Problém jarlo je, že 3/4 černovlasých lidí nemají přístup ke vzdělání:-)) Blondýny jako mutace která se ukotvila v Evropě jsou ve značné výhodě. Zrzaví prej byli i neandertálci, takže pokud máte v rodině zrzouny, možná jste nositeli vzácných genů:-) Pochopil jsem dobře, že erotickým symbolem jarly je Dolf Lungren?
Již se těším, že můj zlatý křečík půjde na dračku :-D
Takhle hovoříš o svém budoucím synovi? Děsíš mě víc a víc. I když podle teorie "Odříkaného chleba největší krajíc", která spolehlivě funguje, budou tví potomci šikmoocí kofiláci:-)))
ale každopádně je to skvostný sameček na jedno použití :-D
Ty musíš při slově láska dostávat epileptický záchvat:-)))
Chmur - to je argument a protiargument mentálně postižení tmavovlasí mnohonásobně přečislují plavovlasé. (Určitě sis všiml, že nemluvím o procentuelním poměru, ale kvantitě, i když i v procentech jsou na tom světlovlasí líp - instituce přerušeného těhotenství v beznadějných případech) Čímž nechci v žádném případě něco takového hlásat, jen to je přiměřená reakce na hloupý předsudek o blondýnkách (jak k tomu přijdou ty přírodní :-)) )
Už Tě napadlo, proč mám čas nárazově kdykoliv přes den sednout ke kompu ? :-D
Naopak láska jakožto úchvatná biochemická reakce mne fascinuje a užívám si ji - tajemství je v tom, že i když víš, jak to funguje, tak to na Tebe funguje stejně spolehlivě jako na ty, co to neví :-))
Ad 1 - s barvou srsti svým způsobem ano, ale je to jen vedlejší jev - od rovníku k pólu - poměr akrozonálních části a vývoj mozku v poměru k obtížnosti shánění potravy v závislosti na teplotě...ale to je velmi ošidné a jen lehce prozkoumané a nakousnuté....jenže v dnešní době i dost tabuisované....všechno souvisí se vším, ale kde jsou fakta...
Ad 2 - To já nevím, tam už jsem nějaký pátek nebyla :-)
Tak tato teorie by se dalo snadno zneužít k nějakému rasismu nebo nedej Bože negativní eugenice..Tak proto to tabu. Myslím ale, že ten potenciál je obdobně vysoký u všech ras. Záleží na prostředí, ale ve stejně náročném se rozdíl v dalších generacích smaže.
o já nevím, tam už jsem nějaký pátek nebyla :-)
Jak to? Respektive dám se podat...Proč máš mnoho času? Jsi gravidní?:-)
Ad. 1 - Rasismus je přirozená součást lidství, ale v současnosti se v tom raději nepitvat...říct lidem, že každý je od přirozenosti sobecký - nebude se jim to líbit, ale říct, že každý je od přirozenosti rasista, tak se v tom mohou šťourat....nesnášenlivost ke všemu odlišnému, neznámému a konkurenčnímu je evolučně důležitou součástí pudu sebezáchovy. Pudy nemusí být racionální nebo opodstatněné.
Ad. 2 - bývávalo - vysmátá šelma se tu dožaduje pozornosti :-D zlatý křečík :-))
Budeš-li o instinktech přemýšlet a opodstatníš-li si jejich racionalitu či iracionalitu, tak není problém se jim vzapřít :-) To je kouzlo svobodné volby.
bývávalo - vysmátá šelma se tu dožaduje pozornosti :-D zlatý křečík :-))
Zlatý křečík je syn či dcera??
S tím rasismem souhlasím. Ve své podstatě souhlasím i s těmi intelektuálními predispozicemi. Jen si myslím, že ve vhodném prostředí se budou rozdíl během generací smazávat.
Samozřejmě, že se smazává - jinak to ani nejde při křížení :-) Ano a mělo by se podotknout, že hovoříme o rasismu všeobecném, vrozeném a pudovém z hlediska biologického - černé vrány bílou uklovou - a ne o fenoménu dneška !
Proč ne? Mně se celkem oslovení zlatíčko líbí. Docela mě zajímá jak se to nebohé dítě matky pojídající syrová játra, milující vodku v botách, uznávající dva otce (biologického a vychovávajícího) a jako oblíbené jména má Křeček a Vlk jmenuje:-))))...Indiánsky hádám něco jako .."Ten který běhá v kolečku"
Spojením slov hruod - sláva a volf - vlk vzniklo jméno Raoul. V německé versi Rudolf mi vadí to dolf a do češtiny nikdy nebylo přeloženo. Co jsem měla dělat, když slovanských jmen na R není dost a Radka mi vyfoukl kámoš ?! A chce-li člověk jméno aspoň evropské, které nemá nic společného s křesťanama a podobnou havětí...a zároveň chce vědět, co jméno znamená.... Petr - kámen Tomáš - dvojče David - malý Jakub - drž pata Jiří - zemědělec Pavel - nepatrný a tak dále...ne děkuji. S vlkem se proti tomu žít dá. A když má někdo takové příjmení jako my, tak je to třeba něčím přehlušit :-D Pohlídejte si svoje děcka :-D
Proč ? Mám plný chrup všech těch hebrejských jmen, které jsou považovány za "hezké české" - žádné z výše uvedených není české a jen Petr a Pavel jsou aspoň evropské :(
Radoslav a Radomír se zkracují na Radek a obě mají původ ve jméně Radegast. Radúz by se zkracoval asi taky na Radek a rosťa chrosťa mne neláká Rostislav nebo Rastislav bych brala, s Rosťou se nesmířím. Jména z latiny a řečtiny nechci - taky takové mám - ne děkuji...
Komentáře
Zrzaví prej byli i neandertálci, takže pokud máte v rodině zrzouny, možná jste nositeli vzácných genů:-)
Pochopil jsem dobře, že erotickým symbolem jarly je Dolf Lungren?
Takhle hovoříš o svém budoucím synovi? Děsíš mě víc a víc. I když podle teorie "Odříkaného chleba největší krajíc", která spolehlivě funguje, budou tví potomci šikmoocí kofiláci:-))) Ty musíš při slově láska dostávat epileptický záchvat:-)))
Čímž nechci v žádném případě něco takového hlásat, jen to je přiměřená reakce na hloupý předsudek o blondýnkách (jak k tomu přijdou ty přírodní :-)) )
Už Tě napadlo, proč mám čas nárazově kdykoliv přes den sednout ke kompu ? :-D
Naopak láska jakožto úchvatná biochemická reakce mne fascinuje a užívám si ji - tajemství je v tom, že i když víš, jak to funguje, tak to na Tebe funguje stejně spolehlivě jako na ty, co to neví :-))
(Lungren - e-e :-))
Ad 2 - To já nevím, tam už jsem nějaký pátek nebyla :-)
Ad. 2 - bývávalo - vysmátá šelma se tu dožaduje pozornosti :-D zlatý křečík :-))
S tím rasismem souhlasím. Ve své podstatě souhlasím i s těmi intelektuálními predispozicemi. Jen si myslím, že ve vhodném prostředí se budou rozdíl během generací smazávat.
Samozřejmě, že se smazává - jinak to ani nejde při křížení :-)
Ano a mělo by se podotknout, že hovoříme o rasismu všeobecném, vrozeném a pudovém z hlediska biologického - černé vrány bílou uklovou - a ne o fenoménu dneška !
Petr - kámen
Tomáš - dvojče
David - malý
Jakub - drž pata
Jiří - zemědělec
Pavel - nepatrný
a tak dále...ne děkuji. S vlkem se proti tomu žít dá. A když má někdo takové příjmení jako my, tak je to třeba něčím přehlušit :-D
Pohlídejte si svoje děcka :-D
Jména z latiny a řečtiny nechci - taky takové mám - ne děkuji...