráli! :-)))
  • Držkoslave :-)) Krátké vlasy jsou důsledkem gerontokracie - to aby si ženské nevšimly, že mladí chlapi jsou hezčí než vypelichaní kocouři :-D Kvalita srti / vlasů vypovídá o plodnosti :-) Proč má páv velký chvost a proč má lev hřívu ? Protože se to samičkám líbí. Protože samec, který má dost času na pěstěnou a čistou srtst či peří je dobrý lovec - o zevnějšek pečuje přece až ve volném čase a ne nalačno. a musí být opravdu dobrý, když si takové přepychové ozdoby dokáže udržet i proti konkurenci :-) A na dlouhých vlasech to vynikane :-D
  • To je sice pěkný, ale tady jde o to, že by prohráli a to velký Chán nemohl dopustit! :-))
  • Už třeba Tacitus zmiňuje, že germáni (tím myslí i Slovany - hovoří o obojí germánii - tehdy to nerozdělovali) věří, že plešatost je prokletí bohů - plešatějící chlap se vrhal do nejtěžších bojů, aby sklidil co nejvíce slávy, ale v podstatě to byla vědomá sebevražda.
    Merovejští králové se honosili titulem Rex crinitis - vlasatý král. Přišel-li král o vlasy - byl bohy zavržen (hlavně asi bohyněmi :-p ) a sesazen...
    Totéž platilo ve Skandinávii :-)
    Tam kde gerontokracie převládla se šlo do extrémů, jako vyholování pleše - mniši, samurajové,...
  • Myslím, že to je otázka pro vynikající psychiatry :))
  • To je odpověď evolučních biologů :-)) Psychiatři jsou mimo mísu...
  • Pro mě jsou dlouhý vlasy děsně nepohodlný a při představě, že bych si přes ně bral kroužkovou košili a na ně přilbu, do čehož by se musely každou chvíli zachytit a zamotat, se mi ježek ježí :)
  • Co by mi na vstupu k Templářům vadilo je že bych se musel zbavit nejspíš dlouhých vlasů :-(
  • Já bych se víc obával celibátu, i když pokud bys byl opatrný, tak i na ten by se čas od času dalo vyzrát. :-))
  • To bylo asi jako u bratrů Noční hlídky.
  • Tak to taky :-D Třeba proto to byli tak dobří válečníci... Někde si to poťrebovali vynahradit :-D
  • a ešte to mučenie a upálenie za Filipa by mi vadilo :)
  • Měl bys dvě možnosti, buď žít jako templář v dřívější době, nebo být v tom roce 1307 někde v Portugalsku nebo jinde, kde se Templářů Filipův hněv nedotkl. :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SágaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi