kdyz mam napr 55 neprectenych / skoci mi to na predposledni stranku na prvni necteny prispevek, dojedu do konce, zvolim dalsi stranku, a jsem opet nahore, / pokud zvolim sipku dolu, musim opet skrolovat nahoru / a to netusim jak moc... pri delsich prispevcich a za stavu, ze jich je na strance 20 je to proste na prd :)
pokud das vedle: Zveřejnil(a) Alek v 25. Srpen 2010 - 14:32 jeste #komentare bude to fajn
No vida, tak že by Purefoy prošel? Páč máme info od někoho kolem Camelotu, že zná 3 nová jména pro GoT a jsou prý docela velká. Jedno z nich hrálo v Camelotu (nabízí se Greenová-Melisandra, Purefoy, možná Bower, který původně měl v GoTu hrát) a druhé hrálo v jiném z děl o Artušovi (Král Artuš? měl hodně slušné obsazení).
Na Stannise čekám nějaké známější jméno. Keira už je moc velká celebrita, aby hrála v seriálu. Z Camelotu bych brala tak Gawaina na nějakou roli - třeba toho Davose.
Ja tam nechcem Bowera! Ten malý slizoš je herecké drevo! Vždy, keď si spomeniem na Camelot, tak ma striasa. Purefoya v pohode, len ako som spomínal - už žiadne hardcore drsňáctvo. A Mikkelsena kedykoľvek a kdekoľvek.
No já nevím, ale mě třeba připadal Purefoy v Římu naprosto perfektní, skvělá postava a skvěle zahraná. Je pravda, že je od té doby obsazován do podobných rolí, ale to je třeba Sean Bean taky a nevadí mi to :D Takže těžko říct, ale je pravda, že si asi nedovedu představit koho by mohl v Písni hrát.
hledala jsem na netu neco na tema Lego a GOT a vypadlo na mne obsazeni Brienne - http://tv.ign.com/articles/118/1181265p1.html nekde tu byly navrhy, pamatuju si fotku takovy, ehm, veliky pani, ale zaboha to ted nemuzu najit.
Trošku mi zaráží Jon Arryn, nevybavuju si ho z žádné scény. Žádnou scénu, kdy se vrací do minulosti sem nezaregistroval a pokud si dobře pamatuju, tak se ani v prvním díle nevyskytoval. Kdy se v seriálu objevuje?
Komentáře
Jinak ten článek potřebuje řádný redesign, aktualizaci fotek, odstraním ty kreslený, takže se to trochu pročistí.
kdyz mam napr 55 neprectenych / skoci mi to na predposledni stranku na prvni necteny prispevek, dojedu do konce, zvolim dalsi stranku, a jsem opet nahore, / pokud zvolim sipku dolu, musim opet skrolovat nahoru / a to netusim jak moc... pri delsich prispevcich a za stavu, ze jich je na strance 20 je to proste na prd :)
pokud das vedle:
Zveřejnil(a) Alek v 25. Srpen 2010 - 14:32 jeste #komentare
bude to fajn
Keira už je moc velká celebrita, aby hrála v seriálu.
Z Camelotu bych brala tak Gawaina na nějakou roli - třeba toho Davose.
cliva mam rad, ale spis neverim ze je to toto jmeno...
Takže těžko říct, ale je pravda, že si asi nedovedu představit koho by mohl v Písni hrát.
nekde tu byly navrhy, pamatuju si fotku takovy, ehm, veliky pani, ale zaboha to ted nemuzu najit.