Hra o trůny 1x05 - Vlk a lev

1234568»

Komentáře

• Montezuma3: Nosila jsem i ortopedický korzet.

flanker: Ještě mě napadlo - 51. 50 ji musí ukrást a jeden zašroubuje. Ale to asi nebude ono :o))
  • Nebo jak by řekl Kryton: Na zašroubování žárovky je potřeba 10 androidů...protože jsem tak hloupí
  • Nevada+Krisa: Těsně. Žádnej, protože žádnej Lannister nerozumí slovu žárovka.
  • Tyrion by na to ale přišel poměrně snadno :-)
  • Zase by ale na žárovku nedosáhl.
  • Tyrion je jen poloviční Lannister :)
  • flankere - ty mne taháš za nohu a nebo...Máma Lannisterka od narození, tatík Lannister....nebo podbízíš techtle-mechtle Joanny ? :-)
    Nebo je jen polomuž tedy poloviční Lannister ? :-)
  • IMHO naráží na teorii, že Tyrion je Lannister jen po matce. Po otci - šíleném Aerysovi - je poloviční Targaryen a tím i třetí hlavou draka.
  • Aha takže techtle i s mechtlema :-))
  • Checht :-) Hm já měla nejraději reklamu Ferona - hřeby, kterým věří miliony.....ale nenašla jsem ji na youtube :(
  • Tyhle hřeby asi nemyslíš:

Jede farář po dálnici a na jednou uvidí bilboard s ježíšem, jak visí na kříži a pod ním je nápis: naše hřebíky udrží úplně všechno.No to se vzápětí farář málem vyboural, jaký z toho dostal šok a hned jede do firmy, který tahle reklama patří a dává jim kázání, že to je nedůstojné, že tímhle hambí ježíše atd. No a farářovi teda slíbili, že to okamžitě nechají předělat. Druhý den jede farář zase po dálnici a vidí bilboard se samotným křížem a pod ním se válí rozpláclý ježíš a pod ním je napsáno: s našimi hřebíky by se vám toto nestalo
  • Jo, znám, ten je dobrej. A co tenhle:

Jde farář kolem svýho zchátralýho kostela a ze střechy na něj spadne taška. "A sakra," řekne. Pak si uvědomí, že zaklel a vylítne z něj: "Doprdele řek jsem sakra. Kurva řek jsem do prdele. Ale, mrdám na to, stejně jsem nechtěl bejt farářem."
  • :-D Já mám ráda tenhle :
    Do hospody vejde farář, pedofil a násilník....

....a objedná si pivo
    (Mám to z Levelu nebo ze Score - teď nevím :-) )
  • Aj ja mám jeden:
    Informatik hovorí priateľke...
  • Taky výstižné :-))
  • Když máš nádhernou manželku, okouzlující milenku, když vlastníš skvělé auto a nemáš problémy s daňovým úřadem. Když vždy, jak vyjdeš na ulici, svítí na tebe jasné slunce a lidé se na tebe usmívají...

....je čas skončit s narkotiky.
  • Že bych ty narkotika začal brát? Zjevně maj svý výhody.

Level nebo Score. Tomášfuk.
  • Jednoznačně Score, ale starší ročníky! Nebo Excalibur. :-)))
  • Jo, eště za časů Andrewa a Amigy.
  • Myslíš Score s Icem, Adrewem, Wolffishem, Chlumským, Rohlíkem a tím vším se satanistickou zrůdou Ing. J. Uhéra, nihilem ichtylem a všemi těmi recenzemi Doom doom doom všechno rozstřílím na kaši, daněk není dojná kráva - více svobody daňkům a simulátor rybaření a hulení jointů ? :-D
  • Jasně!!! :-D
  • A cheat na taneční ? A recenze na Ringoše ? A na discworld Noir, která Andrewa stála prst, který se mu Chlumský-Rohlík jali pižlat rybičkou - neplést si s Wolffishem :-))

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů 1. řadaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi