Nejlepší milenka....aneb holka co vám podrží...

123578

Komentáře

• Však já to nemyslela taky offensivně - já si jí všimla taky :-p
  • Problém jarlo je, že 3/4 černovlasých lidí nemají přístup ke vzdělání:-)) Blondýny jako mutace která se ukotvila v Evropě jsou ve značné výhodě.
    Zrzaví prej byli i neandertálci, takže pokud máte v rodině zrzouny, možná jste nositeli vzácných genů:-)
    Pochopil jsem dobře, že erotickým symbolem jarly je Dolf Lungren? dolf

Již se těším, že můj zlatý křečík půjde na dračku :-D
    Takhle hovoříš o svém budoucím synovi? Děsíš mě víc a víc. I když podle teorie "Odříkaného chleba největší krajíc", která spolehlivě funguje, budou tví potomci šikmoocí kofiláci:-)))
    ale každopádně je to skvostný sameček na jedno použití :-D
    Ty musíš při slově láska dostávat epileptický záchvat:-)))
  • Chmur - to je argument a protiargument mentálně postižení tmavovlasí mnohonásobně přečislují plavovlasé. (Určitě sis všiml, že nemluvím o procentuelním poměru, ale kvantitě, i když i v procentech jsou na tom světlovlasí líp - instituce přerušeného těhotenství v beznadějných případech)
    Čímž nechci v žádném případě něco takového hlásat, jen to je přiměřená reakce na hloupý předsudek o blondýnkách (jak k tomu přijdou ty přírodní :-)) )

Už Tě napadlo, proč mám čas nárazově kdykoliv přes den sednout ke kompu ? :-D

Naopak láska jakožto úchvatná biochemická reakce mne fascinuje a užívám si ji - tajemství je v tom, že i když víš, jak to funguje, tak to na Tebe funguje stejně spolehlivě jako na ty, co to neví :-))

(Lungren - e-e :-))
  • hloupý předsudek o blondýnkách
    Přesně. Inteligence nesouvisí s barvou vlasů.
    Už Tě napadlo, proč mám čas nárazově kdykoliv přes den sednout ke kompu ? :-D
    Máte málo zákazníků?
  • Ad 1 - s barvou srsti svým způsobem ano, ale je to jen vedlejší jev - od rovníku k pólu - poměr akrozonálních části a vývoj mozku v poměru k obtížnosti shánění potravy v závislosti na teplotě...ale to je velmi ošidné a jen lehce prozkoumané a nakousnuté....jenže v dnešní době i dost tabuisované....všechno souvisí se vším, ale kde jsou fakta...

Ad 2 - To já nevím, tam už jsem nějaký pátek nebyla :-)
  • Tak tato teorie by se dalo snadno zneužít k nějakému rasismu nebo nedej Bože negativní eugenice..Tak proto to tabu. Myslím ale, že ten potenciál je obdobně vysoký u všech ras. Záleží na prostředí, ale ve stejně náročném se rozdíl v dalších generacích smaže.
    o já nevím, tam už jsem nějaký pátek nebyla :-)
    Jak to? Respektive dám se podat...Proč máš mnoho času? Jsi gravidní?:-)
  • Ad. 1 - Rasismus je přirozená součást lidství, ale v současnosti se v tom raději nepitvat...říct lidem, že každý je od přirozenosti sobecký - nebude se jim to líbit, ale říct, že každý je od přirozenosti rasista, tak se v tom mohou šťourat....nesnášenlivost ke všemu odlišnému, neznámému a konkurenčnímu je evolučně důležitou součástí pudu sebezáchovy. Pudy nemusí být racionální nebo opodstatněné.

Ad. 2 - bývávalo - vysmátá šelma se tu dožaduje pozornosti :-D zlatý křečík :-))
  • Jarla: Tak v tom případě dost silně potlačuji půdy :-)
  • Budeš-li o instinktech přemýšlet a opodstatníš-li si jejich racionalitu či iracionalitu, tak není problém se jim vzapřít :-) To je kouzlo svobodné volby.
  • bývávalo - vysmátá šelma se tu dožaduje pozornosti :-D zlatý křečík :-))
    Zlatý křečík je syn či dcera??

S tím rasismem souhlasím. Ve své podstatě souhlasím i s těmi intelektuálními predispozicemi. Jen si myslím, že ve vhodném prostředí se budou rozdíl během generací smazávat.
  • Křečík ne křečice :-))

Samozřejmě, že se smazává - jinak to ani nejde při křížení :-)
    Ano a mělo by se podotknout, že hovoříme o rasismu všeobecném, vrozeném a pudovém z hlediska biologického - černé vrány bílou uklovou - a ne o fenoménu dneška !
  • Pokud to není zlaté lvíče, všechno OK. ;-)
  • Inbreedingu nefandím :-D Nehledě na to, že kocury ráda nemám, proto se zove Vlk :-))
  • Má moc hezké jméno. Křečík. Prošlo to bez problémů na matrice?
  • Tak bych dítěti neříkal. Zní to skoro jako křečák.
  • Checht - musíš si to přeložit do staré franštiny :-) Ale pravda je, že v naší matrice je povolen i Vlk :-)
  • Cože? Kresčak?
  • Vlka a ne křečíka :-)) Přece mu nebudu říkat můj malý princi a zlatíčko. Zlobeniště a škůdce je vhodnější :-D
  • Proč ne? Mně se celkem oslovení zlatíčko líbí. Docela mě zajímá jak se to nebohé dítě matky pojídající syrová játra, milující vodku v botách, uznávající dva otce (biologického a vychovávajícího) a jako oblíbené jména má Křeček a Vlk jmenuje:-))))...Indiánsky hádám něco jako .."Ten který běhá v kolečku"
  • Spojením slov hruod - sláva a volf - vlk vzniklo jméno Raoul. V německé versi Rudolf mi vadí to dolf a do češtiny nikdy nebylo přeloženo. Co jsem měla dělat, když slovanských jmen na R není dost a Radka mi vyfoukl kámoš ?! A chce-li člověk jméno aspoň evropské, které nemá nic společného s křesťanama a podobnou havětí...a zároveň chce vědět, co jméno znamená....
    Petr - kámen
    Tomáš - dvojče
    David - malý
    Jakub - drž pata
    Jiří - zemědělec
    Pavel - nepatrný
    a tak dále...ne děkuji. S vlkem se proti tomu žít dá. A když má někdo takové příjmení jako my, tak je to třeba něčím přehlušit :-D
    Pohlídejte si svoje děcka :-D
  • které nemá nic společného s křesťanama a podobnou havětí
    To bylo hnusné....On se jmenuje Raoul? Už chápu to oslovení Křečíku a Vlku...:-)) Ne nic ve zlém..
  • Proč ? Mám plný chrup všech těch hebrejských jmen, které jsou považovány za "hezké české" - žádné z výše uvedených není české a jen Petr a Pavel jsou aspoň evropské :(
  • Tvoje problémy bych chtěl mít. :-/
  • Patrioti mají jenom problémy :-D
  • Je spousta českých jmen mající původ v řečtině nebo latině...Dokonce je hodně i slovanských jmen na R např. Radoslav, Radúz, Radomír, Rostislav atd.
  • Radoslav a Radomír se zkracují na Radek a obě mají původ ve jméně Radegast. Radúz by se zkracoval asi taky na Radek a rosťa chrosťa mne neláká Rostislav nebo Rastislav bych brala, s Rosťou se nesmířím.
    Jména z latiny a řečtiny nechci - taky takové mám - ne děkuji...
  • OK...v pohodě....
  • a vůbec, pojďme se bavit o ženských, které jsou v názvu místnosti :-D
  • Upřímně, tento typ patriotismu mi přijde poněkud zvrácený.
  • A pojmenovat dceru Andrea = mužatka , Anežka = beran nebo Klaudie = kulhavá - to Ti zvrácené nepřijde ? :-))

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi