Hra o trůny - obsazení

1202123252665

Komentáře

• Horu měli dát Nikimu Valuevovi :-D Ten má přes 7 stop 2 palce :-D Beast from the East
    niki
    nik
  • Jo ten mě taky kdysi napadl. Jen dostává častěji na prdel než Hora:-),,

Dobrej je i Dalip Singh. Jen je trochu přičmoudlej...
    Dalip
  • Jo třaky přerostlý, akorát "civilisovanější" :-D
  • Růžovej přehoz coby znak civilisace :)
  • No já mluvila spíše o ksichtu :-))
  • Hele Valuev prý čte básně a Kličkové maj doktorát z filosofie...nepodceňujte východoevropské boxery...:-)
  • Jo Kličko teď rozflákal toho velkohubého negra :-))

Já nehovořím o jejich vzdělání, já hovořím o Valuevově vizáži - jestli někde přežila kapka Neandrtálské krve, tak to je on :-))
    (A ty básně ... neříkal které ? Kdyby to byl třeba Bulyčev, tak znám třeba
    "Okurčičko, okurčičko
    nechoď k lesu na políčko
    myška tam má domeček
    ukousne ti koneček."
    :-D
  • :-)))
    Hádám, že říkankama by se jeho promoter nechlubil. Jo Valuev má fak cool vzhled. Na tu jeho animálnost musej ženský letět jak vlaštovky po muchách..super.
    Jo Kličko teď rozflákal toho velkohubého negra :-))
    Sympatický na něm je. Že nedělá rozdíly v barvě pleti. Rozbíjí tlamy jak bílejm tak černejm:-)
  • No asi letí :-) Já měla taky slabost pro Lurtze :-D

On rozbíjí tlamy všem :-) Mi hlavně nebyl sympatický ten namachrovaný užvaněný blb :-)
  • jj Nikita Valuev, přesně má představa Hory. On je Conan Stevens sice dost vysoký, ale vypadá prostě jen jako běžný chlap, který je "trochu" vyšší :-D Ale co si pamatuju, tak hora měl být až tak nějak bestiálně velký, takové zvláštní rysy. A to je přesně Nikita V. Opravdu obr, nejen výškou, ale celkovým vzhledem. A někde jsem četl cosi, že prý mu herectví není cizí :-D Tak škoda, že ho HBO neobsadilo. :)

BTW: Do role Mathose Mallarawana byl obsazen Kerr Logan. (Přiznám se, že když jsem to zjistil, absolutně jsem netušil, že v ASOIAF nějaká taková postava je :-D Ale vskutku je, v Quarthu...)
  • A někde jsem četl cosi, že prý mu herectví není cizí :-D Tak škoda, že ho HBO neobsadilo. :)
    Škoda....Stejne je jako boxer na nic (vzhledem k výšce a váze)
  • Expendable: A co je Mathos Mallarawan zač, víš?
  • No Nikita má o výdělek postaráno - box měl jen na zviditelnění. Je fuk, jestli bude u filmu nebo jako supergorila nějakého obzvláštního zvířete....obojí mu vynese dost, aby uživil rodinku :-)
  • Ten Mathos nějaká pidi postava asi 3x zmíněná v knize. Ale není to potvrzené, naopak jiné zdroje to prý popírají. Je možné že ten herec byl obsazen, ale do jiné role.
  • Valuev si nikde nevydělá víc, než si vydělal boxem...
  • Máme Brienne! Gwendoline Christie, ktorá bola s úlohou spojovaná ešte v dobe, kedy sa obsadzovala prvá séria, bude skutočne hrať Brienne z Tarthu. Za seba hovorím - výzorovo snáď najlepšia možná voľba. Uvidíme, čo hranie. http://www.spotlight.com/interactive/cv/F91694.html
    Dálšia, avšak neoverená informácia sa týka obsadenia Ashy Greyjoy. Ak sa dá veriť zdroju, tak do úlohy Yary Greyjoy (zrejme sa tak bude Asha volať v seriáli, asi aby si ju ľudia neplietli s Oshou) bola obsadená Gemma Whelan. S touto voľbou už tak spokojný nie som - tú Ashu v nej nevidím. http://www.spotlight.com/interactive/cv/F90159.html
  • Nelíbí se mi obsazeni Ashy ani ta zmena jmena - ta holka je opravdu pěkná ale nemá ty správný rysy.
  • Z těchto fotek se blbě soudí, ale zatím to mám spíš naopak. Brienne tam nevidím vůbec, zatímco Aša celkem dobrý. Stejně tam nejspíš bude dost málo a na začátku jen proto, aby se mohla ošmatávat s Theonem.
  • Gwendoline je fajn, viz foto bez makeupu :-)

Christie

Jinak díky Macejko za report, zrovna jsem vstával, tak mě potěšilo, že to mám bez práce ;-)
  • Brienne: Výška 191 cm dobrá, vypadá sympaticky, ale váha na tu vejšku jen 76 Kg, to je hubeňour, navíc vypadá na Brienne moc jemná :). Ale důležitý je, jak dobře jí zahraje.
    Aša: Mohla by bejt, posoudim, až se bude hejbat :)
  • Brienne měla postavu jak chlap - hora svalů....tuhle budou muset vycpat. Jaimie zmiňoval obrovské svalnaté stehna....
    Aša je mi protivná - ta mi je lhostejná :-)
  • 7 stôp je cca tých 210 cm
    Aj mne príde na Brienne trošku jemná, tak som zvedavý ako to spravia
  • Dostane vysoké štykle ? :-)
  • Brienne dobrá. Jistě nebude problém ji trochu přifutrovat, aby vypadala mohutnější. Aša (Yara) uvidíme. Rozhodně lépe zvolená než představitel jejího knižního bratra Theona...
  • Koukám, že v Holywoodu je Gwendoline totální nováček...
    Prozatím v castingu nešáhli vyloženě vedle, tak jsem zvědavá.
    Aša - herečka vypadá fajn, změna jména na prd.

Mimochodem, hrozně se mi líbí jména, které vybírá GRRM pro své postavy, hlavně ty cizokrajně znějící - Cersei, Sansa, Alayne, Tyrion, Baleor...
  • Mi se zase líbí, jak fikaně používá jména obyčejná, ale jedním písmenem je mění - Petyr, Jaimie, Brienne, Catelyn, Eddard, Benjen, Joffry, Myrcella....Snad jedině Roberta a Brandona nechal beze změny a Jon jakožto Jonathan se snese :-)
  • To se mi právě taky líbí, jak z obyčejných jmen drobnou úpravdou dělá neobyčejná. Skoro tam není jméno, které bych si nezvolila třeba pro postavu v RPGčku. :-)
    Robert se mu asi líbí, má tam nezvykle přerobertováno. :-)
  • Prozatím v castingu nešáhli vyloženě vedle, tak jsem zvědavá
    Podle mě tedy v první sérii vyloženě vedle šáhli mapř. Renly
  • Podle mě taky nešáhli, i ten představitel Renlyho hraje dobře. Problém je spíš v tom, že změnili tu postavu - v tom si asi rozumíme.
  • Ben Nevis
    No za Brienne bych hrála a za Tyriona taky :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi